Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jucer sam se iso popravljat parovima s forum i dobro sam izabro, na kraju je solidan dan bio
thx ekipa
thx ekipa
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
-
- Kontakt:
Katastrofa dan, ništa nisam pogodio. Za danas Liverpool x2, Atletico 2 i Real 4+.lolfgoptica je napisao/la:Burnley je bio blizu prvih bodova, ali na kraju ništa dok je Chelsea prošao.lolfgoptica je napisao/la:Hvala, miky.
Ja idem u kontru, Swansea-Burnley x2. Svi igraju na domaće plus Super ponuda, a dovoljno sam se puta opekao na tome, tako da sada igram x2 na Burnley po kvoti 2.1.
Još ću probati Chelsea-Leicester oba ne daju go. Mislim da ga novajlije u ligi ne mogu zabiti Courtoisu i to na Stamford Bridgeu.
Za danas Gummersbach-Hamburg njemački rukomet 1, kvota 2.70 i BiH-Velika Britanija, pobjeda BiH u hendikepu, a možete probati i ovaj rani Dinamo Moskva da neće dobiti u hendikepu, dakle hx2, jer ih očekuje težak revanš na Kipru u Evropskoj ligi protiv Omonije. U prvoj tekmi je bilo 2:2.
Danke , lijepo sam gadjao na 65 kmdeno_TM87 je napisao/la:23:00 Portland - Seattle 3+ 1.70

SuperMario45 Y.N.W.A winner gemmaaa
A. Radvanska - Fichman - 2 @8,00km
Premier
Uplatio sam na sitno (5km), jer Fichman nema neki kvalitet da se ozbiljnije suprotstavi Radvanskoj, inace Radvanska ima problema sa diznom
U drugom kolu cemo da ozbiljnije uplacujemo
Premier
Uplatio sam na sitno (5km), jer Fichman nema neki kvalitet da se ozbiljnije suprotstavi Radvanskoj, inace Radvanska ima problema sa diznom

U drugom kolu cemo da ozbiljnije uplacujemo

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Atletico 2
Real hendikep
L. Mayer 1
Robredo 1
Raonic 3:0 tr.
Man. City 1
Tsonga 1
N.Mahut 1
Real hendikep
L. Mayer 1
Robredo 1
Raonic 3:0 tr.
Man. City 1
Tsonga 1
N.Mahut 1
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kasnim sa tenisom
Pa birajte
Mayer - Montanes 1 @ 1.20, TR 3:0 @ 2.00
Muller - Mathieu 1 @ 1.50
Benneteau - Paire 1 @ 1.50
Mahut - Bellucci 1 @ 1.50
Klahn - Kuznetsov 2 @ 2.10
Youzhny - Kyrgios 2 @ 2.15
Nedovyesov - McGee 2 @ 2.10
Seppi - Stakhovsky over 39.5 @ 1.90
Tsonga - Monaco under 30.5 @ 1.90, TR 3:0 @ 1.50
Robredo - ERV over 37.5 @ 1.90
Mayer, Muller, Benneteau i Mahut su puno kvalitetniji teniseri od svojih protivnika. Montanes i Belucci se ne snalaze dobro na hardu, za razliku od svojih protivnika. Mathieu van forme, protiv odlicnog Mullera, tesko da moze nesto uraditi.Paire ovo gubi lagano, Benneteau u odlicnoj formi. Rezultat 3:0 za Mayera je realan, jer je na Australian Openu Mayer sa 6:1 6:4 i 6:1 lagano izbacio današnjeg protivnika.
Klahn takodjer igra ocajno, Kuznetsov je u nesto boljoj formi, igra dosta solidno na brzim podlogama, ima šansi za iznenađenje.
Mladi Kyrgios sigurno spreman ulazi u meč, odličan je na brzim podloga, i mislim da ce njegov servis ovdje donijeti prevagu.
McGee sigurno pun samopouzdanja, pun motiva, nakon historijskog uspjeha, Nedovyesov je odličan žrijeb za njega, bit' ce zanimljivo pratiti ovog momka, koji je nakon velikih finansijskih problema tokom svoje karijere, i najtežeg moguceg puta, ipak dosao medju najbolje.
Robredo protiv ERV-a i Seppi protiv Stakhovskog bi trebala biti zanimljivi mecevi, neizvjesni, tako da je over logicna opcija.
Monaco očajan, Tsonga je u odlicnoj formi, Monaco tesko da moze zaprijetiti u setu, a kamoli da ga osvoji.

Pa birajte

Mayer - Montanes 1 @ 1.20, TR 3:0 @ 2.00
Muller - Mathieu 1 @ 1.50
Benneteau - Paire 1 @ 1.50
Mahut - Bellucci 1 @ 1.50
Klahn - Kuznetsov 2 @ 2.10
Youzhny - Kyrgios 2 @ 2.15
Nedovyesov - McGee 2 @ 2.10
Seppi - Stakhovsky over 39.5 @ 1.90
Tsonga - Monaco under 30.5 @ 1.90, TR 3:0 @ 1.50
Robredo - ERV over 37.5 @ 1.90
Mayer, Muller, Benneteau i Mahut su puno kvalitetniji teniseri od svojih protivnika. Montanes i Belucci se ne snalaze dobro na hardu, za razliku od svojih protivnika. Mathieu van forme, protiv odlicnog Mullera, tesko da moze nesto uraditi.Paire ovo gubi lagano, Benneteau u odlicnoj formi. Rezultat 3:0 za Mayera je realan, jer je na Australian Openu Mayer sa 6:1 6:4 i 6:1 lagano izbacio današnjeg protivnika.
Klahn takodjer igra ocajno, Kuznetsov je u nesto boljoj formi, igra dosta solidno na brzim podlogama, ima šansi za iznenađenje.
Mladi Kyrgios sigurno spreman ulazi u meč, odličan je na brzim podloga, i mislim da ce njegov servis ovdje donijeti prevagu.
McGee sigurno pun samopouzdanja, pun motiva, nakon historijskog uspjeha, Nedovyesov je odličan žrijeb za njega, bit' ce zanimljivo pratiti ovog momka, koji je nakon velikih finansijskih problema tokom svoje karijere, i najtežeg moguceg puta, ipak dosao medju najbolje.
Robredo protiv ERV-a i Seppi protiv Stakhovskog bi trebala biti zanimljivi mecevi, neizvjesni, tako da je over logicna opcija.
Monaco očajan, Tsonga je u odlicnoj formi, Monaco tesko da moze zaprijetiti u setu, a kamoli da ga osvoji.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bochum Union Berlin sumnjivi međusobni, mislim da dolazi kec!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
GazijaKalesija je napisao/la:Bochum Union Berlin sumnjivi međusobni, mislim da dolazi kec!
Trebalo bi i 3+ da bude 1.95 kvota, vrijedi pokusati

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Možda onda probati i prelaz 2/1 i tačan rez. 2:1 za domaćina.Lisac je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Bochum Union Berlin sumnjivi međusobni, mislim da dolazi kec!
Trebalo bi i 3+ da bude 1.95 kvota, vrijedi pokusati

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Vaasa VPS-TPS Turku 2 5.00, pk 2/2 9.50
zicer
i biti ću bezobrazan i gađati točan rezultat 1-2 15.00
Domaćina trese kriza, izgubili su pet utakmica u nizu i ne vidi se pomak u odnosu na prošlih pet nastuoa, gosti su pak pet utakmica u nizu neporaženi od čega imaju četiri remija i jednu pobjedu i to upisanu u zadnjem nastupu. Međusobni su također na strani gostiju 22-11-10 i zadnjih pet susreta je posebno interesantno bilo je redom 1-0, 0-0, 1-2, 1-0, 0-0 i ?
zicer

i biti ću bezobrazan i gađati točan rezultat 1-2 15.00
Domaćina trese kriza, izgubili su pet utakmica u nizu i ne vidi se pomak u odnosu na prošlih pet nastuoa, gosti su pak pet utakmica u nizu neporaženi od čega imaju četiri remija i jednu pobjedu i to upisanu u zadnjem nastupu. Međusobni su također na strani gostiju 22-11-10 i zadnjih pet susreta je posebno interesantno bilo je redom 1-0, 0-0, 1-2, 1-0, 0-0 i ?
JJK Jyväskylä - Jazz Pori pm2 (6.01)
Inter Turku - KuPS pm2 (4.03)
sa srecom
Inter Turku - KuPS pm2 (4.03)
sa srecom

Islanđani nisu odavno radili neki prelaz posebno mislim na dva ponajbolja kluba, Reykjavik i Hafnar pa probati danas, mogli biti "raspoloženi"
Vikingur R.-FH Hafnarfjordur 1/2 25
Fram-KR Reykjavik 1/2 26
Vikingur R.-FH Hafnarfjordur 1/2 25
Fram-KR Reykjavik 1/2 26
zŽK/ Fenerbahce - Galatasaray (6,5) - VIŠE (1,90)
CK/ Fenerbahce - Galatasaray - DA (2,40)
bet-live
CK/ Fenerbahce - Galatasaray - DA (2,40)
bet-live
@zgmiky ispracen i TPS Turku i oba prelaza Islandjana, valjda bude srece.
City
Jovetic
Atletico
Mandzukic
Probam na sitno samo da je zanimljivije pratiti.
Jovetic
Atletico
Mandzukic
Probam na sitno samo da je zanimljivije pratiti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- diplomatija
- Kontakt:
Od tih sumnjivih ja izdvajam ovaj belchatov-piast i igram prelaze1/2 2/1, 3+, 2 čisto i 5+...
- diplomatija
- Kontakt:
Od tih sumnjivih međusobnih susreta ja izdvajam belchatov-piast, igram oba prelaza, 3+, 5+ i cistu dvicu..
2-0Lisac je napisao/la:
3-1
7-0
1-3
2-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.