Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jbg samo mi je zao, sto kad je Edinov bio dobar dan, nije dao go, a Jovetic dva...soccerfan je napisao/la:Nije njegov dan uopste. Jovetic se proslu nije vidio, on danas ima los dan. Nazalost.![]()
Ma sezona tek pocela brate. Imaju oni jos utakmica i utakmica da odigraju. Bice bolje.Vedad87 je napisao/la:Jbg samo mi je zao, sto kad je Edinov bio dobar dan, nije dao go, a Jovetic dva...soccerfan je napisao/la:Nije njegov dan uopste. Jovetic se proslu nije vidio, on danas ima los dan. Nazalost.![]()
Kakvih gluposti sve covjek nece procitatiAragon je napisao/la:On da je zelio asistirati dodao bi odmah covjeku koji je sam stajao. Radi sebicnost Edin je jos jednom dokazao da je trom fudbaler.Bajric981 je napisao/la:dok on gleda da asistira...![]()
Ova tema, ako do sad nisi skontao, je izvor istih.Luminary je napisao/la:Kakvih gluposti sve covjek nece procitatiAragon je napisao/la:On da je zelio asistirati dodao bi odmah covjeku koji je sam stajao. Radi sebicnost Edin je jos jednom dokazao da je trom fudbaler.Bajric981 je napisao/la:dok on gleda da asistira...![]()
Gdje su sad oni sto su trubili o golovima po minutama.AhmetNY je napisao/la:Dzeko 70 min - 0.
Aguero 10tak sekundi GOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.