FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve ti hebem od do,placi pi.cko hebem ti komplet familiju da tu hebem onu glavatu,mrs hebem ti sve sto imas,picko pickava....k.urac si moj ti a ne igrac,ne zbog penala nego uopsteno,a za ovaj penal ti sve hebem jos 200 puta,pu kako me izludi nemogu sebi doci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E moj Bilbija koji si ti debil,pa ne vjerujem sta je sve fulio.
Jedva cekam da zaigra taj Bekic da ovog debila vise ne gledam.
Jedva cekam da zaigra taj Bekic da ovog debila vise ne gledam.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha
Konto sam samo da zeljini se.ru i mjenjaju misljenja nakon svake tekme al isto i kod vas hahaha
Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH
Konto sam samo da zeljini se.ru i mjenjaju misljenja nakon svake tekme al isto i kod vas hahaha
Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH

Umjesto Krste da ocepi,glavonja suta a ne ide ga cjelu tekmu,hebm mu sestru
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dovesti nekog ko komazec i ovo bi bilo 4-1, biblija zna samo trcati i ako sta slucajno da to bi bilo to...koja krampa od igraca, da nije nje njega imali bi 4 boda vise
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nisam se najmanje iznervirao ovaj put kod penala mada se obično nerviram, znao sam da neće dati. Šta ćeš.
Negdje sam već napisao da se treba početi tražiti rješenje za bunkere u suprotnom noga. Po dosad viđenom, pobijedit ćemo Želju i Zrinjskog ostalo će sve biti puške. Želju jer neće staviti autobus pred gol na derbiju sigurno i Zrinjskog jer je kvalitetniji od ostatka lige pa se možda i otvori. Pa ovi uzmu loptu i samo igrač s loptom trči svi se vraćaju pred svoj gol. Dženo nađi rješenje!!!
PS Bilbiju ili na klupu il' hodži pa vid'te.
Negdje sam već napisao da se treba početi tražiti rješenje za bunkere u suprotnom noga. Po dosad viđenom, pobijedit ćemo Želju i Zrinjskog ostalo će sve biti puške. Želju jer neće staviti autobus pred gol na derbiju sigurno i Zrinjskog jer je kvalitetniji od ostatka lige pa se možda i otvori. Pa ovi uzmu loptu i samo igrač s loptom trči svi se vraćaju pred svoj gol. Dženo nađi rješenje!!!
PS Bilbiju ili na klupu il' hodži pa vid'te.
Uscuplicu odlazi!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Najveca fula ovog Sarajeva.Manuel je napisao/la:E moj Bilbija koji si ti debil,pa ne vjerujem sta je sve fulio.
Uopceno a i zbog cinjenice da Krste zbog njega najvise ispasta je rmora igrat po krilu.
Ma mrš iz kluba.

Vidi se iz aviona da lik ne moze meda i njemu se dozvoljava da suta penal.
Da smo ozbiljan tim, kaznili bismo ga novcano i zabranili da vise ikad i pomisli da suta penal

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 24 avg 2014, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Evolution87
- Kontakt:
ma to ti je taj bosnjin mentalitet. Ne mogu da vjerujem sta sad navijaci Sarajeva pisu za NemanjuJoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha

Kriv je on i onaj ko ga je odredio da suta penal. Za pocetak ga prvo na klupu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvalite ga sad j... vas on, hvalite njegove asistencije, njegovo kretanje, zabije 2 gola sto bi moja rahmetli nana dala i dignete ga u nebesa. Nije mi zbog rezultata sekunde, nego zbog debila po ko zna koji put sta radi. Desavat ce nam se ovo jos puno puta, bravo momci, svaka cast, ne moze se po ovome igrati, savez mora stati u kraj ovome, rijesenje novi travnjak, umjetna trava ili mrš iz lige. BILBIJA NAPOLJE !
M.Delac 2
Fula frajer citavu utakmicu i vidi da ga ne ide i opet sutne penal
A kakvi indijanci sve pisu po ovoj temi, jucer im super sve a danas tjeraju i bilbiju i uscuplica.
Mene stid kakvi se likovi sve nazivaju navijacima FKS. kuknjava

A kakvi indijanci sve pisu po ovoj temi, jucer im super sve a danas tjeraju i bilbiju i uscuplica.
Mene stid kakvi se likovi sve nazivaju navijacima FKS. kuknjava
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
- franklampard8
- Kontakt:
"Navijaci", smirite dozivljaje. Tjerate igrace, trenere ... Jel vas stid ? Imali peh, ovaj golman branio sve moguce. Bilbija je sad psihloski unisten, treba ga na klupu poslati malo.
1946
-
- Kontakt:
Sarajevo igra odlicno do protivnickog 16-erca. Po meni ovoj ekipi fali jedan pravi centarfor, jedan pravi razbijac. Kada je ekipa pritisnuta na svojoj polovini i nema rijesenje onda uvijek trebas da imas tu opciju da mozes sa dugom loptom dobaciti do napadaca da je on smiri i spusti da ekipa odahne malo i da se izadje. Isto tako kada pritisces ekipu sto igra bunker napadac je kljucan posto on je taj sto mora napraviti prostor izmedju njega i sredine i omoguciti suigracima duplim pasovima na nacin da se zagradi i pomjera njihovu zadnju liniju prema svom golmanu. Isto nesto kao u kosarci kada se lopta spusti u reketu i taj igrac posta svog cuvara. Bilbija nije taj napadac on bjezi od kontakta,i trci samo u dubini ili prema igracu koji ima loptu. Znaci na taj nacin on omogucava Mladostu da igra bunker posto nikada se trebaju pomjerati i mogu vrsiti pressing posto se neotvara prostor. To je moje misljenje sto Sarajevo slabo igra protiv ovakvih ekipa. Primjer na sta mislim pogledajte Misimovicev gol protiv Bjelorusije kada se Dzeko ugurao u kazneni prostor i zagradio se i otvorio prostor sto je omogucio Mismiovic dupli pas sto je kasnije rezultovalo u gol. Znaci takav jedan igrac fali Sarajevu a sve ostalo je tu po meni, mozda osim jednog dobrog golmana jos pored Bandovica. Bilbija nije los igrac ali nije za ovu rolu, pored njega treba jedan robusni igrac, nemoze on sam igrati u napadu u ovoj formaciji.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 24 avg 2014, 19:05, ukupno mijenjano 3 puta.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma haj idući vikend nakon pobjede ce biti najbolji na svijetu ahaha mjenjaju se mišljenja i stavovi izgleda svaki dan ma nekoliko puta na dan nakon svakog pisanja hahaaEvolution87 je napisao/la:ma to ti je taj bosnjin mentalitet. Ne mogu da vjerujem sta sad navijaci Sarajeva pisu za NemanjuJoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha
Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH![]()
Kriv je on i onaj ko ga je odredio da suta penal. Za pocetak ga prvo na klupu
Rekao sam vam šta vas čeka, i eto nažalost ispunilo se.
Ništa, sad ove promašaje naplatiti polumrtvom Gladbachu.

Ništa, sad ove promašaje naplatiti polumrtvom Gladbachu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
To je taj mentalitet, opalite po Nemanji koji je danas dao 200% sebe da zabije. Nije ušla, pa štaaa?? Idemo dalje, tek je drugo kolo.
Ne znam ko je zabio Akromitusu drugi gol???
Uz tebe smo Nemanja, pravi raja sa Sjevera.
Ne znam ko je zabio Akromitusu drugi gol???
Uz tebe smo Nemanja, pravi raja sa Sjevera.
4-IN-A-ROW
Najveci krivac za danasnje nerijeseno je trener . Ne mozes dati da puca igrac koji fula 5 stopostotni zicera,takav igrac NE MOZE pucati penal. OVaj Uscuplic kao da je zaljubljen u njega pa mu sve daje.
Jos nikako ne mogu da verujem da je njemu da da puca penal.
Jos nikako ne mogu da verujem da je njemu da da puca penal.
Pojedinci ovde stidite se vasih komentara NEKA VAS JE STID !
Bilbija klupa, lik je puko nema nista od njega pa od kada je dosao ovo se desava.
Velkoski spic smijesno je da igra na krilu.
Bilbija klupa, lik je puko nema nista od njega pa od kada je dosao ovo se desava.
Velkoski spic smijesno je da igra na krilu.
Ti si opet šampion !
muhamedkonjic je napisao/la:Sarajevo igra odlicno do protivnickog 16-erca. Po meni ovoj ekipi fali jedan pravi centarfor, jedan pravi razbijac. Kada je ekipa pritisnuta na svojoj polovini i nema rijesenje onda uvijek trebas da imas tu opciju da mozes sa dugom loptom dobaciti do napadaca da je on smiri i spusti da ekipa odahne malo i da se izadje. Isto tako kada pritisces ekipu sto igra bunker napadac je kljucan posto on je taj sto mora napraviti prostor izmedju njega i sredine i omoguciti suigracima duplim pasovima na nacin da se zagradi i pomjera njihovu zadnju liniju prema svom golmanu. Isto nesto kao u kosarci kada se lopta spusti u reketu i taj igrac posta svog cuvara. Bilbija nije taj napadac on bjezi od kontakta,i trci samo u dubini ili prema igracu koji ima loptu. Znaci na taj nacin on omogucava Mladostu da igra bunker posto nikada se trebaju pomjerati i mogu vrsiti pressing posto se neotvara prostor. To je moje misljenje sto Sarajevo slabo igra protiv ovakvih ekipa. Primjer na sta mislim pogledajte Misimovicev gol protiv Bjelorusije kada se Dzeko ugurao u kazneni prostor i zagradio se i otvorio prostor sto je omogucio Mismiovic dupli pas sto je kasnije rezultovalo u gol. Znaci takav jedan igrac fali Sarajevu a sve ostalo je tu po meni, mozda osim jednog dobrog golmana jos pored Bandovica.

M.Delac 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.