Ti si na lud
O čemu ti ??? Citiraj me kad se kvalifikacije zavrse,rekao samGunnerS je napisao/la:Dobro ti ovo, samo kući dobili andoru![]()
Ti si na lud
Zukanovic bi mogao igrati i ljevog beka umjesto Sea ako bas zagusti.Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
Pa to, Zuka je morao biti na spisku? Apsolutno nemamo alternative nikakve!!!Ajax je napisao/la:Zukanovic bi mogao igrati i ljevog beka umjesto Sea ako bas zagusti.Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
Imamo Spahu koji je bio igrac utakmice Borussia Dortmund - Bayer. Ali on je bio proglasavan od mnogih ovdje kao visak i kao zesci kikser. Kao starac pred zavrsetkom karijere kojega ce izbaciti Pasuljodopolus iz Schalkea ( a on zaigra tek u 80 minuti derbija i to jos pored Spahe i jos dvojice stopera ). A niko nije pomislio da je utakmica protiv Nigerije mogla da bude los dan, nedovoljno sanirana povreda jer nije trenirao prije utakmice a i to da je morao da izlazi i na beka. Pa to sto smo zeljeli to smo sada i dobili. Sada moraju da odigraju odlicno ova dva stopera. Sto mislim da ipak nece biti tesko jer ce se Kipar ionako braniti preko 80% utakmice. Mada Zukanovic je stvarno trebao da dobije poziv po meni. Sada kada nema Spahe jos vise nego inace.Batko je napisao/la: Pa to, Zuka je morao biti na spisku? Apsolutno nemamo alternative nikakve!!!
Nema se gdje povrijeditiSheyi je napisao/la:Dobro je pa se Vranjes ne moze tako lako ozlijediti, jak je momak, inace bi najebali
IronijaConsigliere je napisao/la:Nema se gdje povrijeditiSheyi je napisao/la:Dobro je pa se Vranjes ne moze tako lako ozlijediti, jak je momak, inace bi najebali
BiH - Kipar 1:1sanlituncay je napisao/la:Molim da se ovo zapamti,pa me citirajte nekad tamo...[img]
Al, zato cetiri pobjede u gostimaElegant je napisao/la:BiH - Kipar 1:1sanlituncay je napisao/la:Molim da se ovo zapamti,pa me citirajte nekad tamo...[img]
BiH - Belgija 1:4
BiH - Izrael 1:2
BiH - Andora 1:0
BiH - Wales 2:2
Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Al, da ga zovne, zamisli tog razgovora i neugodnosti.... Safet bi ga zovnuo, i onda spustio slusalicu u po' razgovoraClutch je napisao/la:Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Sto bi zvao Zukanovica kad je on specijalizirao taktiku bez ljevog beka ...Consigliere je napisao/la:Al, da ga zovne, zamisli tog razgovora i neugodnosti.... Safet bi ga zovnuo, i onda spustio slusalicu u po' razgovoraClutch je napisao/la:Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.