jos su nam ostale po 3 utakmice!adnan_nanda je napisao/la:bravo @Mukiolal necemo se jos radovat ima jos puno do kraja
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ovo stvarno nije normalno koji peh mi imamo. To sto ce se taj par kontat, moze nas kostat prvu ligu.Zagor je napisao/la:Aston Villa-Sanderlend ODGOĐENO
Znači sad se kod gostijućih timova gleda bonus par Wolfsburg - Bohum (rezultat nakon 1. polu 0:1)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Delfini zasad 1:0 vode.... 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cartman...To što se ga zabili u zadnjoj sekundi...To ništa je li? 
Mi vodimo 3:0
Kasno smo se probudili, kada se samo sjetim razdoblja, kada nismo odigralo utakmice, posebno ja...
Dobro, i drugo mjesto je lijepo.
Kasno smo se probudili, kada se samo sjetim razdoblja, kada nismo odigralo utakmice, posebno ja...
Dobro, i drugo mjesto je lijepo.
pozdrav.samo da javim da nisam u mogucnosti do utorka urediti ni rezultate ni tabelu pa eto ako neko od ovi sto imaju tu mogucnost da to odrade bilo bi lijepo.meni komp rikno a inace imam ovi dana posla preko glave trba ovoliko cvijece prodati
.a ako niko to neodradi ja cu u utorak sve zavrsiti.
jos nesto Kup se nece igrati ovaj sledeci vikend da se malo odmorimo,igra se sledeci vikend 21.03.
I da dodam javljam se iz internet kluba
jos nesto Kup se nece igrati ovaj sledeci vikend da se malo odmorimo,igra se sledeci vikend 21.03.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa normalno da će riknut kad je stalno uključen123456 je napisao/la:pozdrav.samo da javim da nisam u mogucnosti do utorka urediti ni rezultate ni tabelu pa eto ako neko od ovi sto imaju tu mogucnost da to odrade bilo bi lijepo.meni komp rikno a inace imam ovi dana posla preko glave trba ovoliko cvijece prodati.a ako niko to neodradi ja cu u utorak sve zavrsiti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vode 2:0 ! Možemo se mi polako pakovati... Al nada zadnja umire. Valjda možemo do boda !dubioza je napisao/la:To se samo nama moze desiti da primimo jedno 10 golova u sudijskoj nadoknadi__Liedson__ je napisao/la:ne mogu da vjerujem...primi ga Burnley u 94-oj i Crazy Legs vodi sa 1-0![]()
![]()
nadam se da cemo i mi nesto pogodit i spasit se od ispadanja !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- __Liedson__
- Kontakt:
naravno da mozemo...imamo Rennes,a godi nam i 1-1,i mislim da mozemo pogodit jos jednu(BarcelonuZagor je napisao/la:Vode 2:0 ! Možemo se mi polako pakovati... Al nada zadnja umire. Valjda možemo do boda !dubioza je napisao/la:To se samo nama moze desiti da primimo jedno 10 golova u sudijskoj nadoknadi__Liedson__ je napisao/la:ne mogu da vjerujem...primi ga Burnley u 94-oj i Crazy Legs vodi sa 1-0![]()
![]()
nadam se da cemo i mi nesto pogodit i spasit se od ispadanja !
BOŽE POMOZI !!
- __Liedson__
- Kontakt:
Almeria - Barcelona odgodjeno ?!???!?

__Liedson__ je napisao/la:Almeria - Barcelona odgodjeno ?!???!?![]()
![]()
![]()
![]()
Nazalost odgodjeno,big problem
Edit : zasad je 2:0 za Delfine,al moguce da gosti pogode Rennes.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I sta sad se desava po pravilima kad su dvije utakmice odgođene za goste???
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- __Liedson__
- Kontakt:
ipak se igra utakmica !!
a bio sam se usro...

a bio sam se usro...
Klošari su u ovom posljednjem kolu poslali juniore na gostovanje kod Gromova,tako da je sad za sad rezultat i realno mjerilo snaga na terenu.Ubjedljivo gubimo.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
evo počela je utakmica, to je bila neka greška....juventus 0244 je napisao/la:I sta sad se desava po pravilima kad su dvije utakmice odgođene za goste???
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jest, al evo ja bih pokušao dati odgovor pošto se jednom desila slična situacija. Koliko se sjećam jednom su dvije odgođene, i jednostavno je sekretar pobrisao zadnji meč kod drugog tima (gdje nije bila utakmica odgođena). E sad ne znam da li je ovako baš bilo ili smo mi tada tako predlagali. Ono što sam mislio reći sekretaru da u buduće stavlja najmanje 2 meča u bonusu.juventus 0244 je napisao/la:evo počela je utakmica, to je bila neka greška....juventus 0244 je napisao/la:I sta sad se desava po pravilima kad su dvije utakmice odgođene za goste???![]()
![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Mislim da vodimno 6:0
Mi smo odradili posao, no oni su dobili, tako da smo drugi, pokazali smo kako možemo kada hoćemo. Braćo, očekujte ako Bog da sljedeće sezone da mi osvajamo ovo. Moćda i ne vodimo 6:0, ali siguran sam da smo pobijeidli.
I ja sam zabio hattrick za kraj prvenstva
Mi smo odradili posao, no oni su dobili, tako da smo drugi, pokazali smo kako možemo kada hoćemo. Braćo, očekujte ako Bog da sljedeće sezone da mi osvajamo ovo. Moćda i ne vodimo 6:0, ali siguran sam da smo pobijeidli.
I ja sam zabio hattrick za kraj prvenstva
Kakva potvrda drugog mjesta za Spamm...Neutral i ja za sada po hat trick,amko jedan pogodak i evo ima "jedan na jedan" za drugi pogodak,mada i neutral i ja se sunjamo da eventualno to prikucamo...7 komada u poslednjem kolu (do sada) za potvrdu drugog mjesta..eto dali smo sve od sebe da dobijemo sa 6+ razlike,al nema veze,steta sto se kasno probudismo...Sedmica odmora pa onda pripreme za kup...Cestitke Delfinima na zasluzenoj tituli!!!
7 brate...7 komadaaa...
7 brate...7 komadaaa...
- __Liedson__
- Kontakt:
Almeria - Barca 1-0
(polako ispadamo u 2.ligu)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.