NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 23 avg 2014, 19:49

GazijaKalesija je napisao/la:Alibašić opet asistencija?
opet dobar momak :thumbup:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2014, 19:53

ja sam vjerovao u demica da ce on popuniti sredu i da ce imati taj zadnji pas a on ni blizu prve postave..pohvale i za jovanovica koji je dosta dobro odigrao na beku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 23 avg 2014, 20:01

ja ne znam po cemu smo mi autsajderi ljudi pa mi jos nemamo poraza u ligi osim onog "lopovskog" za zelenim stolom. sudija katastrofa ziva. sa pojacanjima ili bez mi cemo 80% zavrsit u sredini tabele s cime sam ja licno zadovoljan jos ako bude istine u ovom sto sam danas cuo dugo, dugo cemo mi igrat premijer ligu, a mozda bit i medju prvih 5 ekipa, a dusmani neka ga sisaju :opaopa: :opaopa: :opaopa:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 avg 2014, 20:40

Zvijezda je vise zeljela,borbeniji i na kraju nezasluzeno izgubili dva boda.Golman nije bio siguran ili se nije znao snalaziti na ovakvom terenu.Mogu reći samo,da sa ekipama iz vrha će biti lakse nego sa bunkerasima.Izdvojio bih Stojanova koji je ponovo pokazao kakav je u 16.Bubu takodje.Sve u svemu utakmica na nivou i samo tako nastavite neće izostati ni rezultati sa strane..... :clap: :clap: :clap:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 23 avg 2014, 21:58

crvenobijeli je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Cestitam na bodu :)
oo prvaci svijeta nismo vas prepoznali
Bod je uspjeh za Zvijezdu.OLIMPIC INSTITUCIJA.Pod HITNO da vam se vrati CVIK.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 avg 2014, 22:01

pabizo je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Cestitam na bodu :)
oo prvaci svijeta nismo vas prepoznali
Bod je uspjeh za Zvijezdu.OLIMPIC INSTITUCIJA.Pod HITNO da vam se vrati CVIK.
Kada ti je toliko interesantan vodi ga sebi kući ili već imas :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 avg 2014, 22:29

Ja neznam sta vi moderatori radite, napisali ste onaj tekst na pocetku foruma i kao takav svi bi trebali da ga se podrzaju i da se sami kaznjavaju a ovaj pabizo bar tri puta mjesecno dolazi na temu zvijezdu i namjerno provocira a vi nista, a vidim tamo da ste namjernu provokaciju naveli kao najveci prekrsaj

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 23 avg 2014, 22:57

Svi su nešto čuli, a ustvari niko veze o zivotu nema..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 avg 2014, 23:34

Jos nisam sve nove igrače dobro upoznao po imenima,ali vidim da se dosta mijenja na nekim pozicijama.Da li je to zato sto je trener nezadovoljan igrama pojedinih kojih danas nije bilo ili se radi o kartonima,povredama ili jednostavno ova selekcija igrača od danas je trebala biti.Njvise me je iznenadilo neigranje M.Čovića koji je po meni u proteklim tekmama odigrao dobro :hmmmmm:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 avg 2014, 23:59

vatreni je napisao/la:Jos nisam sve nove igrače dobro upoznao po imenima,ali vidim da se dosta mijenja na nekim pozicijama.Da li je to zato sto je trener nezadovoljan igrama pojedinih kojih danas nije bilo ili se radi o kartonima,povredama ili jednostavno ova selekcija igrača od danas je trebala biti.Njvise me je iznenadilo neigranje M.Čovića koji je po meni u proteklim tekmama odigrao dobro :hmmmmm:
Protiv Celika izasao zbog povrede...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 24 avg 2014, 00:03

vatreni je napisao/la:Zvijezda je vise zeljela,borbeniji i na kraju nezasluzeno izgubili dva boda.Golman nije bio siguran ili se nije znao snalaziti na ovakvom terenu.Mogu reći samo,da sa ekipama iz vrha će biti lakse nego sa bunkerasima.Izdvojio bih Stojanova koji je ponovo pokazao kakav je u 16.Bubu takodje.Sve u svemu utakmica na nivou i samo tako nastavite neće izostati ni rezultati sa strane..... :clap: :clap: :clap:
kad vatreni kaze da je dobro, onda stvarno mora da je dobro :clap: malo sale jaruga nemoj se nac uvrijedjen :D. golman jeste malo ne siguran al kakve su golove Mirković i Stijaković primali ovaj je dobar,ali vjerujem da ce momak iz utakmice u utakmicu ulazit sve spremni i iskusni. sto se Čovića tice njega sam vidio u gradu i sepo je mislim da se radi o povredi koljena

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 avg 2014, 07:54

email22 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Zvijezda je vise zeljela,borbeniji i na kraju nezasluzeno izgubili dva boda.Golman nije bio siguran ili se nije znao snalaziti na ovakvom terenu.Mogu reći samo,da sa ekipama iz vrha će biti lakse nego sa bunkerasima.Izdvojio bih Stojanova koji je ponovo pokazao kakav je u 16.Bubu takodje.Sve u svemu utakmica na nivou i samo tako nastavite neće izostati ni rezultati sa strane..... :clap: :clap: :clap:
kad vatreni kaze da je dobro, onda stvarno mora da je dobro :clap: malo sale jaruga nemoj se nac uvrijedjen :D. golman jeste malo ne siguran al kakve su golove Mirković i Stijaković primali ovaj je dobar,ali vjerujem da ce momak iz utakmice u utakmicu ulazit sve spremni i iskusni. sto se Čovića tice njega sam vidio u gradu i sepo je mislim da se radi o povredi koljena
Samo sam objektivan u pogledu utakmice i naravno niko sretniji da ovako ostane.Pisao sam o kompaktibilnosti trenera i ekipe,jučer je bila na nivou.Dorin temperament se mogao osjetiti na svakom igraču.Bukvalno su svi do jednog ginuli na terenu,bas kao sto je trener nekada ginuo.Takva igra,takva borbenost s kojom bi trebale doći i pobjede će vratiti ljude na stadion .Već u subotu bi trebalo tako biti kada nam dolazi zahuktala Slavija.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 avg 2014, 08:58

email22 je napisao/la:ja ne znam po cemu smo mi autsajderi ljudi pa mi jos nemamo poraza u ligi osim onog "lopovskog" za zelenim stolom. sudija katastrofa ziva. sa pojacanjima ili bez mi cemo 80% zavrsit u sredini tabele s cime sam ja licno zadovoljan jos ako bude istine u ovom sto sam danas cuo dugo, dugo cemo mi igrat premijer ligu, a mozda bit i medju prvih 5 ekipa, a dusmani neka ga sisaju :opaopa: :opaopa: :opaopa:
da nisu u pitanju nijemci što ih je Fadil neki dan dovodio na stadion,vidim da su postavili i njihovu reklamu?

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 avg 2014, 10:56

Cestitke momcima na osvojenom bodu i borbenoj igri,ipak na kraju treba biti zadovoljan.Cinjenica je da treba skupljati bodove u prvom dijelu sezone i stvarati zalihu jer ce se i ove kao i predhodnih godina za opstanak borit pola lige.Ja sam za sada zadovoljan,a momcima u nastavku sezone zelim puno uspjeha.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 avg 2014, 13:45

zmaj348 je napisao/la:
email22 je napisao/la:ja ne znam po cemu smo mi autsajderi ljudi pa mi jos nemamo poraza u ligi osim onog "lopovskog" za zelenim stolom. sudija katastrofa ziva. sa pojacanjima ili bez mi cemo 80% zavrsit u sredini tabele s cime sam ja licno zadovoljan jos ako bude istine u ovom sto sam danas cuo dugo, dugo cemo mi igrat premijer ligu, a mozda bit i medju prvih 5 ekipa, a dusmani neka ga sisaju :opaopa: :opaopa: :opaopa:
da nisu u pitanju nijemci što ih je Fadil neki dan dovodio na stadion,vidim da su postavili i njihovu reklamu?
bice burno u narednim godinama :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 avg 2014, 23:55

[youtube][/youtube]
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2014, 07:45

Slijedi Siroki,mirise mi na remi.Lično bi volio poraz a da Slaviju razvalimo u Gradačcu.Bas sam htio napisati i za Čelik da smo Bogdom izgubili,a Olimpik dobili...al kako to napisati nakon sjajne igre u Zenici.Zato,sada ovo prije pisem.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2014, 07:56

nedžad je napisao/la:[youtube][/youtube]
Treneri u izjavama malo pogubljeni.Kao pokisli horoščići,samo što nisu skočili jedan na drugog. :lol: :lol: :lol:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 avg 2014, 09:58

Sada treba Zvijezda izaci sa saopstenjem za javnost o losem sudjenjem kao sto je i Siroki uradio kada su igrali protiv Zelje ,nasi iz kluba samo sute pusti neka dora prica neka njega kaznajavaju ...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 25 avg 2014, 10:37

slika

slika

Evo rijesenje kako da se zatvori šuma

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.