FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
[youtube][/youtube]
fina najava FIFA15
fina najava FIFA15

FIFA 15 PC Demo coming on September 9th. Teams included : Borussia Dortmund, Chelsea, FC Barcelona, Boca Juniors, FC Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain und SSC Napoli.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U BiH ne bi. Hajd ti starcima reci da hoćeš kupit igru? Re'će još i na to pare trošit.darker10 je napisao/la:Ono sto bi oni trebali napravit je izbacit sve offline modove osim exibitiona i smanjiti cijenu igre i svi bi kupovali oriđinal igru.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da je cijena igre normalna uzimao bi original.Ovako,igra je na izlasku 60 eura i ja naravno moram skinut pirata.Na piratu se poigram i prodje me ćef do vremena kad cijena padne.Evo recimo skoro godinu dana nakon izlaska FIFA14 Digital Deluxe je 25eura na Originu.To bi bila neka prihvatljiva cijena,al sta ce mi sad FIFA14 

na piku u prvoj sedmici FIFA kosta nekih 60 KM ako se ne varam
ima dosta likova koji su pouzdani i koje rade s tim
ima dosta likova koji su pouzdani i koje rade s tim
Ma ne moze u prvoj sedmici bit 60km.Bili bi na ogromnom gubitku.
pogledaj datum objave i cijenudarker10 je napisao/la:Ma ne moze u prvoj sedmici bit 60km.Bili bi na ogromnom gubitku.

da, ima mnogo stranica koje prodaju original key-ove za fifu a i za mnoge druge igre po 30-40 eura kada igra tek izađe.. samo ja ne znam kako uopšte funkcioniše aktivacija igre na taj način?
pokrenes Origin ides na Redeem Product Code, tu uneses kod koji si dobio i instalirasviKK je napisao/la:da, ima mnogo stranica koje prodaju original key-ove za fifu a i za mnoge druge igre po 30-40 eura kada igra tek izađe.. samo ja ne znam kako uopšte funkcioniše aktivacija igre na taj način?
isto kao i na Steam-u

hvala na informaciji, čini se laganomiki_92 je napisao/la:pokrenes Origin ides na Redeem Product Code, tu uneses kod koji si dobio i instalirasviKK je napisao/la:da, ima mnogo stranica koje prodaju original key-ove za fifu a i za mnoge druge igre po 30-40 eura kada igra tek izađe.. samo ja ne znam kako uopšte funkcioniše aktivacija igre na taj način?
isto kao i na Steam-u

origin kolje s cijenama, brdo stranica drugih postoji preko kojih se moze kupiti za duplo manju cijenu haman. Ja sam preko pika kupio 14ku 10 dana poslije izlaska za 50km, i opet cu i ovu novu koliko god kostala, a nece preko 70 sigurno.
mene samo interesuje kako ti likovi nabave kodove da ih tako jeftinije prodaju?
Sigurno da imaju svoju racunicu. Trenutno se moze nabaviti za 35 eura sasvim normalno i legalno.viKK je napisao/la:mene samo interesuje kako ti likovi nabave kodove da ih tako jeftinije prodaju?
Ma imaju one neke brazilske stranice, moj kolega uzeo za 20€ odmah u prvoj sedmici, dobio kod na email, unio u Origin i radi
(Logicno, za FIFU 14 govorim)

(Logicno, za FIFU 14 govorim)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Objavljeni i rejtinzi od 40. do 31. mjesta, a u toku dana valjda će biti još dodatnih informacija.
Inače, demo izlazi nekad sljedeće sedmice valjda, a igra za 20-ak dana.
Inače, demo izlazi nekad sljedeće sedmice valjda, a igra za 20-ak dana.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
u utorak 9-tog je demo 

Edena su izgleda napucali.Sigurno ima 90 

Je li demo sigurno 9-tog, posto nisam vidio nigdje zvanicno
Valja se i to docekati. Inace, koje lige preferirate za FUT? Ja sam na 15ci od pocetka krenuo sa engleskom premier, definitivno i ove krecem s njima

dosta provjerenih sajtova koji imaju veze sa fifom je izbacilo tu informaciju tako da je vise nego sigurno da imamo demo u utorakmanning18 je napisao/la:Je li demo sigurno 9-tog, posto nisam vidio nigdje zvanicnoValja se i to docekati. Inace, koje lige preferirate za FUT? Ja sam na 15ci od pocetka krenuo sa engleskom premier, definitivno i ove krecem s njima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.