Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
74-76, gadna utakmice za njih, valjda će ako Bog da ovo uzeti.
Edit:
77-76
Edit:
77-76
Sta mislite Real-Sevilla mozel oba daju gol proci ??? ljudi sto kvota na Zelju pade 6.17 na 5.30 mogla bi se sutra 2 odigrat nije lose jos 3 sigurice sutra uz taj par na jedno 5 km
Ev veceras Boca 1/1 bi mogla proci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Minut do kraja, poen razlike za Bosnu.
I meni treba Real oba daju gol. Samo da ga Sevilla da, Real hoće sigurno.harry_90 je napisao/la:Sta mislite Real-Sevilla mozel oba daju gol proci ??? ljudi sto kvota na Zelju pade 6.17 na 5.30 mogla bi se sutra 2 odigrat nije lose jos 3 sigurice sutra uz taj par na jedno 5 km![]()
felikse kralju bravo
Pobjedila Bosna, srećan dobitak Devil. 
Dace oba timaWilly je napisao/la:I meni treba Real oba daju gol. Samo da ga Sevilla da, Real hoće sigurno.harry_90 je napisao/la:Sta mislite Real-Sevilla mozel oba daju gol proci ??? ljudi sto kvota na Zelju pade 6.17 na 5.30 mogla bi se sutra 2 odigrat nije lose jos 3 sigurice sutra uz taj par na jedno 5 km![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jbte nmzes skinut da si Bog ... za sutra loodi sistem odigrat pa se i ne nadas ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma treba zveketati najviše 3 para, povisiti ulog i krenuće onda.SemPer_fi je napisao/la:jbte nmzes skinut da si Bog ... za sutra loodi sistem odigrat pa se i ne nadas ...
Svala brate to je cetvrti tiket dobitni od srede,ali svaki je bio za srcanog osim u sredu,prvo u cetvrtak igrao manje poena od 149 Partizana bude 148p.U petak Dundalk i TNS u 90oj dali golove,danas Sandhausen dao u 90-oj i evo sada Bosna.Slikao bih tiket al mi pregorio USB od telefona tako da ne mozete videti moje traume ali evo ukratko sta sam prosao.Willy je napisao/la:Pobjedila Bosna, srećan dobitak Devil.
fiksevi:
Levadia-Flora 1
Lech-Cracovia 1
Werder da gol
Auxerre da gol
razrada:
Fiorentina-Juventus 2
Regensburg-Sandhausen x
Crewe-Barnet x
Villarreal-Cartagena x/X (za ovaj par vam se zahvaljujem sto ste rekli x ali ja eto stavih iz x/X)
Bosna-Zadar 1
Varteks-Istra 2
pao:
Gl.Rangers-St Mirren x2
Zvijezda-Slavija x
Slovacko-Brno x
Airbus-Carsews 2
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma hoce racku danas na 3 tikite odigro lyon i barcu reko sigurica .Willy je napisao/la:Ma treba zveketati najviše 3 para, povisiti ulog i krenuće onda.SemPer_fi je napisao/la:jbte nmzes skinut da si Bog ... za sutra loodi sistem odigrat pa se i ne nadas ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma Slusajte vi NbaManiu, pa cete ko ja danas 250 Km od Dojave !
Dodajte ga na FaceBook...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ko je ili sta je to ustvari na FB,osoba ili grupa vidim da vas odlicno snadbeva utakmicama?Bosnier je napisao/la:Ma Slusajte vi NbaManiu, pa cete ko ja danas 250 Km od Dojave !
Pod kojim imenom je tamo?Bosnier je napisao/la:Ma Slusajte vi NbaManiu, pa cete ko ja danas 250 Km od Dojave !
Osoba, dodajte ga kao prijatelja i kad ima koju dojavu poslat ce vam na PP...Devil je napisao/la:Ko je ili sta je to ustvari na FB,osoba ili grupa vidim da vas odlicno snadbeva utakmicama?Bosnier je napisao/la:Ma Slusajte vi NbaManiu, pa cete ko ja danas 250 Km od Dojave !
Eto ja sam cuo od prijatelja i odigram X/X Villareal B - Cartagena
Kad utakmica bas zavrsi 0 - 0
ime mu je NbaMania, onaj sto ima najvise priajtelja
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 06 mar 2010, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jel ovaj 658 prijatelja grb nba lige.
Da taj...Devil je napisao/la:Jel ovaj 658 prijatelja grb nba lige.
Dak direktan link prema njegovo profilu da ne bih slucajno promasili. 
Nadam se da će Nba Mania sutra šta dojaviti, da zaradimo bar za cvijeća za ponedjeljak. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.