jeste to je razlog što su vam ljudi zabili 3 gola...maroonboy je napisao/la:savjet za klubove iz PL:
ukoliko zelite da bolje igrate na gostovanjima, samo igrajte sa igracem koji nema pravo da nastupi, ulozite sami sebi zalbu ukoliko izgubite, i tako cete dobiti popravni ispit vise vremena da nadjete adekvatne sudije, i dodjete do bodova
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne ljudi su nam zabili 3 gola, isto onako kako smo mi to ucinili 07.11.09harinjo je napisao/la:jeste to je razlog što su vam ljudi zabili 3 gola...maroonboy je napisao/la:savjet za klubove iz PL:
ukoliko zelite da bolje igrate na gostovanjima, samo igrajte sa igracem koji nema pravo da nastupi, ulozite sami sebi zalbu ukoliko izgubite, i tako cete dobiti popravni ispit vise vremena da nadjete adekvatne sudije, i dodjete do bodova
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Ha ha ha Sloboda gubi od zadnjeg kluba u ligi, ha ha ha neka ima. 
× Plava krv ispod koze ×
Neka gubi, prijavićemo mi njih Savezu ko što je Sarajevo nas prijavilo pa ćemo ponovit utakmicu.MaliMemo je napisao/la:Ha ha ha Sloboda gubi od zadnjeg kluba u ligi, ha ha ha neka ima.
A đe da znam?!
Jbg da su igrali sa 12 igraca...mogli steRaz_ba je napisao/la:Neka gubi, prijavićemo mi njih Savezu ko što je Sarajevo nas prijavilo pa ćemo ponovit utakmicu.MaliMemo je napisao/la:Ha ha ha Sloboda gubi od zadnjeg kluba u ligi, ha ha ha neka ima.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
imali gdje prenos

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
Ima na Eurosportu , Sport Klubu, cak i CNN prekinuo program radi Sarajeva.Nisde77 je napisao/la:imali gdje prenos![]()
× Plava krv ispod koze ×
Nema na Eurosportu, ja sad gledao. Na CNN su neke vijesti, na Sport Klubu tenisMaliMemo je napisao/la:Ima na Eurosportu , Sport Klubu, cak i CNN prekinuo program radi Sarajeva.Nisde77 je napisao/la:imali gdje prenos![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vjerovatno ce biti snimak na TVSA ili TV Vogošća!Nisde77 je napisao/la:imali gdje prenos![]()
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nema na Es ne mogu dobiti signal ometa ih nevrijeme pa su odlučili preuzet bundesicu,a na keci je snijeg od nevremenaMinistaR je napisao/la:Nema na Eurosportu, ja sad gledao. Na CNN su neke vijesti, na Sport Klubu tenisMaliMemo je napisao/la:Ima na Eurosportu , Sport Klubu, cak i CNN prekinuo program radi Sarajeva.Nisde77 je napisao/la:imali gdje prenos![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa đe je onih toliko najavljivanih 6-0 8-0 16-0 još ćete i izgubiti na kraju 
ma pusti ih ba nafurali se oni ce razvalit nekog 8:0 pa nezznam da su u historiji nekog dobili sa 8 razlike haha nek budu sretni i sa minmalnom pobjedom, jbga pobjeda je pobjeda pa sad s kojim rezultatom nekad i nije toliko bitnoBorčevac je napisao/la:pa đe je onih toliko najavljivanih 6-0 8-0 16-0 još ćete i izgubiti na kraju
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ako sam dobro razumio drugarice Nedo slažes se s menom da nema šeme da ih dobiju s tolikom razlikom jel tako?nedaTM87 je napisao/la:ma pusti ih ba nafurali se oni ce razvalit nekog 8:0 pa nezznam da su u historiji nekog dobili sa 8 razlike haha nek budu sretni i sa minmalnom pobjedom, jbga pobjeda je pobjeda pa sad s kojim rezultatom nekad i nije toliko bitnoBorčevac je napisao/la:pa đe je onih toliko najavljivanih 6-0 8-0 16-0 još ćete i izgubiti na kraju
apsolutno se slazem samo jedna kokrekcija ja sam musko Nedim-Neda pa et da znas hehe ^^Borčevac je napisao/la:Ako sam dobro razumio drugarice Nedo slažes se s menom da nema šeme da ih dobiju s tolikom razlikom jel tako?nedaTM87 je napisao/la:ma pusti ih ba nafurali se oni ce razvalit nekog 8:0 pa nezznam da su u historiji nekog dobili sa 8 razlike haha nek budu sretni i sa minmalnom pobjedom, jbga pobjeda je pobjeda pa sad s kojim rezultatom nekad i nije toliko bitnoBorčevac je napisao/la:pa đe je onih toliko najavljivanih 6-0 8-0 16-0 još ćete i izgubiti na kraju
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
ma znam bolan da si musko nego zezam se ja malo dobar si cojek nedo svaka cast

Drugarica Neda je malo neupucena, ali nema veze...ne moramo mi nikome zabiti 8 komada, ali ih barem ne primamo kao zeljeznicmar, sjeti se partizana 6 komada, litexa 7 komada i zmaja od bosne 8 komada koje ste primili...toliko
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
2-0 bogami ali na guzovace
Kao i Bešiktaš kad je opalio reklamu za FUBU 05Gigant je napisao/la:Drugarica Neda je malo neupucena, ali nema veze...ne moramo mi nikome zabiti 8 komada, ali ih barem ne primamo kao zeljeznicmar, sjeti se partizana 6 komada, litexa 7 komada i zmaja od bosne 8 komada koje ste primili...toliko
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
mah ja sve 5 eto dali ste i taj 2. gol svaka cast ^^ nije bilo onako kako ste najavljivali 6:0, 8:0, ali hajd makar ste dobili 3 boda sto je na kraju i najbtinije...Gigant je napisao/la:Drugarica Neda je malo neupucena, ali nema veze...ne moramo mi nikome zabiti 8 komada, ali ih barem ne primamo kao zeljeznicmar, sjeti se partizana 6 komada, litexa 7 komada i zmaja od bosne 8 komada koje ste primili...toliko
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987