FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adzem mene podjseca na period Sime Krunica i bukvalno iste izjave daje tipa " Ja igracima nista ne zamjeram, to je sve sto imamo, ne mozemo bolje, protivnik je bio bolji ". Ma nek jede **** s tim izjavama i neka to djeci prosipa. Dok god bude imao taj odnos prema igracima oni ce ko kurve trckarati po terenu a rezultati ce izostajati! Nekad smo mi lomili protivnike od 70 do 90 minute, sada nas lome od 46 do 70.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Neshvataju da se mjesecno placa poreznoj i još nekim firmama/ljudima da se vrate dugovi, e sad skontajte da se te pare mjesečno daju na plate igrača koliko bolji bi igrači se mogli dovest, al onda kad licenca se ne bi dobila za Europu sta onda? Kad bi došli dugovi na naplatu na silu pa sta ćeš onda?
Sacekajte veliki dio duga otprilike 60-70% je vraćen i trenutno se vraca, zavisno od budućih prihoda(prodaja igraca najviše pa i sponzori, pare koje se nama duguju) vratit ce se i ostatak duga ostaje obaveza jedino porezna, za dan ne može, za mjesec ne može, tako polako izdrzimo ovu sezonu
Sacekajte veliki dio duga otprilike 60-70% je vraćen i trenutno se vraca, zavisno od budućih prihoda(prodaja igraca najviše pa i sponzori, pare koje se nama duguju) vratit ce se i ostatak duga ostaje obaveza jedino porezna, za dan ne može, za mjesec ne može, tako polako izdrzimo ovu sezonu

-
- Kontakt:
Vaše jedino i pravo riješenje je ...nova skupština bez uhljupa, izglasati novi statut sa kupovinom ulagačkih prava, registrovati to u kant sudu...i krenuti u traženje investitora. Još ste u povoljnijem položaju jer imate par nekretnina i investitor bi se brzo našao. Pouzdano znam da ste bili kod turskog milijardera Ćengiza ali vas je odhebo samo iz razloga što neće da mu lova ode u bunar. Sve ovo se može riješiti za god do god i po pa da onda DVIJE NAJJAČE EKIPE IGRAJU DERBI
- zeljo4life
- Kontakt:
ja ne kontam zasto stavlja malog Sadikovica na zadnjeg veznog...bezveze trosi djete,nit ima iskustva nit snage za to najodgovornije mjesto...stavi Tomica ili Hasanovica tu,malog ispred...ipak je Sadikovic za trunku lucidniji igrac od Tome i ono sinoc bi bio siguran gol da je on bio na Tomicevom mjestu.Jok Adzem je dozvolio da se mali izgubi i da ga vrli navijaci sa sjevera ispljuju...ne bas dobro za samopouzdanje.
Amare hvala ti...
nema niko kod nas strpljenja. na balkanu je to samo riječ.FCS je napisao/la:Na pocetku su iz vase uprave rekli da je cilj stabilizacija, afirmacija mladih igrača, a da se izbori evropa. Svi su to kao podrzali a nakon prvog poraza bi mjenajli sve i svasta. Ista stvar je i sa sarajevom bila, malo je falilo da se bordo prijatelji povale sa pricom da je to ubleha, tako je i kod vas.
za bolje ili lošije - alternative nema, jer ovi što rovare i seru ni u ludilu ne bi sada sjeli na amarovo, šiljkovo i gredićevo mjesto.
-
- Kontakt:
Imas pogresne informacije. Nije nas ****, vec je Zelju nemoguce kupiti kao sto je to bilo moguce vas. Nas koci dosta stvari a prije svega imovinsko pravni odnosi. Stadion, pomocni stadion i zemljiste oko stadiona.fcsforever je napisao/la:Vaše jedino i pravo riješenje je ...nova skupština bez uhljupa, izglasati novi statut sa kupovinom ulagačkih prava, registrovati to u kant sudu...i krenuti u traženje investitora. Još ste u povoljnijem položaju jer imate par nekretnina i investitor bi se brzo našao. Pouzdano znam da ste bili kod turskog milijardera Ćengiza ali vas je odhebo samo iz razloga što neće da mu lova ode u bunar. Sve ovo se može riješiti za god do god i po pa da onda DVIJE NAJJAČE EKIPE IGRAJU DERBI
@pile87
Ne neznam stvarno da znam nebi ni pisao. Pisem da mi neko pojasni u cemu je fazon.
Znaci nisam upucen i zato pisem to jeste pitam.
Ok hvala na odgovorima
Ne neznam stvarno da znam nebi ni pisao. Pisem da mi neko pojasni u cemu je fazon.
Znaci nisam upucen i zato pisem to jeste pitam.
Ok hvala na odgovorima
Pa nije nama rjesenje u onome sto ste uradili vi bas iz tog razloga sto imamo nesto imovine.Nama je bitan zakon o privatizaciji klubova jer bi onda imao bukvalno firmu u provatnom vlasnistvu.Ovako se svi boje bacanja novca u bunar sto kazes ima i drugih modeliteta na koji nacin da pare udju u klub ali o tome kad bude vrijemefcsforever je napisao/la:Vaše jedino i pravo riješenje je ...nova skupština bez uhljupa, izglasati novi statut sa kupovinom ulagačkih prava, registrovati to u kant sudu...i krenuti u traženje investitora. Još ste u povoljnijem položaju jer imate par nekretnina i investitor bi se brzo našao. Pouzdano znam da ste bili kod turskog milijardera Ćengiza ali vas je odhebo samo iz razloga što neće da mu lova ode u bunar. Sve ovo se može riješiti za god do god i po pa da onda DVIJE NAJJAČE EKIPE IGRAJU DERBI

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ono zna i šta piše u sadašnjem statutu, i kako ga treba izmijeniti, i kod koga se bilo i zašto je propalo. a ne zna gdje su klubovi registrovani.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Je.beno bi bilo nas prodati jer vrijednost je preko 10m i visa(rad stadiona jer sa klubom se prodaje i nekretnina) jbg tolke pare ce ti teško ko iskesirat nije to sica, jedina mogućnost ko što se traži je "partner - donator" al slabo se sta trenutno može ponudit, neko bas mora imat zelju veliku za to...
Jbg pokušali su sa ulaganjem al ždrijeb zaje.ba sve nekoliko godina za redom, sad kad se krenulo drugim načinom dobismo idealan ždrijeb al jbg zato polako tek se krenulo sa ovim planom strpljenja treba da vidimo kako ce ave to ispast
Jbg pokušali su sa ulaganjem al ždrijeb zaje.ba sve nekoliko godina za redom, sad kad se krenulo drugim načinom dobismo idealan ždrijeb al jbg zato polako tek se krenulo sa ovim planom strpljenja treba da vidimo kako ce ave to ispast

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 24 avg 2014, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pirke ...nije moguče ni jedan klub kupiti jer nema tog famoznog zakona ali je moguće kupiti ulagačka prava kao kod nas koja će donešenjem tog zakona prerasti u dionice...garantujem ti da željo i ljudi koji ga vole mogli ovo uraditi ( kao i BP kod nas)
a to u vezi imovinsko pravnih stvari...onaj ko uplati većinsko ulog , upravljao bi sa nekertninama koje su u gruntu na vašem imenu...i nijednim više...i to je vaša šansa i to ogromna
a to u vezi imovinsko pravnih stvari...onaj ko uplati većinsko ulog , upravljao bi sa nekertninama koje su u gruntu na vašem imenu...i nijednim više...i to je vaša šansa i to ogromna
-
- Kontakt:
Ch Willa...ne budi bot. Znam ja bolje od tebe ovo o čemu prićam ali nova skupština i novi statut moraju proći verifikaciju na sudu i kantonalnom i federalnom fs. Vidim da si kurchevit a i to me zaboli. A svako može provjeriti ovo o čemu pričam...vrlo jednostavno
Ako ne znas igrati lopte - trci makar, uleti klizeci, bori se. Kako je moguce da trener izjavi da igraci nisu fizicki spremni? Pa sta je radio citave pripreme, pripremao ih da budu spremni od polusezone?
Jug nakon svake utakmice pjeva igracima kako god odigrali. Nakon Metalurga i one sramote mi njima pjevamo. Nakon Sirokog pjevaj, nakon Celika pjevaj, nakon boda protiv Sarajeva pjevaj.
Razmazili smo igrace previse. Treba im dat do znanja da jedino sto se trazi je borba, trka, trud, zalaganje. Ne treba traziti da budu kao Messi, Maldini ili Drogba, ali treba ih natjerat da trce.
Jug nakon svake utakmice pjeva igracima kako god odigrali. Nakon Metalurga i one sramote mi njima pjevamo. Nakon Sirokog pjevaj, nakon Celika pjevaj, nakon boda protiv Sarajeva pjevaj.
Razmazili smo igrace previse. Treba im dat do znanja da jedino sto se trazi je borba, trka, trud, zalaganje. Ne treba traziti da budu kao Messi, Maldini ili Drogba, ali treba ih natjerat da trce.
ne, ne znaš o čemu priĆaš. a tačno je da svako može provjeriti gdje su klubovi registrovani.fcsforever je napisao/la:Ch Willa...ne budi bot. Znam ja bolje od tebe ovo o čemu prićam ali nova skupština i novi statut moraju proći verifikaciju na sudu i kantonalnom i federalnom fs. Vidim da si kurchevit a i to me zaboli. A svako može provjeriti ovo o čemu pričam...vrlo jednostavno
ja mislim da je ta priča malo preforsirana i da je puno veći problem kuda trčati i šta onda kad istrčiš. čini mi se da neko elementarno postavljanje, strategija i taktika puno više škripe od količine trčanja.Mozambik je napisao/la:Ako ne znas igrati lopte - trci makar, uleti klizeci, bori se. Kako je moguce da trener izjavi da igraci nisu fizicki spremni? Pa sta je radio citave pripreme, pripremao ih da budu spremni od polusezone?
To se podrazumjeva. Adzem je izgubio dobijenu utakmicu protiv Metalurga, iako se i tu vidio ogroman fizicki pad, i vec tada je trebao dobiti nogu sa klupe.ChWilla je napisao/la:ja mislim da je ta priča malo preforsirana i da je puno veći problem kuda trčati i šta onda kad istrčiš. čini mi se da neko elementarno postavljanje, strategija i taktika puno više škripe od količine trčanja.Mozambik je napisao/la:Ako ne znas igrati lopte - trci makar, uleti klizeci, bori se. Kako je moguce da trener izjavi da igraci nisu fizicki spremni? Pa sta je radio citave pripreme, pripremao ih da budu spremni od polusezone?
Neshvatljivo je, protiv nekakvog Metalurga, onako izgubiti utakmicu.
ne znam, nakon ovoga juče mislim da za ovu ekipu u ovoj fazi rekonstrukcije nema "nekakvih" ekipa. dal' će biti bolje, vidjećemo.
ChWilla je napisao/la:ne znam, nakon ovoga juče mislim da za ovu ekipu u ovoj fazi rekonstrukcije nema "nekakvih" ekipa. dal' će biti bolje, vidjećemo.
Buraz samo treba uzeti Hajduk za primjer i nista vise Dinamo 10 godina dominira dvije zadnje sezone i u ligi su im rezultati katastrofa ali i dalje imaju podrsku navijaca ja im skidam kapu i mi navijaci se trebamo ugledati na njih
malo drukčija zvjerka i malo drukčiji mentalitet. za mene odlazak na utakmice nije i neće biti u pitanju bez obzira na sve. ali većina ne razmišlja tako.
-
- Kontakt:
Mislim da na posjetu na Zeljinim utakmicama veci uticaj imaju desavanja na tribini nego rezultati na terenu.
Cak mi se cini da je raja prepoznala ovaj zaokret u politici i da bi posjeta mogla biti i veca nego prethodnih godinu-dvije ali nakon ovog na jugu,nisam siguran.
Inace,sto se tice nekakvih "spasonosnih rjesenja",mislim da je najjednostavnije strpit se jos godinu dana.
Za ocekivat je da i Pitari prodaju nekog igraca za respekrabilnu cifru (za promjenu) pa tako i nama pomognu da se uzme bolji novac za nekog na kraju sezone.
A valjda se na godinu bar 50000 vise mjesecno mogne ulozit u ekipu umjesto na izmirivanje dugova.
Cak mi se cini da je raja prepoznala ovaj zaokret u politici i da bi posjeta mogla biti i veca nego prethodnih godinu-dvije ali nakon ovog na jugu,nisam siguran.
Inace,sto se tice nekakvih "spasonosnih rjesenja",mislim da je najjednostavnije strpit se jos godinu dana.
Za ocekivat je da i Pitari prodaju nekog igraca za respekrabilnu cifru (za promjenu) pa tako i nama pomognu da se uzme bolji novac za nekog na kraju sezone.
A valjda se na godinu bar 50000 vise mjesecno mogne ulozit u ekipu umjesto na izmirivanje dugova.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, knoa, Lokomotifa i 38 gostiju.