Treca sreca sto bi se rekloMikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
Nakon sjevera,nestalo ulaznica za istok,u prodaji jos zapad
Treca sreca sto bi se rekloMikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
LOL ja ne vjerujemsanlituncay je napisao/la:Pa nije to kišom došlo!MikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
koliko je ovo tacno da znam zbog kladionice ?NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Do 21h prodano 17 127 ulaznica.
U Osijek nece putovati nijedan igrac iz pocetne postave. Sve se baca na Dnjipro.
onda probati oba daju ili 3+ iako sam prije ovog tvog posta mislio odigrati 1xdubrava je napisao/la:Vrlo vjerojatno. Kalinić na golu i možda još dva tri igrača koja su igrala protiv Dnjepra. A možda i Dante bude na golu.
Igrat će Vlašić, Nižić, Jozinović, Mikanović, Maloku, Bencun.....igrači sa klupe i igrači koji su priključeni iz Hajduka B koji igra u trećoj ligi. Onda i onaj novi Mezga bi trebao igrati. Jedno 15 minuta će dobiti i Milevski iako se i u utakmici protiv Dnjepra vidjelo da teško dolazi do daha.
Ovo je prvi put u 20 godina koliko pratim Hajduka da se prednost daje jednoj europskoj utakmici na uštrb domaće lige. Prvi put!! 20 godina im treba da dođe iz guzice u glavu.
Inače, tog prokletog Osijeka nismo pobijedili u gradskom vrtu 6 godina, pa vrijeme je već. Vjerujem da će biti tekma sa dosta golova, i ovi pričuvni igrači se žele dokazati, kao i oni mlađi. A i oni igrači koji su igrali nekad u prvoj pa ispali (Jozinović, Bencun)
1:3 je sasvim dosta i u redu
Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Očigledno nisi shvatio moj post.Lillard je napisao/la:Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.