Nema na cemuNarin je napisao/la:Hvala redsici na poklonu..![]()
Kako mrzim sanjati..
Kako sada cujem,imas nekog pored sebe,a ja pesmama se trujem,svaka seca me na tebeeee
Nemoj mi tih srceparajucih, odmah i mene obeshrabris
Moderator/ica: insider
Nema na cemuNarin je napisao/la:Hvala redsici na poklonu..![]()
Kako mrzim sanjati..
Kako sada cujem,imas nekog pored sebe,a ja pesmama se trujem,svaka seca me na tebeeee
Pa ljudi uradili više autoputa nego ostali svi zajedno. Zna se ko su ti ljudi, nije potrebno imenovanjesamo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
to nije uopste bitno.NIje to samo doci na ledinu i nesto kopati,betonirati itd.AsharaK je napisao/la:
Pa ljudi uradili više autoputa nego ostali svi zajedno. Zna se ko su ti ljudi, nije potrebno imenovanje![]()
Hvala <3 Ne zasluzujemo tereds_forever je napisao/la:Nema na cemuNarin je napisao/la:Hvala redsici na poklonu..![]()
Kako mrzim sanjati..
Kako sada cujem,imas nekog pored sebe,a ja pesmama se trujem,svaka seca me na tebeeeeVidis kako ja tebe pazim
Da ti javim da je i drug nasao zaboravljeni poklon, malo demoliran, al sta cu mu ja kad ga nije pazio
![]()
Nemoj mi tih srceparajucih, odmah i mene obeshrabrisDaj nam sta veselo, ne misli na ljubav staru
Pa bitno je brate. Kako nije bitno. Neki bi sve uradili za sebe,sebe stavljaju u prvi plan, pa onda država,u ovom slučaju autoput. Za ove ljude se ne može reć to.samo_lijevo je napisao/la:to nije uopste bitno.NIje to samo doci na ledinu i nesto kopati,betonirati itd.AsharaK je napisao/la:
Pa ljudi uradili više autoputa nego ostali svi zajedno. Zna se ko su ti ljudi, nije potrebno imenovanje![]()
Meni i tebi nije bitno ko je uradio,bitno je da cemo za 2 mjeseca ima AC od Tarcina do Zenice.AsharaK je napisao/la:
Pa bitno je brate. Kako nije bitno. Neki bi sve uradili za sebe,sebe stavljaju u prvi plan, pa onda država,u ovom slučaju autoput. Za ove ljude se ne može reć to.
Svejedno,hvala na autoputu.samo_lijevo je napisao/la:Meni i tebi nije bitno ko je uradio,bitno je da cemo za 2 mjeseca ima AC od Tarcina do Zenice.AsharaK je napisao/la:
Pa bitno je brate. Kako nije bitno. Neki bi sve uradili za sebe,sebe stavljaju u prvi plan, pa onda država,u ovom slučaju autoput. Za ove ljude se ne može reć to.
Sve je ovo politika,pa i ova otvorenja,nemoj biti naivan i vjerovati u te spike oko patriotizma,drzave,pravednosti ...
U ovome je ucestvovala i prosla i sadasnja vlast,a ja i ti cemo otplacivati kredit.
Neko mi je duzan cokoladureds_forever je napisao/la:Nema na cemuNarin je napisao/la:Hvala redsici na poklonu..:
Vidis kako ja tebe pazim
![]()
:
Napij se.Ponavljaj to što češće.Donnie Darko je napisao/la:Možel mi neko odati tajnu kako ne biti depresivan kad skontaš u kakvom okruženju živiš? **** me interesuje.
Ako pronađeš odgovor na ovo pitanje, a da nije nešto što se protivi vjerskim uvjerenjima, proslijedi mi, molim te.Donnie Darko je napisao/la:Možel mi neko odati tajnu kako ne biti depresivan kad skontaš u kakvom okruženju živiš? **** me interesuje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.