FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa kakvi su ovo tereni u pm.
jao sta je ovo kaka je ovo teren?
gospodine Baricu aj ti sa svojim Robijem u Pslit na rivu
SUDIJA IDIOTE KAKAV JE ONO BOLAN PENAL ?

gospodine Baricu aj ti sa svojim Robijem u Pslit na rivu
SUDIJA IDIOTE KAKAV JE ONO BOLAN PENAL ?

- franklampard8
- Kontakt:
Moze i Kovacevic, nek' Tatko odmori. Baricu idi sam.fcsforever je napisao/la:Barić out, vratiti Džemsa na tu poziciju. Tato IN obavezno
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako ´nako Baric igra bez imalo pameti i nekog smisla.
Nezgodan teren, umor... neki od igraca i pod rucnom.
Moramo poentirat sanse, dosta je ba promasaja
Nezgodan teren, umor... neki od igraca i pod rucnom.
Moramo poentirat sanse, dosta je ba promasaja

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ej moj Bariću ccc bolje ti je da ideš brati to žito iza gola.
Duljević će opet riješit utakmicu.

Duljević će opet riješit utakmicu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jel ovo ima na Areni ? sta je ovo vanjski studio arenin
Nije Tatko na klupifcsforever je napisao/la:Barić out, vratiti Džemsa na tu poziciju. Tato IN obavezno
P.S. cuj pjesme na poluvremenu Aca Lukas i Ceca

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 avg 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- franklampard8
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
najgore je igrati protiv seljačkih ekipa. Hem biju iz cipela, hem teren klasična oranica, hem teško naše motivisati.
Barić obavezno aut, sve što su papci pokušali uraditi išlo preko njega + malo koncentracije u napadu. Ovo moramo dobiti jer smo kiksali protiv Veleža.
Barić obavezno aut, sve što su papci pokušali uraditi išlo preko njega + malo koncentracije u napadu. Ovo moramo dobiti jer smo kiksali protiv Veleža.
-
- Kontakt:
ovo povlacenje na velkoskom isto kao i kod penala .baric ima zuti a i loš je treba ga mjenjati .kao sto sam i pisao danas ,bice teska utakmica na teskom terenu .bilbija opet asist
.al treba ovo dobiti sto dzeno kaze jos malo vise koncentracije i kretanja u napadu i lece taj gol .

A kakav izvestaj na ss live, Stojcev je meljao loptu pa dodao... 

Ovoga me najvise strah, valjda ce sve biti dobro, ovako nesto ce nam se desavati u Travniku, Bijeljini,Lukavici... to ti je kad svako selo hoce da ima premijerligasa. Ovo treba kazniti i ne treba dati ni pionirima da na ovakvim terenima igraju. Haj valjda dobijemo

M.Delac 2
-
- Kontakt:
Poslije recimo dobrih igara ovaj baric danas igra ko da je prvi put na terenu. Izadji sam pls !!!!!franklampard8 je napisao/la:Moze i Kovacevic, nek' Tatko odmori. Baricu idi sam.fcsforever je napisao/la:Barić out, vratiti Džemsa na tu poziciju. Tato IN obavezno

ajde bola, vi ste marsovci, rjesavate ovo bez problema, cemu taj strah sadaFKS1946 je napisao/la:Ovoga me najvise strah, valjda ce sve biti dobro, ovako nesto ce nam se desavati u Travniku, Bijeljini,Lukavici... to ti je kad svako selo hoce da ima premijerligasa. Ovo treba kazniti i ne treba dati ni pionirima da na ovakvim terenima igraju. Haj valjda dobijemo![]()
goveđigulašmajka
Nenormalno losa igra Barica, ne znam sta mu bi poslije vise nego solidnih zadnjih par tekmi.. Nije mi jasno sto Dulja nije sutao sa 16 kad mu je na lijevoj bila. Treba malo brze to ic prema naprijed i daj Bico primi loptu jednom kako Bog zapovijeda. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ocekivana izmjena Baric out-Kovacevic in 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po ovome terenu ništa ne možemo kombinovati j.bem im sve seljačko. al ovo uzimamo 100%
-
- Kontakt:
bilbija kao rukom za duljevica ,bilbija igra sasvim ok 

Po ko zna koji put ove sezone primamo golove iz naših vlastitih grešaka. Atromitos, Gladbah, Velež, Obarska.

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.