FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
dovoljno je malo nas što stalno pišemo u datom trenutku da ja iskreno vjerujem da svi idu na većinu utakmica.
evo man united ima bod iz prve dvije tekme iako je doveo jednog od najboljih trenera na svijetu i dao mu odriješene ruke da dovodi i odvodi koga hoće od igrača. šta bi oni trebali reći?
Ma nebitna su desavanja na jugu u vezi posjete po meni,ne moras da ides u kop jug je veliki za sve a imas i sjever i zapad.Ako cemo tako gledati ni Zvezda,Partizan,Hajduk ne bi imali nikakvu posjetu.B.D.neka vodi svoju politiku,a svi koji vole Zelju neka slobodno zauzmu svoje mjesto na tribini.neroazzuro je napisao/la:Mislim da na posjetu na Zeljinim utakmicama veci uticaj imaju desavanja na tribini nego rezultati na terenu.
Cak mi se cini da je raja prepoznala ovaj zaokret u politici i da bi posjeta mogla biti i veca nego prethodnih godinu-dvije ali nakon ovog na jugu,nisam siguran.
Inace,sto se tice nekakvih "spasonosnih rjesenja",mislim da je najjednostavnije strpit se jos godinu dana.
Za ocekivat je da i Pitari prodaju nekog igraca za respekrabilnu cifru (za promjenu) pa tako i nama pomognu da se uzme bolji novac za nekog na kraju sezone.
A valjda se na godinu bar 50000 vise mjesecno mogne ulozit u ekipu umjesto na izmirivanje dugova.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- themaniaks
- Kontakt:
Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sa jednim iskusnim igracem na sredini terena vjerujem da bi bila druga prica.Samo gdje ga naci sad?
-
pobjedesve
- Kontakt:
Ko im to puca samare i kojim igracimathemaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
a... pehari su tu
sa igracem poput jamaka,ali koji bi igrao a ne zajebavo se i vareom u formi,zeljo moze imati itekako bitnu ulogu u takmicenju,nije to toliko lose koliko se ovdje pise,igraju stvaraju sanse..fali taj vezista i varea
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Colic nema mjesta među 11. Treba nam zadnji vezni koji zna uklizati i zna s loptom. Tomica i Jamaka psihologu odvest. Fulaju zicere dvije godine. Sta bi bilo kad bi bilo, ali njih dvojica da su pogodili 90 % zicera sto su fulili prosle sezone bi osvojili jedan trofej a ove bi imali 8 ili 10 bodova trenutno.
Ima li telefon iko da zovne policiju, ja koliko znam bilo je situacija kad je navijačima bio zabranjen pristup treningu.themaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
Al bi nam on legao malo je reci
http://www.transfermarkt.com/patrick-ge ... eler/56275" onclick="window.open(this.href);return false;
- themaniaks
- Kontakt:
zna se sve,da ides na trening vidio bi da ides na utakmice cuo bi.pobjedesve je napisao/la:Ko im to puca samare i kojim igracimathemaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ne mastajte nema od tog nista, preveliku bi platu tražio 
themaniaks je napisao/la:zna se sve,da ides na trening vidio bi da ides na utakmice cuo bi.pobjedesve je napisao/la:Ko im to puca samare i kojim igracimathemaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
Posto ti znas, hajde napisi nam s kojim su autom dosli i koliko ih je bilo.
-
pobjedesve
- Kontakt:
idem na utakmice ali nisam cuo, za treninge nemam vremena, moze u pp ako nije problemthemaniaks je napisao/la:zna se sve,da ides na trening vidio bi da ides na utakmice cuo bi.pobjedesve je napisao/la:Ko im to puca samare i kojim igracimathemaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
a... pehari su tu
Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
Incindentu je prisustvovalo par ljudi, od ovih sto pisu po forumu nije ni jedan sigurno, tako da neka je stid svakoga sto ide i prenosi price rekla-kazala kao provjerene info...
Incindentu je prisustvovalo par ljudi, od ovih sto pisu po forumu nije ni jedan sigurno, tako da neka je stid svakoga sto ide i prenosi price rekla-kazala kao provjerene info...
- themaniaks
- Kontakt:
da,nema problem.wsxedc je napisao/la:Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
themaniaks je napisao/la:da,nema problem.wsxedc je napisao/la:Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
To ti je jedino i ostalo da napises osim ovog sto si cuo u mahali a ti kao i upucen...Auto ne znas koje je, koliko je ljudi bilo ne znas, zbog cega je nastalo sve ne znas...Ali ipak sve znas...
Da, nema problema sto se toga tice, bilo i proslo. Budi pametan i ne trci pred rudu, jer ne znas i nisi upucen, a izmedjo ostalog nisu u tome. Toliko od mene, ti mozes i dalje po svom. Pozdrav.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
a šta ti pričaš, ti kao ideš? mogu ti javno napsiati imena ljudi koj isu tu na treninzima, svi se znaju jer ih je šačica. Šamari je množina, a istina je da je jedan šamar Stanić dobio i svi znaju od koga i razlog, o tome se diskutovalo i prošla priča i ti ćeš je opet vratit. genijalnothemaniaks je napisao/la:zna se sve,da ides na trening vidio bi da ides na utakmice cuo bi.pobjedesve je napisao/la:Ko im to puca samare i kojim igracimathemaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
- Camoranesi
- Kontakt:
Tribina nam nije ko što je bila prije par godina, ali šta sad da se radi, ljudi koji iskreno vole svoj klub su i dalje tu i to je najbitnije, ne trebaju nam 'forum', 'derbi' ili 'fb' navijači.

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
to se priča svake godine isto. evo sad se na stranici prije prizivaju i dobrinjci, a sjećam se šta se pisalo za njih na ovom istom forumu prije 4-5 godina u ova doba. uvijek je bolje ono što je bilo prije.
a sukoba bude pa prođu, k'o i svugdje drugo. sjetite se da u sezoni duple krune (eto to je prije 2 godine) na 3-4 tekme nije bilo nikako organizovanog navijanja, iz istog razloga koji je sporan i sada, da se jedva organizovalo da bude i na proslavi titule. pa u sezoni prije toga prodaje transparenta, raskola i belaja. al' ljudi to potisnu iz sjećanja.
a sukoba bude pa prođu, k'o i svugdje drugo. sjetite se da u sezoni duple krune (eto to je prije 2 godine) na 3-4 tekme nije bilo nikako organizovanog navijanja, iz istog razloga koji je sporan i sada, da se jedva organizovalo da bude i na proslavi titule. pa u sezoni prije toga prodaje transparenta, raskola i belaja. al' ljudi to potisnu iz sjećanja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kosuljaplava, TvrtkoPrvi, WeekendOffender i 100 gostiju.