Gojko Cimirot
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Gojko Cimirot
Hvala @Head na ovom klipu, bas sam imao zelju da pogledam kako je to na tv-u izgledalo. Bio sam na utakmici, pa me interesovalo kako je ta dominacija izgledala na malom ekranu. Cimirot, Stojcev i Radovac su stvarno maestralno odigrali. Stojcev je u par navrata mogao bolje sutirati, ali sve u svemu je to bilo jako dobro. Mene itekako raduje ovaj poziv Gojku, momak definitivno zasluzuje da se nadje na spisku. Mnogo ce on jos da napareduje, jos kad se proda u neki jaci klub. Od Samira jos vise ocekujem. Da ga povrede aBd zaobidju i njemu je samo nebo granica.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Danas Gojko u prvih 11. Taj covjek moze igrati dan za danom nece mu nista biti. 

1946
Bolje ne pisi nista,tako su i za Seu naglabali.Pa ostadosmo pola godine bez njega.Head je napisao/la:Danas Gojko u prvih 11. Taj covjek moze igrati dan za danom nece mu nista biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
JakoHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Ja kontam Besic. Ko je ovaj broj 7? I on izgleda dobro, bar na ovom video malo sto sam vidio.
Volio bi vidjeti sredinu sa Besicem, Cimirotom i Pjanicem. Trce ko ludi a znaju sa loptom.
- samo_lijevo
- Kontakt:
sada ce tebi strucnjaci naci nekog iz seste Danske lige koji je 100x bolji od Cimija.Head je napisao/la:Evo kaze Susic na Kalmanu da je Cimirot najbolji igrac u nasoj ligi.![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Hvali ga Susic, kaze da je odigrao odlicno protiv Borussie, da mu je poziv bio spreman neovisno o utakmici sa Borussiom i da se na njega ozbiljno racuna, ne da bude medju 23 nego da bude u ekipi. I da ce dobiti da igra u ovim utakmicama. 

1946
Ma prva postava, sta vam je. Igra u klubu a Besic na klupi. 

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Momak zna i da asistira, pogledajte kako iznosi loptu sa svoje polovine, vuce, odigra dupli pas sa Duljevicem i asistira Bilbiji.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:Hvali ga Susic, kaze da je odigrao odlicno protiv Borussie, da mu je poziv bio spreman neovisno o utakmici sa Borussiom i da se na njega ozbiljno racuna, ne da bude medju 23 nego da bude u ekipi. I da ce dobiti da igra u ovim utakmicama.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Previše ti je to kafe, Ljiljane. Naraste ti rep. 
Što se Gojka tiče, drago mi je da je toliko oduševio Papeta; jedva čekam da ga vidim sa ostalima na terenu. Prije toga, srušiti Švabe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Što se Gojka tiče, drago mi je da je toliko oduševio Papeta; jedva čekam da ga vidim sa ostalima na terenu. Prije toga, srušiti Švabe.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Polako momci, dobar je on, ali igrac iz PL BiH da bude u prvih 11, to je vec rizik. Vezni red treba da bude Pjanic, Besic i Prcic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gledao sam obojicu u vise navrata i smatram da Prcic nije toliko kvalitetniji igrac (ako je uopste kvalitetniji), prvenstveno jer ne posjeduje brzinu i prodornost koju posjeduje Cimirot..IZvlacenje na racun lige ne pali, jer se momak pokazao i u evropskim utakmicama..Mislim da je Prcic previse izvikan generalno na forumu, a takodje sam misljenja da ni jedan od ove dvojice nece direktno u prvih 11Cartman je napisao/la:Polako momci, dobar je on, ali igrac iz PL BiH da bude u prvih 11, to je vec rizik. Vezni red treba da bude Pjanic, Besic i Prcic.
Unica grande amore
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma izgurat ce iz repke onog vam jos jedinog krajiskog sinaBaDa12 je napisao/la:Previše ti je to kafe, Ljiljane. Naraste ti rep.
Što se Gojka tiče, drago mi je da je toliko oduševio Papeta; jedva čekam da ga vidim sa ostalima na terenu. Prije toga, srušiti Švabe.![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Imali sanse da zavrsi u Kardifu 

Ko zna, mozda Bundesliga na zimu.AhmetNY je napisao/la:Imali sanse da zavrsi u Kardifu

1946
Za koliko ? Bolje da ode jer ovaj talent, potencijal treba da se brusi na zapadu..Head je napisao/la:Ko zna, mozda Bundesliga na zimu.AhmetNY je napisao/la:Imali sanse da zavrsi u Kardifu
Svaka cast FK. S ali ovi nasi domaci tereni, mesari..
Stvarno ga mali ima, kao i ovaj mladji kraj njega sto igra. Samo polahko i da ih povrede zaobidju

Nego Cardif bi mogao dovesti ga sebi a za par godina, ko zna prodali bi ga i "AMIDZA" bi zaradio 10tak puta vise nego da ga sada proda za sta ja znam bubam 1mill eura.
Mislim da ce Cimirot biti prvi BH igrac, koji ce se prodati za nekoliko miliona Eura.
Momak je strasan igrac, tesko gubi lopte, prodoran, stabilan na nogama. Posjduje ogroman kvalitet, ima odlican sut. Jednostavno ga dosta stvari krasi.
Momak je strasan igrac, tesko gubi lopte, prodoran, stabilan na nogama. Posjduje ogroman kvalitet, ima odlican sut. Jednostavno ga dosta stvari krasi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pametan je on decko, sigurno da nece zuriti da se ispali pa na kraju napravi gresku kao ostale mlade nade.
Mogao je otici ovog ljeta, ali ostao je jer je mislio da je pametnije jos igrati ovdje, igra u najboljem klubu koji je organizacijski miljama ispred ostalih. Naravno ako zeli da napreduje morat ce ici, a to ce biti il' na zimu sad ili na ljeto sljedece godine.
Mogao je otici ovog ljeta, ali ostao je jer je mislio da je pametnije jos igrati ovdje, igra u najboljem klubu koji je organizacijski miljama ispred ostalih. Naravno ako zeli da napreduje morat ce ici, a to ce biti il' na zimu sad ili na ljeto sljedece godine.
1946
Cimi nije samo jos jedno ime na spisku, on je pojacanje u pravom smislu te rijeci za reperezentaciju.
Bit ce mi zao da ode iz Sarajeva ali bolje za njega da nastavi svoj razvoj u jacoj ligi.
Bit ce mi zao da ode iz Sarajeva ali bolje za njega da nastavi svoj razvoj u jacoj ligi.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.