Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
djuric opet igrao za cesenu, ovaj put u kupu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobre vijesti. Nadam se i u ligi da ce biti starter, konacno da imamo alternativu u napadu pored Dzeke i Ibija.STEVIE je napisao/la:djuric opet igrao za cesenu, ovaj put u kupu.
Pape nikad nije čuo za tog igrača.
joj da hoće on proraditSTEVIE je napisao/la:djuric opet igrao za cesenu, ovaj put u kupu.
Nad tobom sunce najljepše sja
I taj napadac Djuric dao 8 golova u karijeri i to 3,4 za mladu rep.BIH.
Uvalio par golova nekim nepoznatim Nijemcima.
Neutral je napisao/la:Uvalio par golova nekim nepoznatim Nijemcima.
Znaci zavrsio karijeru. Dobro.
Muslimović je igrao svojevremeno u Rimini-u i znamo kako je na kraju završio. Teško se izboriti u toj ligi, iako se posjeduje kvalitet. Milan se ubio za Engleske lige.
Gdje je, @Adi_Zepce? Šta ima sa Eldinom? Govorilo se da će napustiti Hercules...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Dakle Zec završava karijeru u Turskoj najvj...Bursa prošlu sezonu završila na 8. mjestu
Zarathustra
Ja bih se mogo okladit da susic nije ni cuo za Modica. Pa ako igra u milanu i tako mlad dobija minute, ne moze mi niko reci da ga nije mogo ubacit umjesto hadzica. Pa nek zaigra koji minut radi atmosfere i vrati ga onda jagodicu i mirna bosna. Postoji li bolja sansa od lihtenstajna i kipra da se ubaci neki igrac koji je mlad i talentiran? Ne postoji al eto valjda se ne budemo nekad kajali.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Principatus
- Kontakt:
Za takav jedan korak je potrebna neka minimalna inteligencija kojom selektor nazalost ne raspolaze. Uostalom Hadzic se jos nije prodao, kao ni Susic ili Vrsajevic, tako da cemo ih jos duze gledati ili ce ih neki novi propalitet njegovog burazera zamjeniti.DeeWa je napisao/la:Ja bih se mogo okladit da susic nije ni cuo za Modica. Pa ako igra u milanu i tako mlad dobija minute, ne moze mi niko reci da ga nije mogo ubacit umjesto hadzica. Pa nek zaigra koji minut radi atmosfere i vrati ga onda jagodicu i mirna bosna. Postoji li bolja sansa od lihtenstajna i kipra da se ubaci neki igrac koji je mlad i talentiran? Ne postoji al eto valjda se ne budemo nekad kajali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sanlituncay
- Kontakt:
Vidi Vladinog spisak! Na spisku se nalaze sljedeći igrači:
Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
Pozvao je tog čudnog Metalsia
Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
Pozvao je tog čudnog Metalsia
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ko je on?
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
Imperator98
- Kontakt:
Koliko ja znam,porijeklom iz Teslića,a što se tiče ovog egzotičnog imena vjerovatno mu je ćale Marokanac...amstaff je napisao/la:Ko je on?
- sanlituncay
- Kontakt:
Ima holandsko i nase drzavljanstvo,a kako nase ima,nemam pojma,vjerovatno po majciamstaff je napisao/la:Ko je on?

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Consigliere
- Kontakt:
Dobra nam je mlada repka! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Izgleda u Zaragozu prelazi. Sve je s njima dogovorioBaDa12 je napisao/la:Gdje je, @Adi_Zepce? Šta ima sa Eldinom? Govorilo se da će napustiti Hercules...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
Imperator98
- Kontakt:
Do godine u Primeri..Adi_Zepce je napisao/la:Izgleda u Zaragozu prelazi. Sve je s njima dogovorioBaDa12 je napisao/la:Gdje je, @Adi_Zepce? Šta ima sa Eldinom? Govorilo se da će napustiti Hercules...
-
imperator10
- Kontakt:
Jaki sportski novinari na državnoj televiziji - prikazuju golove Paderborna i Kölna i niko ne spominje da Mario Vrančić igra za Paderborn i da je potencijalni reprezentativac.
Trenutno korisnika/ca: eldo, General505 i 14 gostiju.