U nas je pola ekipe u posljednje vrijeme loše počev od Wilshera preko Cazorle, Artete, Monreala, Flaminia....QUARTERBACK je napisao/la:kakav je u posljednje vrijeme, eto vam ga dzaba, ne saljite nikoga u suprotnom pravcu zivota vam.MoR je napisao/la:Zamjena Chicharito - Wilshere i svi zadovoljni.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
@QUARTERBACK
A brate pretjerujes malo.
Cudno zvuci kada Unitedovac brani nekog iz Arsenala dok ga Topnici napadaju al` nikako da se otmem dojmu da Jacka kritikujes i malo previse ostro nego sto taj zasluzuje, bar cu ja tako reci. 
A brate pretjerujes malo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
QUARTERBACK je napisao/la:e rijec igracina i jack u istu recenicu ne idu moj rodjeni, ne pomazu tu ni cigare, ni nargila a ni wengeruša izgleda Boga miRooney88 je napisao/la:Ma vala kad je mogao Berbatov duvat kutiju i po dnevno moze i Jack povremeno da zapali i opet da bude igracina.QUARTERBACK je napisao/la:
kakav je u posljednje vrijeme, eto vam ga dzaba, ne saljite nikoga u suprotnom pravcu zivota vam.![]()
@paja panic panj![]()
![]()
![]()
Odlično, savršen za United. Imamo averziju prema kvalitetnim veznjacima u zadnje vrijeme.

Panic panj
BREAKING: Olivier Giroud could be out for three months - Mail
Dolazi nam WC napadac al u k....
Dolazi nam WC napadac al u k....
Arsenal All The Way !
cuj panic panj

Giroud jos jednom pokazuje ljubav prema ovom klubu tako sto se namjerno povrjedio da bi Wenger doveo novog napadaca
s facebooka a doći će remy ili neki balvan,kakav cavani,**** stari će dovući uhljeba po svojoj mjeri
Sad ce panjina Podolski ostati i igrati u napadu. Giroud je igracina za njega. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sve si rekao, i svaka ti je na mjestuSeaman je napisao/la:Giroud jos jednom pokazuje ljubav prema ovom klubu tako sto se namjerno povrjedio da bi Wenger doveo novog napadacas facebooka a doći će remy ili neki balvan,kakav cavani,**** stari će dovući uhljeba po svojoj mjeri
Arsenal All The Way !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma joj ludnica ce biti a zamisli jos situaciju da kaze ma moze Sanogo izdrzati 3 mjeseca dok se spasilac Giroud ne vrati

Uuu i ja sam se prepao tog za Podolskog da njegova prodaja ne bude sprijecena da uskoci u napad haha kakav bi to fail bio...
Uuu i ja sam se prepao tog za Podolskog da njegova prodaja ne bude sprijecena da uskoci u napad haha kakav bi to fail bio...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dobro vise se zajebavam, al ono ne razvija se kako smo svi ocekivali, al evo ove sezone wenger radi s njim ono sto je radio s ramseyem prije 2 godine, stavlja ga na razne pozicije u toku utakmice, tako je ramiz procepio, valjda to bude slucaj i s ovim mazlumom..Rooney88 je napisao/la:@QUARTERBACK
A brate pretjerujes malo.Cudno zvuci kada Unitedovac brani nekog iz Arsenala dok ga Topnici napadaju al` nikako da se otmem dojmu da Jacka kritikujes i malo previse ostro nego sto taj zasluzuje, bar cu ja tako reci.
@mor jeste li prodali Andu, ako niste moze trade debelinho <-> arteta
Ljudi sad sam baš pesimistican po pitanju našeg plasmana na kraju sezone Wenger mora svatiti da moramo imati klasu igrace da bi parirali Shitiju ili Plavcima.... Kupiše ljudi Costu covjek vec 2 gola zabio tek DOŠO onaj naš maneken samo o frizuri vodi brigu
Možda bi Wenger mogao prodat svoju filozofiju u Bundesligi koja samo ima Bajern kao vjecnog favorita ... Kupi klasu ocekuj rezultat jeb te sutra ce Vilu kupit neki Šejk ili Rus stas onda
Po meni bar u Eng nemoš drugacije ako oces nesto da ocekujes a da nije 4 mj
Možda bi Wenger mogao prodat svoju filozofiju u Bundesligi koja samo ima Bajern kao vjecnog favorita ... Kupi klasu ocekuj rezultat jeb te sutra ce Vilu kupit neki Šejk ili Rus stas onda
Po meni bar u Eng nemoš drugacije ako oces nesto da ocekujes a da nije 4 mj
Arsenal All The Way !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahaahhaah san snova, odoh zapoceti s unitedom na fmu karijeru i dovesti diabya i artetu i staviti ih ovako da igrajuanell je napisao/la:Zamisli vezni red
Anderson------Diaby------Arteta-----Cleverley
Nek ti Fletcher i Flamini budu na klupiQUARTERBACK je napisao/la:ahahahaahhaah san snova, odoh zapoceti s unitedom na fmu karijeru i dovesti diabya i artetu i staviti ih ovako da igrajuanell je napisao/la:Zamisli vezni red
Anderson------Diaby------Arteta-----Cleverley![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Giroud je slomio stopalo i bice 3 mj van terena prenosi francuski L'equipe.
Samo oni ali vec bruji po twitterima da je povreda ozbiljna , pred kraj utakmice uhvatio se za stopalo. Moguca zamjena navode da bi mogao Welbeck.rambo16 je napisao/la:Ozbiljno?? xd Jel iko još prenio osim LEkIpE???? XD
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamjena će biti random napadač iz Francuske lige.
Giroud koji nije spreman je odigrao skoro 90 minuta u ligi i zabio jedan pogodak.
Costa dvije utakmice skroz fit zabio 2 puta i to protiv dva "novaka".
Ne želim reć da je Giroud bolji,ali da previše serete to da
Wilshere-a ne bi ni Barceloni poželio...
Costa dvije utakmice skroz fit zabio 2 puta i to protiv dva "novaka".
Ne želim reć da je Giroud bolji,ali da previše serete to da
Wilshere-a ne bi ni Barceloni poželio...
Mene najvise zanima koji je sljedeci dezurni krivac nakon kakvog kiksa sad kad tu nece bit Artete i Zirua...Tri su izbora: 1. Peglator Kazorla 2. Levat Vilsir 3. http://www.youtube.com/watch?v=hANafh9MvVU
Nije da necu uzivat u pljuvanju pa lizanju vec protiv Besikatasa, cak stavise, jedva cekam pocetak utakmice...
Nije da necu uzivat u pljuvanju pa lizanju vec protiv Besikatasa, cak stavise, jedva cekam pocetak utakmice...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.