opet dobar momakGazijaKalesija je napisao/la:Alibašić opet asistencija?

opet dobar momakGazijaKalesija je napisao/la:Alibašić opet asistencija?
Bod je uspjeh za Zvijezdu.OLIMPIC INSTITUCIJA.Pod HITNO da vam se vrati CVIK.crvenobijeli je napisao/la:oo prvaci svijeta nismo vas prepoznaliMokroguz je napisao/la:Cestitam na bodu
Kada ti je toliko interesantan vodi ga sebi kući ili već imaspabizo je napisao/la:Bod je uspjeh za Zvijezdu.OLIMPIC INSTITUCIJA.Pod HITNO da vam se vrati CVIK.crvenobijeli je napisao/la:oo prvaci svijeta nismo vas prepoznaliMokroguz je napisao/la:Cestitam na bodu
Protiv Celika izasao zbog povrede...vatreni je napisao/la:Jos nisam sve nove igrače dobro upoznao po imenima,ali vidim da se dosta mijenja na nekim pozicijama.Da li je to zato sto je trener nezadovoljan igrama pojedinih kojih danas nije bilo ili se radi o kartonima,povredama ili jednostavno ova selekcija igrača od danas je trebala biti.Njvise me je iznenadilo neigranje M.Čovića koji je po meni u proteklim tekmama odigrao dobro
kad vatreni kaze da je dobro, onda stvarno mora da je dobrovatreni je napisao/la:Zvijezda je vise zeljela,borbeniji i na kraju nezasluzeno izgubili dva boda.Golman nije bio siguran ili se nije znao snalaziti na ovakvom terenu.Mogu reći samo,da sa ekipama iz vrha će biti lakse nego sa bunkerasima.Izdvojio bih Stojanova koji je ponovo pokazao kakav je u 16.Bubu takodje.Sve u svemu utakmica na nivou i samo tako nastavite neće izostati ni rezultati sa strane.....![]()
![]()
Samo sam objektivan u pogledu utakmice i naravno niko sretniji da ovako ostane.Pisao sam o kompaktibilnosti trenera i ekipe,jučer je bila na nivou.Dorin temperament se mogao osjetiti na svakom igraču.Bukvalno su svi do jednog ginuli na terenu,bas kao sto je trener nekada ginuo.Takva igra,takva borbenost s kojom bi trebale doći i pobjede će vratiti ljude na stadion .Već u subotu bi trebalo tako biti kada nam dolazi zahuktala Slavija.email22 je napisao/la:kad vatreni kaze da je dobro, onda stvarno mora da je dobrovatreni je napisao/la:Zvijezda je vise zeljela,borbeniji i na kraju nezasluzeno izgubili dva boda.Golman nije bio siguran ili se nije znao snalaziti na ovakvom terenu.Mogu reći samo,da sa ekipama iz vrha će biti lakse nego sa bunkerasima.Izdvojio bih Stojanova koji je ponovo pokazao kakav je u 16.Bubu takodje.Sve u svemu utakmica na nivou i samo tako nastavite neće izostati ni rezultati sa strane.....![]()
![]()
malo sale jaruga nemoj se nac uvrijedjen
. golman jeste malo ne siguran al kakve su golove Mirković i Stijaković primali ovaj je dobar,ali vjerujem da ce momak iz utakmice u utakmicu ulazit sve spremni i iskusni. sto se Čovića tice njega sam vidio u gradu i sepo je mislim da se radi o povredi koljena
da nisu u pitanju nijemci što ih je Fadil neki dan dovodio na stadion,vidim da su postavili i njihovu reklamu?email22 je napisao/la:ja ne znam po cemu smo mi autsajderi ljudi pa mi jos nemamo poraza u ligi osim onog "lopovskog" za zelenim stolom. sudija katastrofa ziva. sa pojacanjima ili bez mi cemo 80% zavrsit u sredini tabele s cime sam ja licno zadovoljan jos ako bude istine u ovom sto sam danas cuo dugo, dugo cemo mi igrat premijer ligu, a mozda bit i medju prvih 5 ekipa, a dusmani neka ga sisaju![]()
![]()
bice burno u narednim godinamazmaj348 je napisao/la:da nisu u pitanju nijemci što ih je Fadil neki dan dovodio na stadion,vidim da su postavili i njihovu reklamu?email22 je napisao/la:ja ne znam po cemu smo mi autsajderi ljudi pa mi jos nemamo poraza u ligi osim onog "lopovskog" za zelenim stolom. sudija katastrofa ziva. sa pojacanjima ili bez mi cemo 80% zavrsit u sredini tabele s cime sam ja licno zadovoljan jos ako bude istine u ovom sto sam danas cuo dugo, dugo cemo mi igrat premijer ligu, a mozda bit i medju prvih 5 ekipa, a dusmani neka ga sisaju![]()
![]()
Treneri u izjavama malo pogubljeni.Kao pokisli horoščići,samo što nisu skočili jedan na drugog.nedžad je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.