FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir18
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir18 » 24 avg 2014, 19:05

Cuj imenjaka tek drugo kolo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 avg 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 24 avg 2014, 19:05

franklampard8 je napisao/la:"Navijaci", smirite dozivljaje. Tjerate igrace, trenere ... Jel vas stid ? Imali peh, ovaj golman branio sve moguce. Bilbija je sad psihloski unisten, treba ga na klupu poslati malo.
Velez i Obarska nisu peh nego nesto sto ocito ukazuje da ne stimaju stvari. Ako ostane sve ovako, nagledat cemo se mi ovakvih utakmica. Uscuplic je amater koji je sjeo u fotelju koju nije ni sa cim zasluzio i koja je mimo njegovih sposobnosti. Di Mateo je uzeo ligu pevaka ali je kasnuje dokazano da je nikakav trener.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2014, 19:06

Nemanja mora na klupu, ne za kaznu već da malo skonta da mora da dođe sebi. Igra čovjek odlično, trči, grize, asistira ali nema realizacije... To je problem u njegovoj glavi. Ne znam u kakvom je stanju ovaj Bekić, ali nama pod hitno treba napadač. Da su nam sada Komazec ili Hadžić imali po po 5 golova na kontu. Biće ovo odlično, nama je sada u mislima Gladbach i teško se koncentrisati samo na ovaj meč. Igramo dobro, stvaramo prilike, ali gol nas malo zeza. Treba držati priključak sa prvim ekipama i kada ispadnemo iz Evrope biće se lakše skoncentrisati samo na ligu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2014, 19:07

Mislim stvarno ozbiljno, da bi nas neuigrani drugi tim uspio doci do remija danas.

Pakoji klinac se islo sa ovom ekipom danas.
:? :roll: :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 avg 2014, 19:07

Aragon je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:"Navijaci", smirite dozivljaje. Tjerate igrace, trenere ... Jel vas stid ? Imali peh, ovaj golman branio sve moguce. Bilbija je sad psihloski unisten, treba ga na klupu poslati malo.
Velez i Obarska nisu peh nego nesto sto ocito ukazuje da ne stimaju stvari. Ako ostane sve ovako, nagledat cemo se mi ovakvih utakmica. Uscuplic je amater koji je sjeo u fotelju koju nije ni sa cim zasluzio i koja je mimo njegovih sposobnosti. Di Mateo je uzeo ligu pevaka ali je kasnuje dokazano da je nikakav trener.
:urnebes: :urnebes: :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

emir_

Post Postao/la emir_ » 24 avg 2014, 19:07

emir18 je napisao/la:Cuj imenjaka tek drugo kolo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Skontaj mene :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
4-IN-A-ROW

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 avg 2014, 19:07

FKS1946 je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Sarajevo igra odlicno do protivnickog 16-erca. Po meni ovoj ekipi fali jedan pravi centarfor, jedan pravi razbijac. Kada je ekipa pritisnuta na svojoj polovini i nema rijesenje onda uvijek trebas da imas tu opciju da mozes sa dugom loptom dobaciti do napadaca da je on smiri i spusti da ekipa odahne malo i da se izadje. Isto tako kada pritisces ekipu sto igra bunker napadac je kljucan posto on je taj sto mora napraviti prostor izmedju njega i sredine i omoguciti suigracima duplim pasovima na nacin da se zagradi i pomjera njihovu zadnju liniju prema svom golmanu. Isto nesto kao u kosarci kada se lopta spusti u reketu i taj igrac posta svog cuvara. Bilbija nije taj napadac on bjezi od kontakta,i trci samo u dubini ili prema igracu koji ima loptu. Znaci na taj nacin on omogucava Mladostu da igra bunker posto nikada se trebaju pomjerati i mogu vrsiti pressing posto se neotvara prostor. To je moje misljenje sto Sarajevo slabo igra protiv ovakvih ekipa. Primjer na sta mislim pogledajte Misimovicev gol protiv Bjelorusije kada se Dzeko ugurao u kazneni prostor i zagradio se i otvorio prostor sto je omogucio Mismiovic dupli pas sto je kasnije rezultovalo u gol. Znaci takav jedan igrac fali Sarajevu a sve ostalo je tu po meni, mozda osim jednog dobrog golmana jos pored Bandovica.
:D ime ti sve govori !

Nekontam? Izneo sam svjoje misljenje, i ove zakljucke nisu samo od ove utakmice nego od sve utakmice sto sam gledao ove godine.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 24 avg 2014, 19:07

emir_ je napisao/la:To je taj mentalitet, opalite po Nemanji koji je danas dao 200% sebe da zabije. Nije ušla, pa štaaa?? Idemo dalje, tek je drugo kolo.

Ne znam ko je zabio Akromitusu drugi gol???

Uz tebe smo Nemanja, pravi raja sa Sjevera.
Šta je ba dao ??? ..5 puta šuta po sredini gola,jednom ono je nabio u nebo,i uzme da se iskupljuje nešto..šuti sviju ti .. *ebem mu mater ja vala više .. :oops:
I OPET KAŽEM NAMA TREBA ŠPIC KLASIČNI !!!

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 24 avg 2014, 19:08

Smiješno je da se sada čitava utakmica svodi na taj penal, ako ga nismo mogli zabiti čitavu utakmicu nemoj bogati ni u 96 pa da dođu ovi klipani i pametuju.

Treba znat da se na ovakvim glupostima liga gubi što prije i početi na realizaciji ovih gluposti.

A i Sarajevo je krivo jer je najjači klub u BiH i nema drugog načina nego da se ostali brane svim silama.

:salut:

High

Post Postao/la High » 24 avg 2014, 19:08

Naravno da nije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 24 avg 2014, 19:08

emir_ je napisao/la:To je taj mentalitet, opalite po Nemanji koji je danas dao 200% sebe da zabije. Nije ušla, pa štaaa?? Idemo dalje, tek je drugo kolo.

hahahahahahahhahahahhahahaa cuuuj akromitus i tek je drugo kolo hahahahahahahahahahahhahaaah
habib

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 24 avg 2014, 19:08

JoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha

Konto sam samo da zeljini se.ru i mjenjaju misljenja nakon svake tekme al isto i kod vas hahaha

Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH ;)
Ovde je najviše djece na ovom forumu koji su već umislili da su šampioni svemira.Ja sam čekao Sarajevo za 500KM na kladionici, čovjek fulao pa šta.Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.
Koji pritisak stvaraju navijači kod nas to nije normalno, ne samo Sarajevo, većina naših klubova, od Želje,Veleža ....

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 24 avg 2014, 19:10

Nakon Veleža i Velike Obarske možemo se svi složiti da ne znamo kako igrati protiv bunkera, a ukoliko želimo titulu moramo naći rješenje jer će 90% utakmica i kod kuće i na strani biti upravo to. Protiv ekipa koje igraju otvoreno nemamo problema, to smo vidjeli i u Banja Luci a pogotovo kući protiv Borussije - kad smo njima mogli zabiti možemo svakoj ekipi koja se otvori protiv nas. S druge strane, protiv Veleža čitavo poluvrijeme imamo igrača više i to ne krunišemo pobjedom, sada imamo penal u zadnjoj minuti i ni to ne realiziramo, a to su stvari na kojim se osvaja ili ne osvaja prvenstvo kada se podvuce crta. Zbog boda u gostima ne treba očajavati, ali nadam se da će se izvuči neke pouke i da će se dovesti jedan razbijač u napadu namjenski za ovakve utakmice. Ali eto, pošto smo i mi sa foruma to shvatili siguran sam da u klubu već rade na tome, nema mjesta za paniku.

P.S. Nemojte biti licemjerni, ovi igrači su vam bili top eleven prije par dana kad ste parali nosom nebo! Podrška Dženi, podrška Nemanji i svim igračima, samo vi momci igrajte kako ste nas navikli i dupla neće doći u pitanje.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2014, 19:10

Pa sta dao od sebe 200%,dao bih i ja i svako od nas 200% i jel to znaci da treba da igramo u Sarajevo,ne znaci naravno moze on davati jos toliko ako nezna gola da zabije.Sta dao je gol Grcima jeste,ali je fulio jos njih 20 kojih je morao dati(samo danas njih 3) i za sta treba da ga falim,ima asistencije? imao je i Mahir Karic asistencije ali nije zabijao pa smo ga hebali,a ja nevidim nikakvu razliku izmedju njih dvojice...i zbog toga treba na klupu,a mi cemo se jos nagubiti bodova ako nam bude trebalo 10 sansi za gol kao sto nam sada treba...ovo nije nikakvo pljuvanje ovo je realnost i cinjenica da frajer nezna gol da zabije i kao takav netreba da igra,cuj bori se treba da igra, pa nije K1 da tako ocjenjujemo igru,on je spic i njegova igra treba da se ocjenjuje kroz njegove golove,on ih nema i zato je goli k.urac i treba na klupu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 19:10

:clap: :thumbup:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2014, 19:11

Znači sad niko ne valja ....

Ne ide to tako :nene: :nene: :nene: :nene:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 avg 2014, 19:12

Bilbija moze biti samo drugi napadac. Sarajevu treba razbijac kao sto je bio Komazec. Dati Krsti sansu da on to postane ako ne onda dovesti drugoga. Najveci problem je pravi spic igrac koji se moze fizicki da nametne protivnicima i da se potuce ako treba i golman.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2014, 19:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Nemanja mora na klupu, ne za kaznu već da malo skonta da mora da dođe sebi. Igra čovjek odlično, trči, grize, asistira ali nema realizacije... To je problem u njegovoj glavi. Ne znam u kakvom je stanju ovaj Bekić, ali nama pod hitno treba napadač. Da su nam sada Komazec ili Hadžić imali po po 5 golova na kontu. Biće ovo odlično, nama je sada u mislima Gladbach i teško se koncentrisati samo na ovaj meč. Igramo dobro, stvaramo prilike, ali gol nas malo zeza. Treba držati priključak sa prvim ekipama i kada ispadnemo iz Evrope biće se lakše skoncentrisati samo na ligu.
Gore negdje pitao, pa se izgubi post u moru ostalih. Bekic je došao u Sarajevo?
To sam procitao ovdje nakon Gladbacha i ne znam vise detalja. Valjda je dosao ;) ramo ima tacne informacije :D

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 24 avg 2014, 19:12

bordograd je napisao/la:Nakon Veleža i Velike Obarske možemo se svi složiti da ne znamo kako igrati protiv bunkera, a ukoliko želimo titulu moramo naći rješenje jer će 90% utakmica i kod kuće i na strani biti upravo to. Protiv ekipa koje igraju otvoreno nemamo problema, to smo vidjeli i u Banja Luci a pogotovo kući protiv Borussije - kad smo njima mogli zabiti možemo svakoj ekipi koja se otvori protiv nas. S druge strane, protiv Veleža čitavo poluvrijeme imamo igrača više i to ne krunišemo pobjedom, sada imamo penal u zadnjoj minuti i ni to ne realiziramo, a to su stvari na kojim se osvaja ili ne osvaja prvenstvo kada se podvuce crta. Zbog boda u gostima ne treba očajavati, ali nadam se da će se izvuči neke pouke i da će se dovesti jedan razbijač u napadu namjenski za ovakve utakmice. Ali eto, pošto smo i mi sa foruma to shvatili siguran sam da u klubu već rade na tome, nema mjesta za paniku.

P.S. Nemojte biti licemjerni, ovi igrači su vam bili top eleven prije par dana kad ste parali nosom nebo! Podrška Dženi, podrška Nemanji i svim igračima, samo vi momci igrajte kako ste nas navikli i dupla neće doći u pitanje.
P O T P I S U J E M !!!
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 19:12

Jos malo pa ce tale pocet dolazit u obarsku da spijuniraju catenacio :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 33 gosta.