FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 14:57

sekac braco nema veze ja sam onako tebe naveo bez brige :D ;)
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 14:58

ma pravac Red, štaš se hebavat sa streamom...naravno ako si u Sa

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 avg 2014, 14:59

sarajlija je napisao/la:sekac braco nema veze ja sam onako tebe naveo bez brige :D ;)
Ma np brate idem i ja u klub gledati navjerojatnioje jer moram do čaršije nešto.
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 avg 2014, 15:00

sekac je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:sekac braco nema veze ja sam onako tebe naveo bez brige :D ;)
Ma np brate idem i ja u klub gledati navjerojatnioje jer moram do čaršije nešto.
Aha normala :)
04.10.2009 !!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 24 avg 2014, 15:06

Danas dobiti ovo po mogucnosti sa sto manje ulozenog truda. Idealan scenarij, zapeti na pocetku, zabiti brzo dva komada i laganini privesti utakmicu kraju bez puno trke i trosenja. Naravno, ovo je samo moj zeljeni scenarij, vidjet cemo kako ce biti na samoj utakmici :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2014, 15:49

berberovic i baric u prvih 11 nema tatomirovica vjerovatno baric na stopera

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 15:49

ovo kladionice idu na neki naš umor , šta li...trenutna kvota na 2...1,65.
Malo li je na ovu glad

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 24 avg 2014, 15:53

bordobijeli je napisao/la:berberovic i baric u prvih 11 nema tatomirovica vjerovatno baric na stopera
Jel ima još nekih promjena?

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 15:54

Ledesma10 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:berberovic i baric u prvih 11 nema tatomirovica vjerovatno baric na stopera
Jel ima još nekih promjena?
Duljevic umijesto Okica, Protic umijesto Puzigace.
1946

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 24 avg 2014, 16:06

Obzirom da nisam navijač Sarajeva, a ipak pratim i simpatišem taj klub mislim da mogu objektivnije pisati o igri i sastavu Sarajeva kroz igre koje sam pratio.
Bandović je naprosto nedorastao prvom timu kluba kakav je i kakvo nastoji biti Sarajevo, u svakoj utakmici se mora računati na minimalno jednu meritornu grešku koja se odrazi na rezultat. Ne znam ipak da li postoji u našoj ligi bolji golman, jer neki se istaknu ali upravo u ovom rangu takmičenja u kojem je i Dejan poprilično dobar, gdje se greške ne plaćaju tako skupo. Možda Oštraković.
Puzigaća je jako borben i mislim da je koristan igrač, borbenost može kompenzirati skoro sve faličnosti u igri jednog igrača na poziciji lijevog beka, a nije da taj momak nema još svojih kvaliteta. Također je Berberović odličan bek sa jako dobrim centaršutom, po mom mišljenju ima sve kvalitete dobrog beka, a kao što rekoh za Sarajevo i vrhunskog. Od ova dva beka je ipak on osjetno bolji od Bojana
Nisam upratio stav navijača o stoperskom paru, ali po mom mišljenju je taj dio tima bitno zaostaje kvalitetom za ostatkom tima. Smatram da je tu potreban jedan igrač kojeg treba upariti sa Tatomirovićem ili sa Amerom, jer fali tu kvalitete, a pogotovo pogotovo rutine i snalažljivosti protiv jačih ekipa. Govorim o tendenciji Sarajeva da postane ekipa ranga jedne Rijeke i tada definitivno treba stoper kao učitelj i korektor kolegi na toj poziciji.
Cimirot, Radovac nevjerovatno dobro, protiv Borussie su pokazali da se mogu nositi i sa dosta dobrim veznim redom, zaista odlično i imaju perspektivu (dobar, t.j. odličan u najavi je i Haris Duljević i svaka čast na gestu poslije gola). Stojčev ima vic i ima ga neovisno ko je protivnik, no protiv jačih zna i češće pogriješiti, ali u ovoj konstalaciji ekipe on je najkorisniji igrač tima.
Velkoski i Okić, poprilično dobri i korisni, a nije da ne može i bolje baš kao i Bilbija koji je pak veliki radnik. No mišljenja sam da treba i u vrhu napada jedan igrač.

Dakle dva igrača i Sarajevo će imati jednu od top 5 najjačih ekipa na prostoru ex YU.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2014, 16:11

stolica je napisao/la:Obzirom da nisam navijač Sarajeva, a ipak pratim i simpatišem taj klub mislim da mogu objektivnije pisati o igri i sastavu Sarajeva kroz igre koje sam pratio.
Bandović je naprosto nedorastao prvom timu kluba kakav je i kakvo nastoji biti Sarajevo, u svakoj utakmici se mora računati na minimalno jednu meritornu grešku koja se odrazi na rezultat. Ne znam ipak da li postoji u našoj ligi bolji golman, jer neki se istaknu ali upravo u ovom rangu takmičenja u kojem je i Dejan poprilično dobar, gdje se greške ne plaćaju tako skupo. Možda Oštraković.
Puzigaća je jako borben i mislim da je koristan igrač, borbenost može kompenzirati skoro sve faličnosti u igri jednog igrača na poziciji lijevog beka, a nije da taj momak nema još svojih kvaliteta. Također je Berberović odličan bek sa jako dobrim centaršutom, po mom mišljenju ima sve kvalitete dobrog beka, a kao što rekoh za Sarajevo i vrhunskog. Od ova dva beka je ipak on osjetno bolji od Bojana
Nisam upratio stav navijača o stoperskom paru, ali po mom mišljenju je taj dio tima bitno zaostaje kvalitetom za ostatkom tima. Smatram da je tu potreban jedan igrač kojeg treba upariti sa Tatomirovićem ili sa Amerom, jer fali tu kvalitete, a pogotovo pogotovo rutine i snalažljivosti protiv jačih ekipa. Govorim o tendenciji Sarajeva da postane ekipa ranga jedne Rijeke i tada definitivno treba stoper kao učitelj i korektor kolegi na toj poziciji.
Cimirot, Radovac nevjerovatno dobro, protiv Borussie su pokazali da se mogu nositi i sa dosta dobrim veznim redom, zaista odlično i imaju perspektivu (dobar, t.j. odličan u najavi je i Haris Duljević i svaka čast na gestu poslije gola). Stojčev ima vic i ima ga neovisno ko je protivnik, no protiv jačih zna i češće pogriješiti, ali u ovoj konstalaciji ekipe on je najkorisniji igrač tima.
Velkoski i Okić, poprilično dobri i korisni, a nije da ne može i bolje baš kao i Bilbija koji je pak veliki radnik. No mišljenja sam da treba i u vrhu napada jedan igrač.

Dakle dva igrača i Sarajevo će imati jednu od top 5 najjačih ekipa na prostoru ex YU.

Jako dobar presjek. Naleti češće :thumbup:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 avg 2014, 16:12

Linkove ako imate dijelite ih preko pp-a! Niposto ovako javno.
#divovi

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 16:16

@stolica ...napravio si pravo dobar presjek. Još nam reci odakle si i za koga navijaš...??

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 16:21

Ako imate linkove, ne stavljajte ih nigdje. Ni na fb, ni ovdje.
1946

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 24 avg 2014, 16:22

Zasto ne javno ?
Onda mi posaljite na pp. i molim vas ne zaboravite! :)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 avg 2014, 16:23

vecaveca je napisao/la:Zasto ne javno ?
I ja bih link :D
U novi boj ...

AvdoMurga
Kontakt:

Post Postao/la AvdoMurga » 24 avg 2014, 16:24

hz033 je napisao/la:
I ja bih link :D
I ja :mrgreen:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2014, 16:25

naravno i ja :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 16:26

Zato sto onda štopa i ne moze se gledati fino.
1946

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 avg 2014, 16:29

evo da i ja uletim za link.. hvala unaprijed:)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Tatamata1946 i 40 gostiju.