FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 01:05

Kicker lupa gluposti, tokom dana ce Benatia postati nas igrac pa ce ovi brisati svoje nebuloze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 01:15

muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
I ja bih najvise volio da igramo 4-2-3-1 ili 4-1-4-1...
Samo je Guardiola uvijek gledao Martineza kao stopera, sjecam se protiv Chelsija u Super Kup kad je Martinez usao sa klupe i bio jedan od najbolji - samo otkad je Guardiola dosao rijekto je Martinez igrao gdje zna najbolje. :cry:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 avg 2014, 05:36

Sto se tice Benatije tu sigurno ima neki problem, inace se njegiv potpis ne bi razvlacio sedam dana. Ne bi me iznenadio sad ni dovodjenje nekog c ili d rjesenja.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 09:01

Slicno se situacija odvijala kod Boatenga, mozda cak i duze pa smo ga na kraju uspjeli dopeljati.

Ja tokom dana ocekujem veliki pomak oko transfera Benatie bilo to oko njegovog definivnog dolaska ili propadanja transfera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 avg 2014, 10:04

Ima li više Mehe u Minhenu :?: Odulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.

Auf gehts Sammer & Kale Rummenigge

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 10:12

Bayern@heart je napisao/la:Ima li više Mehe u Minhenu :?: Odulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.

Auf gehts Sammer & Kale Rummenigge
Nesta se ceka a neznam sta. Mozda Sabatini ceka kraj roka pa da izvuce max cifru ili uvlaci jos nekoga u transfer...

Kako god mi trebamo odluciti koliko novca cemo dati i do kojeg roka da se Roma odluci. Ovako ce nam proci rok.

Najveca je greska traziti igraca u zadnjoj sedmici, hajd mi smo na to silom prilika natjerani ali ostali klubovi koji to rade cine veliku gresku. Najbolje je rok odradio Jozo, kupio igrace u julu i sad lagano.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 avg 2014, 10:46

muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
Objasnio čovjek. Zato ja nisam za dovođenje Kedire, jer bi se time halalili sa Martinezom na zadnjem veznom a grehota je da najbolji na svijetu na svojoj poziciji trpi negdje drugo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 avg 2014, 14:04

Mislim da je meha nas to je haman gotova stvar, a ako je ovo istina za kosovara da ga juve trazi, treba ga zamotat u celofan, masnica na vrhu i pravac torino, posto zasto, on nije ni blizu kvaliteta koji je potreban u bayernu!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 avg 2014, 15:13

Ima li više Mehe kod Miller-Wohlfahrt-a na pregledu :?: Odulji se ovo :yawn:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 avg 2014, 15:17

Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nasi nece da plate 30-35 mil. Roma ne zeli da cuje za cifru koju nudi Bayern, tako da...
Kako vrijeme odmice, sve sam sigurniji da od ovoga nema nista.
Nadam se da ce presudit' velika zelja Benatie da dodje u Minhen,i da ce mu Roma izac' u susret.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 25 avg 2014, 15:22

ukratko neka idu i meho i svi u neku stvar ,poigrvaju se sa navijacima .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 15:24

anelbavarac je napisao/la:Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nasi nece da plate 30-35 mil. Roma ne zeli da cuje za cifru koju nudi Bayern, tako da...
Nadam se da grijesim. :kafa:
I ja sam sve vise pesimista. Hajd sto ga necemo dovesti nego sto uprava Pepu salje ruznu poruku. Prvo sa Kroosom, a zatim i sa ovim, "mi nedamo novac a ti se snalazi". To ne volim a to se i prije desavalo i najcesce smo flopali tu sezonu. Ova je jos rizicnija jer je bio SP a i ove povrede.

Edit: lafo dosao transfer "guru".(nadam se da ce ne demantovati)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 15:43

Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin. :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 avg 2014, 15:45

Nerminovic je napisao/la:Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin. :facepalm:

samo platite 30m eura koliko traze i vas je MB
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 16:09

Policeman je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Katastrofa ako nam ne dolazi Benatia ili Godin. :facepalm:

samo platite 30m eura koliko traze i vas je MB
Poslije transfera Javia ponadao sam se da smo promjenili transfer politiku ali izgleda da je to bio izolovan slucaj.

Hajd valjda cemo nekako da izguramo ovu godinu. Cilj mi je salatara i LP polufinale. A uprava nek steka pare, kasno ce skontat da su se izradili.

Uli izadji nasamaraj ove ublehe. Cuj trebaju nam pare za plate, a svaki mjesec upumpava nove sponzore i novce. Isto kao da smo neka fukarastina.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 avg 2014, 16:12

muamerc je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
I ja sam sve vise pesimista. Hajd sto ga necemo dovesti nego sto uprava Pepu salje ruznu poruku. Prvo sa Kroosom, a zatim i sa ovim, "mi nedamo novac a ti se snalazi". To ne volim a to se i prije desavalo i najcesce smo flopali tu sezonu. Ova je jos rizicnija jer je bio SP a i ove povrede.

poslije onog masakra reputacije tokom proslogodisnjeg polufinala Lige Prvaka, Pepun je sretan sto uopce i Bernata kupio ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 avg 2014, 16:13

30 miliona za dobra stopera danas su simbolične pare.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 16:17

BadrHari je napisao/la:
muamerc je napisao/la:

poslije onog masakra reputacije tokom proslogodisnjeg polufinala Lige Prvaka, Pepun je sretan sto uopce i Bernata kupio ..
Da, slazem se. Ali ako ce svi zatezati na svoju stranu onda nek sve ide u ....

Popi.... sam na upravu, pa mozda ne gledam objektivno. A znaju uzet igraca Dortmunda za dzabe, a ovo ne mogu rijesiti. U pravu su ljudi sto se bune.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 16:23

Sabura momci, Meho samo sto nije. :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 16:24

Omerbavarac je napisao/la:Sabura momci, Meho samo sto nije. :kafa:
Ne gumo sevi. Pratim deset dana i na kraju tac. Hajd da je 50 milki u redu, nego oko baksisa se nemogu dogovoriti.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: CrvenoCrnaArmija i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []