RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nisam bio na tekmi, radio. Kažu raja strašno Velež odigrao, samo ne zna zabiti gola. To je to, stara boljka kao što neko je već napisao. Nek treniraju samo u šesnestercu **** ga ja 

U pravu si brate za one galamdžije, smuči ti se u neka doba.drakensang je napisao/la:Puno serete o Haurdiću. Nije ga išlo, pa šta, biće bolje. Gledam iza mene frajer sjedi, **** sve živo Haurdiću i Feji psuje šta treba i ne treba, vjerovatno jer pred ženom ne smije ništa reći --- Zvonke je pravi tlak igrač - čim uđe tlak skače
Za razliku od prošlih utakmica, vidim da se raja polako budi. Vraćaju se neki momci na tribine, bilo je dosta dobro iza gola i biće još bolje. Idemo Čeliku skinuti skalp!
Samo onaj Vladavić leti ono je čudo jedno. Uhvati ga frajer za vrat nećeš dalje!
A radi igrača tipa Vlada, Ćelo i Janko se dolazi na utakmice.Imo je Ćelo danas par poteza vrhunskih, doktor.
Šta je Vlada radio birvaktile onim levatima u Federalnoj!

- pravnik1981
- Kontakt:
Dobra tekma...ja zadovoljan, stvaramo sanse kad hocemo
Posjeta je mogla bit i bolja ali s obzirom na protivnika dobra...Sta je sa Barisicem oce li moc igrat u zenici?? Imam osjecaj da je pravo dobar igrac i da bi mogao ubrzo eksplodirati
Svi u Zenicu

Svaka čast svima, ali onaj semafor od Zvonića mi nikad minute odigrao ne bi. Pa fraer je k'o rasvjeta a pregled igre ima k'o Saša Matić. I čim je Blagojević izašao pomrle su ideje o igri naprijed. Srećom ušao Vlada pa pokušavao solo prodorima nešto. Uostalom znamo svi s čim uvijek muku mučimo. Do 16 bez problema,a nakon toga, pa da ga jeb'eš niko ne smije loptu da opali. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Najbolje su ove pobjede s jednim golom razlike. 
Bodovi se osvajaju a euforija smanjuje i dovodi u normalu. Bit ce ovo fina prica ove godine ...

Bodovi se osvajaju a euforija smanjuje i dovodi u normalu. Bit ce ovo fina prica ove godine ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kao što sam i rekao, bit će yebeno kontra vezira, pa tako očekujem i kontra Čelika, i zato NEMA MJESTA EUFORIJI.
Naš starac polako počinje ličiti na fin kolektiv kao nekada, samo da još poboljšaju tu efikasnost, i ništa više ne tražim.

Naš starac polako počinje ličiti na fin kolektiv kao nekada, samo da još poboljšaju tu efikasnost, i ništa više ne tražim.

Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Volim ova inteligentna razmišljanja starih mostarskih lisicakimbo je napisao/la:Najbolje su ove pobjede s jednim golom razlike.

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Celik nije losa ekipa ali idemo na 3 boda. Ako nista gurnut ce nam Zlaja jednu dvi u forrodjenisa je napisao/la:Neces vjerovati buraz,cijelu noc kontam kud bas sad u Zenicu.Njima nikad vise nije bila potrebna pobjeda msc,a mi u naletu kojeg nesmijemo prekinuti.Ma da su nam sve braca tamo moramo na pobjedu.A kvalitetniji smo sad 100%,i zbog toga ipak tipujem na 3 boda iz Zenice.Njima svaka cast al brate nek se vade na drugima,svakako u ligi pun k... odrona,nek nadju nekog da ih isklanfaju.vidis da se definise tabela,nesmijemo zaostajati sekunde.RezervniGolman je napisao/la:Bit ce zajebano protiv Čelika kojem gori ali yebat mu mater idemo se nadigravat. Teren cemo sigurno imat dobar još samo suđenje

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ma brat moj ,da se nelazemo mi smo trenutno za koplje ispred Celika,jednostavno nemoguce porediti ni u jednom segmentu.Ja kontam kako u Hercegovini konkurenciju proturiti iza,od ovih Bosanaca smo odradili Sarajvo uspjesno,znaci jos oba susjeda i "ruco babo"Treba nam RA,to nam sad najvise gori,ostalo mi imamo,sad ce te stvari odlucivati.Moramo pod hitno animirati RA i ostalu publiku.
Evo nakon dužeg vremena vidim da niko nije raspoložen da napiše detaljniji izvještaj s utakmice pa ću se s njom vrlo rado pozabaviti, budući da znam da po svijetu postoji armija "rođenih" koji jedva čekaju rečenicu više... Unatoč nekom vrlo neodređenom osjećaju nakon ove utakmice, mislim da možemo biti prilično sretni rezultatom pa i igrom tokom prvih sat vremena. Poslije je vjerovatno nesvjesno, došlo do priličnog pada u tempu i povlačenja naših igrača nazad što je danas solidnom Travniku bilo dovoljno da par puta zaprijeti preko svojih napadača. Moram priznati da Dudić i društvo danas nisu djelovali nimalo bezopasno premda se u svim izvještajima navodi da se cijelim tokom utakmice igrala "viktorija" na gostujući gol. Naravno, to je uglavnom tačno, ali se nigdje ne spominju neke loše reakcije odbrambenih igrača koje su dovele do toga da do kraja sudijske nadoknade nismo sigurni za 3 boda... Bar sam ja bila jako nervozna jer poučena iskustvom znam da kad se povučemo redovno na sebe navučemo veliku nevolju. Ovaj put nam se srećom Travnik nije mogao osvetiti jer za to nije bilo dovoljno znanja i fizičke pripremljenosti... E sad kad sam malo naružila "rođene" zbog indolentnosti pri povoljnom rezultatu, ali pola sata prije kraja mogu preći na dobre stvari koje sam zapazila u našoj igri. Vrlo je pohvalna stvar što smo i ovu utakmicu odigrali vrlo brze promjene iz odbrane u napad i obrnuto. Ani i Haurda su se začas mogli naći na Hodžinom i Pejinom mjestu, Marko je mogao učestvovati u napadu, ali i dobiti podršku od Janke i Popa kad bi gosti prešli centar. Skoro svi su mogli biti sve-zavisno od situacije. Budući da smatram da smo generalno solidno fizički pripremljeni ova činjenica bi nam i kući i u gostima mogla biti prevaga kako utakmice budu odmicale kraju...Druga stvar koja me stvarno oduševila je naš vezni red. Danas je radio baš ono po čemu je dobio ime- pravio sponu između napada i odbrane. Kad u sve to ukalkulišem činjenicu da su na tim pozicijama igrala 3 igrača kojim se lopta naprosto "lijepi za nogu", rezultat bude zadovoljna publika. I zaista, malo ko je danas mogao reći da igra u polju nije bila dobra. Realizacija i napadači su sasvim druga priča...
Što se tiče same taktike, meni je bila sasvim OK postavljena. Neki 4-2-3-1 na početku je prešao u 4-1-4-1, pa je onda malo i Janka probao na špicu uz Popa, uz Blagoja i Marka iza njega. Ulazak Zvonića je označio ulazak u period strogo destruktivne igre i po meni nije baš bio najsretnije rješenje ako je Janka mogao završiti utakmicu. Doduše, Feja na klupi nije više imao nijednog veznjaka (osim Zolja, uslovno rečeno...) što ga je možda primoralo na takav potez...Odlična stvar je bila uvođenje friških krila- Vlade i Dine koji po meni baš i jesu igrači za 20-30 minuta. Svježinom su sigurno mogli unijeti neki preokret. Velika je šteta pa je u tom periodu veza malo popustila izlaskom Janke i Blagoja pa nisu imali nekih upotrebljivih lopti (u ovoj utakmici od bekova vrlo malo koristi ofanzivno...). Pojedinačno:
Dragojević- Ono što je bilo do njega, solidno. Opet me nervira poneko njegovo proigravanje sa protivničkim napadačem. Iako je kod gola neočekivano reagovao, Hodža ga je "izradio" i imao je sunce u oči kao olakotnu okolnost...
Hodžić- Mali ubrlja nešto tako strašno kao što je maltene autogol, a u nekoj drugoj akciji s njegove strane iznosi loptu za koju sam bila ubijeđena da je otišla u opasnu zonu. Ipak, defanzivno mi generalno djeluje pogubljen i zasad je jako loša zamjena za Maletu. No, budući da su Leta i Ani pokazali da se u Veležu stvaraju dobri bekovi, dajem dečku prostora za popravni...
Pejić- Au, što mi je on danas bio nešto loš. Nevidljiv, mlak u duelima... Možda je do mene...
Škahić- On bi uz Škalju mogao postati extra kvalitetan stoper. Danas je većinom korektno odradio svoje zadatke, nekoliko puta glupo pogriješio- srećom njegov mentor je stigao sve na vrijeme popraviti. Zaboravi se i on pa ode u vezu i pravi veliki posao onima koji su ostali u slučaju kontre.
Škaljić- Odličan.
Nikolić- Prvi iz trojca veznjaka kojega "lopta voli". Način na koji je on uspijeva iskontrolisati je meni fascinantan-mirno, rutinski, tačno. Danas ipak nije baš imao svoj dan, ali sam sigurna da se već u Zenici mogu nadati njegovom 100 % učinku...
Blagojević- Šta reći za njega? Doktor za loptu, tačnije primarijus
Njegova rješenja u igri su tako očigledna, laka za odigrati. On igra fudbal kakav šef traži od ekipe- brz, jednostavan, tehnički precizan i prelijep za gledanje. Bravo Blagi
Janković- Još jedan doktor za loptu je danas pokazao da i kad nije u 100 % formi da može nanizati 3-4 protivnička igrača bez puno problema. Ipak, danas je izgubio puno lopti i nije bio na očekivanom nivou. Još čekamo pravog Janku...
Haurdić- Ne znam šta reći za njega. Za razliku od dobrog dijela ekipe, Haurda zna lijepo primiti loptu, iskontrolisati je i povući naprijed- napraviti solo akciju. Ono što je kod njega vrlo problematično je što pokušava sve završiti sam, a i igra mu je dozlaboga komplikovana i meni nejasna. Niko ipak ne može poreći da je on solidan tehničar, ali eto ima nekih "bubica" koje mu Feja treba izbiti. I da- meni je bolji kao ofanzivni vezni...
Hebibović- Nije bio njegov dan- džaba sve. Igrao nešto dok je imao snage, kad se umorio, postao neprimijetan.
Popović- Mislim da sam počela nazirati šta to Feja vidi u Popu
Nisam sigurna da nam treba takav igrač, ali evo šef mu vjeruje pa ću i ja... Unatoč golu danas ne znam šta reći za njega. Nekako ga lopta vazda pogodi u neki krivi dio tijela... Meni je već dosta "krvi popio"...
Zvonić- je igrač za gostujuće terene. Iz respekta prema našim igračima preskačem cjelokupan komentar...
Toliko od mene zasada.
Što se tiče same taktike, meni je bila sasvim OK postavljena. Neki 4-2-3-1 na početku je prešao u 4-1-4-1, pa je onda malo i Janka probao na špicu uz Popa, uz Blagoja i Marka iza njega. Ulazak Zvonića je označio ulazak u period strogo destruktivne igre i po meni nije baš bio najsretnije rješenje ako je Janka mogao završiti utakmicu. Doduše, Feja na klupi nije više imao nijednog veznjaka (osim Zolja, uslovno rečeno...) što ga je možda primoralo na takav potez...Odlična stvar je bila uvođenje friških krila- Vlade i Dine koji po meni baš i jesu igrači za 20-30 minuta. Svježinom su sigurno mogli unijeti neki preokret. Velika je šteta pa je u tom periodu veza malo popustila izlaskom Janke i Blagoja pa nisu imali nekih upotrebljivih lopti (u ovoj utakmici od bekova vrlo malo koristi ofanzivno...). Pojedinačno:
Dragojević- Ono što je bilo do njega, solidno. Opet me nervira poneko njegovo proigravanje sa protivničkim napadačem. Iako je kod gola neočekivano reagovao, Hodža ga je "izradio" i imao je sunce u oči kao olakotnu okolnost...
Hodžić- Mali ubrlja nešto tako strašno kao što je maltene autogol, a u nekoj drugoj akciji s njegove strane iznosi loptu za koju sam bila ubijeđena da je otišla u opasnu zonu. Ipak, defanzivno mi generalno djeluje pogubljen i zasad je jako loša zamjena za Maletu. No, budući da su Leta i Ani pokazali da se u Veležu stvaraju dobri bekovi, dajem dečku prostora za popravni...
Pejić- Au, što mi je on danas bio nešto loš. Nevidljiv, mlak u duelima... Možda je do mene...
Škahić- On bi uz Škalju mogao postati extra kvalitetan stoper. Danas je većinom korektno odradio svoje zadatke, nekoliko puta glupo pogriješio- srećom njegov mentor je stigao sve na vrijeme popraviti. Zaboravi se i on pa ode u vezu i pravi veliki posao onima koji su ostali u slučaju kontre.
Škaljić- Odličan.
Nikolić- Prvi iz trojca veznjaka kojega "lopta voli". Način na koji je on uspijeva iskontrolisati je meni fascinantan-mirno, rutinski, tačno. Danas ipak nije baš imao svoj dan, ali sam sigurna da se već u Zenici mogu nadati njegovom 100 % učinku...
Blagojević- Šta reći za njega? Doktor za loptu, tačnije primarijus

Janković- Još jedan doktor za loptu je danas pokazao da i kad nije u 100 % formi da može nanizati 3-4 protivnička igrača bez puno problema. Ipak, danas je izgubio puno lopti i nije bio na očekivanom nivou. Još čekamo pravog Janku...
Haurdić- Ne znam šta reći za njega. Za razliku od dobrog dijela ekipe, Haurda zna lijepo primiti loptu, iskontrolisati je i povući naprijed- napraviti solo akciju. Ono što je kod njega vrlo problematično je što pokušava sve završiti sam, a i igra mu je dozlaboga komplikovana i meni nejasna. Niko ipak ne može poreći da je on solidan tehničar, ali eto ima nekih "bubica" koje mu Feja treba izbiti. I da- meni je bolji kao ofanzivni vezni...
Hebibović- Nije bio njegov dan- džaba sve. Igrao nešto dok je imao snage, kad se umorio, postao neprimijetan.
Popović- Mislim da sam počela nazirati šta to Feja vidi u Popu

Zvonić- je igrač za gostujuće terene. Iz respekta prema našim igračima preskačem cjelokupan komentar...
Toliko od mene zasada.
- pravnik1981
- Kontakt:
Jos kad se Vlada, Robben i Merza 100% oporave...kad Barisic dobije papire...Maletic se vraca...nadam se da ce svi igrat u zenici...Moramo ic na tri boda uvjeren sam da ih mozemo izvuc !! Ali zato im treba i nasa podrska...Svi u Zenicu
RedOne svaka cast,jos jedanput
Cestitke Rodjenima na igri i nova 3 boda sto je najbitnije.Guramo se prema naprijed izgleda
.Sada u Zenicu i moramo ici 100% na pobjedu jer za to imamo kadar a ni Celik nije nesto vele jak.Nikakvo nadigravanje necemo,nikakvo pokusavanje ici na osvajanje boda,nego odmah u startu zacrtati cilj a to su 3 boda i nista nas vise ne interesuje.Tek je pocetak prvenstva i Celiku nije kriticno ako izgube i ovu utakmicu(sa ovim kadrom sto imaju ne mogu ispasti nikako jer ima puno gorih ekipa).Celiku svakako nista puno ne bi znacila ova 3 boda a nama puno,jer bi drzali korak sa vodecima.Ja vjerujem u pobjedu
FORZA VELEZ

Cestitke Rodjenima na igri i nova 3 boda sto je najbitnije.Guramo se prema naprijed izgleda

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- RezervniGolman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
P.S. Đavolice Edo Peci je mala maca za tebe. Svaka čast na izvještajima za RAju koja nisu u mogucnosti biti na utakmici.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
P.S. Đavolice Edo Peci je mala maca za tebe. Svaka čast na izvještajima za RAju koja nisu u mogucnosti biti na utakmici.

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Evo dan nakon utakmice a na osnovu izvjestaja RAje,pogotovo naseg "zlatnog pera"@RedOne naslucujem da smo odigrali jednu pristojnu utakmicu ali ipak daleko od onakve kako mozemo i zelimo.Mozda je to ipak ocekivano za ovaj uvodni dio prvenstva.Sigurno da treba jos malo vremena da sve legne na svoje mjesto.Dobra stvar u svemu je da nismo bodovno puno zaostali za vodecima a meni se narocito svidja cinjenica da stvaramo puno sansi a siguran sam da ce i nasi napadaci proraditi,mozda vec od narednog kola.Isto tako raduje spoznaja da smo fizicki sasvim solidno spremni tako da u nekim egal utakmicama to moze biti od presudnog znacaja za rezultat.Ali mene RAja moja draga najvise raduje cinjenica da smo mi konacno organizacijski stali na zdrave noge,sto je garant nasih uspjeha u buducnosti.Ja zelim kontinuitet naseg Veleza,nadam se da smo na pocetku jedne ere dobrih rezultata nasih Rodjenih.Njegovo velicanstvo REZULTAT, ipak najvise utice na interes ljudi za klubom.Ja istina ,nisam od onih koji ce Rodjene pratiti samo kad su dobri.Meni su uvjek najbolji,meni je relaksacija za dusu kad pricam sa nekim o Velezu a kamoli nesto drugo.Ali ipak vecina ljudi,pogotovo mladja raja trazi rezultat bez obzira na druge faktore(objektivne).Zato spomenuh kontinuitet dobrih rezultata,jer me dusa moja boli kad vidim malo ljudi na utakmici Veleza.Boga molim da ovo sadasnje stanje predje u jedno novo(staro) stanje delirija i euforije,jer sam ubjedjen da bi onda pomeli 90% lige a sa preostalima se pobili za tron.Jos je teza spoznaja da sam svijestan da to mozemo u trenu jednom organizovati,mi prakticno imamo najjaca gostovanja kroz historiju PL-a.
Zato na kraju da zakljucim,nadam se ,zelim,vjerujem da hocemo stati svim nasim kapacitetom iza Rodjenih i dati im vjetar u ledja,dati im onu snagu i energiju s kojom bi gazili sve pred sobom
Zato na kraju da zakljucim,nadam se ,zelim,vjerujem da hocemo stati svim nasim kapacitetom iza Rodjenih i dati im vjetar u ledja,dati im onu snagu i energiju s kojom bi gazili sve pred sobom
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 24 avg 2014, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
RedOne je napisao/la:Evo nakon dužeg vremena vidim da niko nije raspoložen da napiše detaljniji izvještaj s utakmice pa ću se s njom vrlo rado pozabaviti, budući da znam da po svijetu postoji armija "rođenih" koji jedva čekaju rečenicu više... Unatoč nekom vrlo neodređenom osjećaju nakon ove utakmice, mislim da možemo biti prilično sretni rezultatom pa i igrom tokom prvih sat vremena. Poslije je vjerovatno nesvjesno, došlo do priličnog pada u tempu i povlačenja naših igrača nazad što je danas solidnom Travniku bilo dovoljno da par puta zaprijeti preko svojih napadača. Moram priznati da Dudić i društvo danas nisu djelovali nimalo bezopasno premda se u svim izvještajima navodi da se cijelim tokom utakmice igrala "viktorija" na gostujući gol. Naravno, to je uglavnom tačno, ali se nigdje ne spominju neke loše reakcije odbrambenih igrača koje su dovele do toga da do kraja sudijske nadoknade nismo sigurni za 3 boda... Bar sam ja bila jako nervozna jer poučena iskustvom znam da kad se povučemo redovno na sebe navučemo veliku nevolju. Ovaj put nam se srećom Travnik nije mogao osvetiti jer za to nije bilo dovoljno znanja i fizičke pripremljenosti... E sad kad sam malo naružila "rođene" zbog indolentnosti pri povoljnom rezultatu, ali pola sata prije kraja mogu preći na dobre stvari koje sam zapazila u našoj igri. Vrlo je pohvalna stvar što smo i ovu utakmicu odigrali vrlo brze promjene iz odbrane u napad i obrnuto. Ani i Haurda su se začas mogli naći na Hodžinom i Pejinom mjestu, Marko je mogao učestvovati u napadu, ali i dobiti podršku od Janke i Popa kad bi gosti prešli centar. Skoro svi su mogli biti sve-zavisno od situacije. Budući da smatram da smo generalno solidno fizički pripremljeni ova činjenica bi nam i kući i u gostima mogla biti prevaga kako utakmice budu odmicale kraju...Druga stvar koja me stvarno oduševila je naš vezni red. Danas je radio baš ono po čemu je dobio ime- pravio sponu između napada i odbrane. Kad u sve to ukalkulišem činjenicu da su na tim pozicijama igrala 3 igrača kojim se lopta naprosto "lijepi za nogu", rezultat bude zadovoljna publika. I zaista, malo ko je danas mogao reći da igra u polju nije bila dobra. Realizacija i napadači su sasvim druga priča...
Škaljić- Odličan.
Blagojević- Šta reći za njega? Doktor za loptu, tačnije primarijusNjegova rješenja u igri su tako očigledna, laka za odigrati. On igra fudbal kakav šef traži od ekipe- brz, jednostavan, tehnički precizan i prelijep za gledanje. Bravo Blagi
![]()
Popović- Mislim da sam počela nazirati šta to Feja vidi u PopuNisam sigurna da nam treba takav igrač, ali evo šef mu vjeruje pa ću i ja... Unatoč golu danas ne znam šta reći za njega. Nekako ga lopta vazda pogodi u neki krivi dio tijela... Meni je već dosta "krvi popio"...
Toliko od mene zasada.
Legendo!Ti stvari dočaraš tako da čovjek netreba ni otić na utakmicu, možda nam je zato i posjeta opala.

najvaznije iz jucerasnje tekme su 3 zlata vrijedna boda, sad smo treci mada 99,9% postajemo cetvrti kad se kolo kompletira jer nevidim nikakvu mogucnost da mladost dobije vrlo kvalitetno sarajevo! prije jucerasnje tekme sam rekao da sam zadovoljan i sa 1-0 pa eto bi jedan razlike ali 2-1! tri boda su jedino vazna da se drzi prikljucak za vrhom dok se ekipa jos uigrava, kasnije mozemo i moramo trazit neke pobjede sa 3-4 razlike kad se ekipa uigra da valja! druga pozitivna stvar je da je blagoje igrao od pocetka i odma sve to dosta bolje izgleda na terenu! a eto i svi smo prije tekme govorili valja popu dat jos jednu priliku i on nam se zahvali golom, ko zna mozda sad i proradi!
sljedeca stanica nicaze u srijedu! ja vjerujem da imamo kvalitet da pobjedimo po meni nikad losijeg celika! ljudi se pate i kuci i na strani i ovo je jednostavno gostujuca tekma gdje bi ja licno bio nezadovoljan i da bod izvucemo! sve osim pobjede je los rezultat za nas a mislim da ce nam bit lakse igrat na BP nego u ove dosadasnje 3 domace tekme jer i zenicka publika ocekuje od celika da na domacem terenu igraju otvoreno i da idu na pobjedu a u otvorenoj igri bi kvalitet trebao prevaladat a on je svakako zadnje 2 sezone na nasoj strani! imam neki osjecaj da ce ovu tekmu u nasu korist rijesit krila, ani, dino ili vlada! vrijeme je da proradi recept iz prosle sezone!
sljedeca stanica nicaze u srijedu! ja vjerujem da imamo kvalitet da pobjedimo po meni nikad losijeg celika! ljudi se pate i kuci i na strani i ovo je jednostavno gostujuca tekma gdje bi ja licno bio nezadovoljan i da bod izvucemo! sve osim pobjede je los rezultat za nas a mislim da ce nam bit lakse igrat na BP nego u ove dosadasnje 3 domace tekme jer i zenicka publika ocekuje od celika da na domacem terenu igraju otvoreno i da idu na pobjedu a u otvorenoj igri bi kvalitet trebao prevaladat a on je svakako zadnje 2 sezone na nasoj strani! imam neki osjecaj da ce ovu tekmu u nasu korist rijesit krila, ani, dino ili vlada! vrijeme je da proradi recept iz prosle sezone!

evo sad vidjeh da će biti prenosa iz Zenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.