Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Bas me zanima sta to bi sa kartonima, jedva cekam izvjestaj na BHTu. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zaslužen bod danas mada je ekipa željela pobjedu.Kako je mogla tekma se dobro završila.Lede opet dobio crveni karton.Ne znam tačno zbog čega ali ovaj nije trebao dobiti jer je nedavno pauzirao četiri utakmice i evo opet ide pauza za njega.Šteta zbog toga ali više ne bi smio ovakve stvari ponavljati.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 avg 2014, 06:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Opet glavni igrac zaradi crveni karton. Lede je motor ekipe iako je vec nagurao dosta godina. Bez njega jednostavno Olimpic nije ista ekipa. Teren je u Garadaccu navodno bio jako los i neuslovan za igru, sto i ne cudi ako se uzmu u obzir vremenske prilike jucer. Dobro je da se utakmica i uspjela odigrati do kraja.
Pa gdje si ti krpo nigdje te nema? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Navrati cesce ako mozes
Nedostaju mnogi, nema arhimeda, svejedno, gorazdak tu i tamo, i drugih.
Kadeti danas u 15:00 kao i uvijek, i juniori normalno u 17:00.
Lede sto je dobio crveni opet znaci da moramo imati dobrog juniora spremnog u rezervi koji moze igrati stopera, jer trenutno imamo samo dva stopera, Lede kartoniran, desi li se sta Regoju ili Bogiju onda smo u problemima. A za ofanzivu nemamo se sta sikirati jer ima tu Redzepi sada, valjda ce moci igrati ukratko iako mozda nije 100% uigran. Handzic ce nam itekako trebati protiv Borca ako je spreman. Bice vrlo vazan dio u kontranapadima. I sreca da Borac nema Grahovca, H.Handzica i Radulovica, olaksan posao na svim dijelovima terena.

Kadeti danas u 15:00 kao i uvijek, i juniori normalno u 17:00.
Lede sto je dobio crveni opet znaci da moramo imati dobrog juniora spremnog u rezervi koji moze igrati stopera, jer trenutno imamo samo dva stopera, Lede kartoniran, desi li se sta Regoju ili Bogiju onda smo u problemima. A za ofanzivu nemamo se sta sikirati jer ima tu Redzepi sada, valjda ce moci igrati ukratko iako mozda nije 100% uigran. Handzic ce nam itekako trebati protiv Borca ako je spreman. Bice vrlo vazan dio u kontranapadima. I sreca da Borac nema Grahovca, H.Handzica i Radulovica, olaksan posao na svim dijelovima terena.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zeravica, Kostic, Radinovic, Dujakovic, Zizovic, svi po dva zuta
Steta sto nisu navukli jos po jedan pa da im fali 5 igraca 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lede uglavnom igra zadnjeg veznog i ne sjećam se kada je igrao zadnji put stopera.
Jucer bio na tekmi i ono je bilo nehumano gledati po kakvom vremenu se igralo.Pred kraj prvog poluvremena se navukao mrak da je bilo upitno nastaviti ili ne.U drugom se otvorilo nebo.Uprkos teskom vremenu obje ekipee su dale maksimalan ucinak da prisutni budu zadovoljni pruzenom igrom.Olimpic je imao svoje sanse i mnogo bolje je djelovao u prvom poluvremenu.Golove smo primali iz nasih gresaka.Sudija se potpuno izgubio a posebna je prica trener domacih.Publika je uvijek bila korektna u Gradaccu ali oni nasrtaji ,nekolicina huligancica,na djevojke iz Sarajeva su bili potpuno nepotrebni.Sve kada se podvuce realno je zavrseno podjelom bodova.
Lede preskace naredno kolo zbog zutih kartona i na toj poziciji imamo Kenu.Merajic ima neku povredu i nejasno je dali ce moci igrati.
Lede preskace naredno kolo zbog zutih kartona i na toj poziciji imamo Kenu.Merajic ima neku povredu i nejasno je dali ce moci igrati.
Mislim da i Gojak ima tri žuta kartona.
@Mancini Moze Lede igrati i stopera po potrebi. On je univerzalac nas.
Citam da se to zakuhalo nesta na kraju medju Colica i Ledeta. Cekam taj snimak da vidim sta se desilo, onaj Colic je i prije pravio probleme kada je bio u Zeljeznicaru, i to protiv svojih. Ja bih mu kopacku u mozak ugradio ako je slucajno nesta Ledetu uradio. I onim huliganima sto su uznemiravali te djevojke.
Da, Gojak treci zuti, pa onda on, Lede i Meraja izostanu valjda. Dobro je da se Keno vraca, Subasic moze na lijevom bocnom umjesto Merajica, ako igra Redzepi onda bi on dobro dosao na poziciji Gojaka sigurno.

Citam da se to zakuhalo nesta na kraju medju Colica i Ledeta. Cekam taj snimak da vidim sta se desilo, onaj Colic je i prije pravio probleme kada je bio u Zeljeznicaru, i to protiv svojih. Ja bih mu kopacku u mozak ugradio ako je slucajno nesta Ledetu uradio. I onim huliganima sto su uznemiravali te djevojke.
Da, Gojak treci zuti, pa onda on, Lede i Meraja izostanu valjda. Dobro je da se Keno vraca, Subasic moze na lijevom bocnom umjesto Merajica, ako igra Redzepi onda bi on dobro dosao na poziciji Gojaka sigurno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
kakvi nasrtaji ja sam bio na utkm. ništa nisam vidio,doduše na poluvremenu sam bio ispod tribine zbog jake kiše ali je i većina publike isto uradila dole se nije ništa dešavalo,i ne vjerujem da bi naša publika dopustila takvo nešto pogotovo što se radi o djevojkamalupus je napisao/la:Jucer bio na tekmi i ono je bilo nehumano gledati po kakvom vremenu se igralo.Pred kraj prvog poluvremena se navukao mrak da je bilo upitno nastaviti ili ne.U drugom se otvorilo nebo.Uprkos teskom vremenu obje ekipee su dale maksimalan ucinak da prisutni budu zadovoljni pruzenom igrom.Olimpic je imao svoje sanse i mnogo bolje je djelovao u prvom poluvremenu.Golove smo primali iz nasih gresaka.Sudija se potpuno izgubio a posebna je prica trener domacih.Publika je uvijek bila korektna u Gradaccu ali oni nasrtaji ,nekolicina huligancica,na djevojke iz Sarajeva su bili potpuno nepotrebni.Sve kada se podvuce realno je zavrseno podjelom bodova.

Ja sam prvi dole kisnuo a mogao sam zauzeti mjesto ispod suncobrana gdje su bile te cure,domaćinstvo na nivou.Drugo,sve nekorektne odluke suca(P.S.prekrsaji oko 16. koji nisu postojali)izrevortiralo bi svakog objektivnog posmatrača ma čiji on navijač bio.Bas te djevojke su davale podršku takvim odlukama i logično da frustrirani pojedinciMokroguz je napisao/la:@Mancini Moze Lede igrati i stopera po potrebi. On je univerzalac nas.![]()
reaguju na njih.Treće,ako su to pravi navijači ili navijačice,zna se gdje je gostujuća tribina i tu urlaj koliko hoćes.Četvrto,Olimpik nije zaslužio bod,bukvalno ste dali golove,p.s.drugi greskama nase odbrane. I da nije bilo greske golmana,vjerujem da bi sudija do kraja i penal izmislio.Realno ba gledaj na stvari.

Smiješan si.A tom papku treneru prošle godine kada su pobijedili na Otoci niko nije prijetio niti vršio pritisak na istog.Problem je vaš što ste bili samouvjereni da će te pobijediti.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 avg 2014, 06:03, ukupno mijenjano 1 put.
@vatreni Nije to u pitanju, ako si njima namjerno pustio da mogu sjesti pod suncobrana onda svaka cast.
Ja i dalje moram da vidim koja/koje su to odluke da bih komtentarisao na odluku dali je bila pravilna ili ne. Ali znam ovo: u svakom slucaju, bila odluka losa ili dobra, bilo za koga da navijaju gostujuci navijaci, jednostavno nema izgovora da se koristi to kao povod za obracun, bio to verbalni ili fizicki.
Sto se tice obracuna Colica i Ledeta, znam od prije kakav je ko od njih dvojice, i nebi me nista cudilo da Colic glumi bosanskohercegovackog Suareza. Zato nebih vjerovao u ovom trenutku da mi kazes da nije zasluzio crveni, a vjerovao bih da kazes da Lede nije.
A trece; valjda svako bira gdje ce sjediti?
Cetvrto; cekam izvjestaj, medjutim ovo mi sve mirise na pristranost. Ali cekam da vidim sta i kako, pa cu onda komentarisati na golove i sudjenje.
Ja i dalje moram da vidim koja/koje su to odluke da bih komtentarisao na odluku dali je bila pravilna ili ne. Ali znam ovo: u svakom slucaju, bila odluka losa ili dobra, bilo za koga da navijaju gostujuci navijaci, jednostavno nema izgovora da se koristi to kao povod za obracun, bio to verbalni ili fizicki.
Sto se tice obracuna Colica i Ledeta, znam od prije kakav je ko od njih dvojice, i nebi me nista cudilo da Colic glumi bosanskohercegovackog Suareza. Zato nebih vjerovao u ovom trenutku da mi kazes da nije zasluzio crveni, a vjerovao bih da kazes da Lede nije.
A trece; valjda svako bira gdje ce sjediti?
Cetvrto; cekam izvjestaj, medjutim ovo mi sve mirise na pristranost. Ali cekam da vidim sta i kako, pa cu onda komentarisati na golove i sudjenje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pise na stranici saveza da su kadeti pobjedili 3:1, bilo 3:1 kad se islo na pauzi.
Strijelci bili Benjamin Setkic, Mufid Salcinovic, i jos neko koga nisu spomenuli jos/nisu stigli, za Olimpic
Sasa Maksimovic za Zvijezdu
Bravo kadetima!
EDIT:
Popravise, pise kadeti pobjedili 4:2, a juniori 2:1.
I svaka cast i juniorima!
Strijelci bili Benjamin Setkic, Mufid Salcinovic, i jos neko koga nisu spomenuli jos/nisu stigli, za Olimpic
Sasa Maksimovic za Zvijezdu
Bravo kadetima!

EDIT:
Popravise, pise kadeti pobjedili 4:2, a juniori 2:1.
I svaka cast i juniorima!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Treba uzeti citav plijen protiv Borca pa da nam u Septembru treba najmanje 6 od 12 mogucih bodova, naravno i vise je uvijek bolje i olaksati ce sve ekipi.Mokroguz je napisao/la: [...]Nama je dovoljno 25-27 bodova da budemo pri vrhu. Garantovano mjesto u top 5(ili cak i top 3) na kraju polusezone ako uzmemo 27 bodova.
Raspored do kraja Novembra:
1. 02.08.14. FK Olimpic - FK Željezničar 0:3
2. 09.08.14. NK Vitez - FK Olimpic
3. 16.08.14. FK Olimpic - FK Sloboda
4. 23.08.14. NK Zvijezda - FK Olimpic
5. 30.08.14. FK Olimpic - FK Borac
6. 13.09.14. FK Velež - FK Olimpic
7. 20.09.14. FK Olimpic - FK Mladost V.O.
8. 24.09.14. FK Sarajevo - FK Olimpic
9. 27.09.14. FK Olimpic - NK Travnik
10. 04.10.14. NK Čelik - FK Olimpic
11. 18.10.14. FK Olimpic - FK Drina Zvornik
12. 25.10.14. FK Olimpic - NK Široki Brijeg
13. 01.11.14. FK Slavija - FK Olimpic
14. 08.11.14. FK Olimpic - HŠK Zrinjski
15. 22.11.14. FK Radnik B. - FK Olimpic
[...]
Uopste ce nam trebati jos najmanje 6-7 pobjeda. Znaci 18-21 bodova.
Ima nasa ekipa kvalitet da uzme bodove protiv Radnika, Slavije, Drine, Celika, Travnika, Mladosti, Borca a sigurno i Veleza ako bude sve u najboljem redu tog dana. Ostalo neizvjesno k'o i uvijek, tesko je predvidjediti/probati pogoditi rezultat protiv drugih ekipa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Vidim prva utakmica juniora je upisana kao 0:3 pobjeda nasim juniorima, iako su bili izgubili 3:0 od Zelje. Sta to bi?
Znaci sva 12 bodova osvojeni trenutno?
Znaci sva 12 bodova osvojeni trenutno?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta je ovo, preskocise izvjestaj na BHTu. 

A "World Stories" sada ide..

A "World Stories" sada ide..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
1-0 tesko braniti, greska odbrane, bezveze primili
1-1 takodjer tesko braniti, ali ovo nije zbog greske odbrane Zvijezde, nego dobar sut Regoja
2-1 "regularan" gol, nicija greska, Stojanov bolji u skoku
2-2 ne vidim kako je doslo do toga, ali je sut sasvim dobar, nije od nikoga odskocilo
Osim toga,
Ostri brani dobro drugi pokusaj Diatte,
teren skroz los, podsjeca na Bijeljinu proslog Decembra
ne znam sta su rekli ili uradili Zvijezdin trener i sluzbeni predstavnik nase ekipe tako da nemam sta reci oko tih kartona.
Jovanovic kad podje da uhvati loptu rukama, nasmija me.
A Lede ako je dobio crveni karton zbog onog guranja, onda jest stvarno sudija barem u tom trenutku lose sudio.
Sa obzirom da je Zvijezdi trebala greska nase odbrane da zabije prvi gol i znam da je jos Subasic pogodio stativu, Gojak je imao nekakvu sansu, mi smo ocito zasluzili sva tri boda, a i dalje je ocito da je Nerminu krivo sto prokocka dva gola, jer se zali na kolicinu kartona sto su dodijeljeni - pa vi ste samo jedan vise od nas dobili, ako je tolika katastrofa da su vama toliko dali i da to ukazuje na "cinjenicu" da citav svijet radi protiv Zvijezde iz Gradacca, sta onda nama rade sve ove godine?
1-1 takodjer tesko braniti, ali ovo nije zbog greske odbrane Zvijezde, nego dobar sut Regoja
2-2 ne vidim kako je doslo do toga, ali je sut sasvim dobar, nije od nikoga odskocilo
Osim toga,
ne znam sta su rekli ili uradili Zvijezdin trener i sluzbeni predstavnik nase ekipe tako da nemam sta reci oko tih kartona.
Jovanovic kad podje da uhvati loptu rukama, nasmija me.

A Lede ako je dobio crveni karton zbog onog guranja, onda jest stvarno sudija barem u tom trenutku lose sudio.
Sa obzirom da je Zvijezdi trebala greska nase odbrane da zabije prvi gol i znam da je jos Subasic pogodio stativu, Gojak je imao nekakvu sansu, mi smo ocito zasluzili sva tri boda, a i dalje je ocito da je Nerminu krivo sto prokocka dva gola, jer se zali na kolicinu kartona sto su dodijeljeni - pa vi ste samo jedan vise od nas dobili, ako je tolika katastrofa da su vama toliko dali i da to ukazuje na "cinjenicu" da citav svijet radi protiv Zvijezde iz Gradacca, sta onda nama rade sve ove godine?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da si bio na utakmicu drugačije bi analizirao,ovako samo prevladava tvoj subjektivizam.A čudi me da nisi bio,pa rekose da su svi navijači Olimpika jučer bili,deset do petnaest ih je bilo....čak su meni neki amblem Olimpica na sajbu zalijepili očekujući da smo vukojebina pa će neko razbiti misleći da sam vas navijačMokroguz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Osim toga,
Jovanovic kad podje da uhvati loptu rukama, nasmija me.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.