Nemojte samo Susicevske logike pa pocet predlagat da Tino i Cimirot igraju posto su standardni u svojim klubovima.
Standardan je i Elvedin Varupa u Travniku
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
čuj mađarska novinarka koja piše po forumu evertonaAjax je napisao/la:Ona Madzarska novinarka koja je luda za Mumetom i koja kaze da je pratila svaku njegovu utakmicu je na forumu Evertona rekla vise puta da je odbijena bolja ponuda Swansea i da je Mumetu njihov klub isao na ruku ( toliko ga cijene i postuju ) i da su dozvolili da Mume izabere onaj klub koji on vise zeli ( Everton ). Po njenim rijecima Mume je izabrao Everton zato jer mu je bila velika zelja da radi sa Martinezom. Nadam se samo da one izjave kako je Swansea mali klub jer ne igra EL nisu uticale na odluku Mumeta jer tada je bio jako blizu Swansea. Ferencvaros je pristao na ponudu Swansea. A koliko vidimo Swansea je pobjedio United u gostima a i sada opet pobjeda. Tako da naravno to nije mali klub kao sto smo govorili mnogi tada. Nego klub iz sredine tabele.Edol je napisao/la:Sam je izabrao klub sa dosta jačom konkurencijom, čak sam negdje pročitao da mu je Swansea nudio i malo bolji ugovor.
McCarthy i Barry su igrači koje je jako teško izbaciti iz prve postave, nek' lovi priliku u Kupu i u slučaju eventualne povrede/suspenzije jednog od ove dvojice. Samo ćete se razočarati ako budete imali takva očekivanja, da će ovi koji su bili dobri čitavu sezonu odjednom preseliti na klupu zbog debitanta iz Mađarske.
I sta bi ja sada tebi trebao objasnjavati nesto. Zaboli me **** za tvoje misljenje i sta ti citas. Ne zanima me potrudi se i budi malo vise inovativan na forumu ( ako ti to mozes ) a ne da samo citas i da se zakacis na neki dio koji je ( po tebi ) nelogican. A i u tim procjenama bar 50% promasis i ispostavi se da si pogrijesio. Napisi nesto drugacije od drugih, predvidi nesto. A ne samo da se slazes sa stvarima sa kojima se slozi 90% ljudi. Tako niti si zanimljiv niti pridonosis nesto novo. Neku novu informaciju, zanimljivost, misljenje ( koje moze biti i pogresno ) itd. Ti samo klimas glavom i prestajes da citas povremeno.viKK je napisao/la: čuj mađarska novinarka koja piše po forumu evertonatu sam prestao čitati

BaDa12 je napisao/la:Ne znam je li ova fotografija već upoznala forum.Neka je tu, neka se nađe...
BaDa12 je napisao/la:Ne znam je li ova fotografija već upoznala forum.Neka je tu, neka se nađe...
Najbolji. A ispred njih dvojice Pjanic. Na krilima Hajrovic i Lulic. A u napadu samo Dzeko. Ako ne bude u formi moze i Vedo.imperator10 je napisao/la:Kakav će par on i Mario biti
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot], MostarNeretva i 39 gostiju.