FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 24 avg 2014, 22:33

Samo mi nisu jasni ovi andoli sto tjeraju Dzenu, ma idite se.... necu da dobijem ban.
Pa jel se muci Jarni sa gotovo istom ekipom. Mi razbijemo Atromitosa, 3. ekipu Grckog prvnestva, odigramo bolje od Borusije napravimo rekordan broj suteva i protvoj Veleza i protiv Obarske, u 2 tekme preko 55 suteva. Igra fenomenalna i vama ne valja. Kakvi ste vi idioti, pa kako je Gvardiola pocinjao sa Barcom ???
Nemojte se provaljivati, trener nam je najbolji moguci, sa pravom vizijom i taktikom. A kad pobjedimo Borusiju bas me interesuje kako cete se poklopiti po usima ccc...
Bolesnici jedni !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2014, 22:35

gledam raspored i ovom prvom djelu a ovim losim ekipama igramo kuci a gostujemo ekipama koje igraju fudbal i imaju dobre terene celik ,zrinjski.zeljo ,siroki ,sloboda mislim da je to dobro za nas narocito sto su kod ovih ekipa tereni jako dobri .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2014, 22:38

Još kad Nemanja gore postigne dva gola a Dejo odbrani penal... ihh :D :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 24 avg 2014, 22:40

Meni nisu krivi ni igrači ni trener, nego ovaj bog što nam je okren'o leđa

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 24 avg 2014, 22:55

sta vam je ba, sta panicite toliko, sve ce se ovo fino poslozit, bitno je da napadamo i stvaramo sanse, prije smo se radovali bodu u gostima..

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 24 avg 2014, 22:58

Dobro je narode, pljujete pa ližete. Nemanja je isključivi krivac prolaska u Play Off takmičenje EL, ako će te psovati naše igrače i vrijeđati ih onda i ne zaslužujete da bodrite ovaj tim. Ja sam igrom zadovoljan, golovi će doći.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 avg 2014, 23:08

BeSha1992 je napisao/la:bitno je da je on poceo plakat, koji je **** ikako uzim'o loptu da suta penal.. nisam gled'o utakmicu sad ovaj sazetak pregled'o, pa frajer promasio 5 prilika i nadje se talenat u 96-oj da uzme penal pucati... pa ebt Melunovic br. 2...
za ovo je kriv Bilbija pa Dzeno, i on i Bandovic mi idu na neku stvar, jesu to oni neke evlije pa ne smiju na klupu otici...
@ramo jel 100% to za Bekica jer ne pise jos nigdje nista ??
Nije mi bilo drago kad je Nemanja uzeo loptu da puca penal,zna i on sam koliko su ga poceli kritikovati pa je sigurno htio da se opravda .
AL nije mi jasno kako neko moze rec i jednu rijec protiv Dzene ,ovakvog trenera bi svi htjeli pozelit,na kraju prosle sezone svi su ga u nebesa slali,on je jedini razlog sto smo osvojili kup,on je 70 % razloga sto mi sad imamo priliku igrati protiv Borussie . Protiv tog covjeka ja nikad ni rijec losu necu moci rec i neka se stidi ijedan iskreni navijac Sarajeva ako to uradi .
Sto se tice igre imam samo rec da smo mi takva ekipa da tjeramo protivnika da pravi bunker,pa vidicete da Velez na Grbavici ,na Tusnju ni protiv koga nece pravit bunker ,a mi moramo naci nacina da taj bunker probijemo al' polahko ,pametan je Dzeno,samo polahko !
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 avg 2014, 23:08

Caeruleus je napisao/la:A rekoše neki FKS će se prošetati ligom, a ovakve ekipe u hendikepima pobjeđivati.

Ovo samo pokazuje kako je BH liga napredovala. Vjerujem da bi se i Mladost mogla nositi sa Borussijom uz malo euforije i motiva.
Prosvjetli nas čuj motiv i euforija Obarske za Borusiju :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 24 avg 2014, 23:17

[quote="hilmo"]Bilo kako bilo, ono što prođe ne možemo vratiti.
Nemanji je sad naša podrška najpotrebnija i mi mu je moramo pružiti!!!!

+1
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2014, 23:19

Uvijek ce biti primjedbi, to treba shvatiti i to je tako.

Ma igru niko ne kritikuje, apsolutno, ni igrace niti trenera.
Kritika ide na rezonovanje trenera i nekakve krute stavove oko ulaska u tim.
npr.
Delac pogrijesi jednom i ide na klupu, Bandovic kroz sezone ima mnogo aferima i idalje brani ili siguran medju stativama. A klub kroz utakmice trpi.
Puzigaca pogrijesi, Cimirot pogrijesi, nije im se nista specijalno prigovaralo, ali za igru i neefikasnost Bilbije doslo je vrijeme da se nesto kaze. Previše se mu se daje prostora za ono sto on u ovom momentu daje. Ekipa trpi.
Trener je prvi koji odgovara za neuspjeh.
Vjerujem da je ponajmanje on kriv, da radi odlican posao, da je pravo rjesenje za klub, da nam ne treba bolji ali i on neke stvari mora prihvatati i na vrijeme reagirati i to sve za dobrobit i ispunjavanje ambicija kluba.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 24 avg 2014, 23:22

Bico ako ne zavrsi na psihijatriji...mogao bi biti najbolji napadac u PL i sire...sad ili nikad...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 avg 2014, 23:26

ljudi moji tek su 4 kola prosla ne treba previse dizati buku neku, jos igramo europu i to se osjeti, igramo dobro samo nas gol nece kad krene i to drugi ce se zaliti kako primaju puno golova :D , nego zamo mi Nemanje ali sad mu na kosevu iduce kolo treba pruziti podrsku da se momak psihicki malo trzne inace ce zavrsiti na psihijatriji

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 23:26

Nemanja je najveći polovnjak uz legendarnog igrača Modriče Petar Jelića kojeg je Premijer liga BiH vidjela. Možete mu dati svu podršku svijeta kada je čovjek promašio profesiju.

Sarajevo je moglo, uz pravog napadača ovo danas dobiti sa tri - četiri razlike.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 23:27

Neutral je napisao/la:Nemanja je najveći polovnjak uz legendarnog igrača Modriče Petar Jelića kojeg je Premijer liga BiH vidjela. Možete mu dati svu podršku svijeta kada je čovjek promašio profesiju.

Sa ovim se slazem a ostalo necu komentarisati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adios
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la adios » 24 avg 2014, 23:27

Ne zalim ovaj nerealizovani penal ako ce za posljedicu imati premjestaj Bilbije na klupu. Zrtvujemo dzaba odlicnog Okica i pogotovo Velkoskog na krilu gdje njegove prave kvalitete ne mogu doci do izrazaja. Treba se sto prije pomiriti s tim da Bilbija od kojeg smo svi puno ocekivali realno nije nista pokazao i ne zasluzuje status prvotimca. 100% sam ubjedjen da bi i Okic i Duljevic i Velkoski danas zabili najmanje dva gola na Nemanjinom mjestu. A ona njegova dva gola protiv Atromitosa bih i ja dao..

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 avg 2014, 23:28

Neutral je napisao/la:Nemanja je najveći polovnjak uz legendarnog igrača Modriče Petar Jelića kojeg je Premijer liga BiH vidjela. Možete mu dati svu podršku svijeta kada je čovjek promašio profesiju.

Pa mozda je onda za nas sreca sto ga nije zabio, dodatno bi ucvrstio svoj status prvotimca, ovako bi mogao na klupu i tamo provoditi vise vremena.

Ali eto poznavajuci rezon i tvrdoglavost trenera, od toga nista :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2014, 23:33

Ih da je nama Petar Jelic danas bio mi bi opet 3 minimalno zabili,gledam jucer covjek 5 uvali i izadje u 53 minuti,jbt 5 golova dao hladno za 50 minuta :o ovaj 5 ganja od kad je doso,jos nije maler probio
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 avg 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2014, 23:35

miky_hz je napisao/la:

Ih da je nama Petar Jelic danas bio mi bi opet 3 minimalno zabili,gledam jucer covjek 5 uvali i izadje u 53 minuti :o
ma ja imam osjecaj nama kad bi falcao dosao da nebi dao 5 golova u sezoni :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2014, 23:37

Evo sad iz BN. Sta reci, cijela ekipa je podbacila ne samo Bica. Idemo dalje!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2014, 23:51

Dosta naših navijača su dosta nezahvalni pojedinci to je sada veoma jasno. Očito je da su mnogi očekivali da za 1 godinu postanemo sila kao Dinamo i Partizan u svojim ligama i da sve redo maltretiramo, e neide to tako. Ali treba reći da smo počeli prosipati bodove kako smo ih prosipali i prošle sezone i bojim se da nam ponovno ne bude trebao koji bod za titulu kao i ona 3 boda protiv Borca prošle sezone na Hasetu. Ali poslije Drine i Travnika svi nezadovoljni će drugačije pričati i opet nas dizati u nebesa živi bili pa vidjeli, a do tada orijentišimo se da barem časno ispadnemo iz evrope i da pokušamo izvuči pozitivan rezultat u grotlu stadiona u Menhengladbahu.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.