Brat izostavio si dvije od jačih Mahalu i Dolinu Grka kao i New Force. Vecinom su svi tu ali na dedari. To se brato izvaljuju prsa bicepsi i tricepsi u tregeracama. Stari mostovi istetovirani preko citavih leđa i grbovi Veleza od članaka do čela. Razumljivo je jer su svi oni prevazišli sve to ali kad ja s 50 godina mogu na neko gostovanje mogu i oni. Neupitno je da nas se sada moze skupiti 1500-2000 starih i otic na neko gostovanje sto ce se i desit ubrzo ali yebem mu majku treba drzat tribinu. Ovim mladim momcima svaka cast. 90% ih ne radi i ne placa im kao nekim stranka gostovanja. Treba skupit npr milju za autobus do Sarajeva. Od mene imaju podrsku. Mladi su ali ima potencijala u njima. Za par godina ko se sretne s onom ekipom donji je 100%. Isto apel raji i podrzavanje skupljanja rapa po tribini za potrebe KN jer nisu u stanju sami sebe financirat za gostovanja a sigurno bi ih dosta islo. Ja sam im gurno cenku i od mene je svaki put imaju. Apel i ostalima da se gura koliko ko mozeVeterani je napisao/la:Nastupila je nasilna smjena generacija čitavu grupu je vuklo 30 ak momaka od druge lige do bojkota nakon njih su došli drugi momci koji danas vode tribinu povukle su se bitne podgrupe UJC, RPC, YD, Guardia di Inferno, Brigata Rossa, jedino je ostala aktivna RA Carina a i tamo je nastupila smjena trebače sigurno dosta vremena da grupa dođe na neki nivo od prije.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Slažem se da vremenom dolazi smjena navijaca,isto tako sam ubjeđen da navijac nema starosne granice tako da svi oni koji su bili iza gola su mogli samo preci na Veliku trbinu i aplauzom podrzati Rođene.Veterani je napisao/la:Nastupila je nasilna smjena generacija čitavu grupu je vuklo 30 ak momaka od druge lige do bojkota nakon njih su došli drugi momci koji danas vode tribinu povukle su se bitne podgrupe UJC, RPC, YD, Guardia di Inferno, Brigata Rossa, jedino je ostala aktivna RA Carina a i tamo je nastupila smjena trebače sigurno dosta vremena da grupa dođe na neki nivo od prije.
Velež nikad poslje rata nije bio bolji i organizovani,to pokazuje i serija od 11 utakmica bez poraza.
I U VATRU I U DIM I U PAKAO SA NJIM.
VELEŽ NAM JE OKA SJAJ.
USTAJTE ĐAVOLI,PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
ROĐENI ZA ROĐENE
VFC THE RELIGION

stara armija

- RezervniGolman
- Kontakt:
Vidi Điđija
šta sam se puta prije rata napio u Gunge rahmetli mu starog u Starom Gradu 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Ako nešto mislimo sutra moramo dobiti Čelika!
0:2(Popović i Hebibović)
FORZA VELEŽ
0:2(Popović i Hebibović)

FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- VigorMostarac
- Kontakt:
mozak je napisao/la:Neznam jeli ovo bilo najvece gostovanje jedne gostujuce navijacke skupine, naravno neracunajucu sarajevski derby?
Kad se sjetim kaknja..jedna zivu glavu izvuko..specijalci nam upali u bus i degenecili sve redom![]()
Dolazak u kakanj..
Kako je lijepo kad se sve crveni!
???AKOBOGDA NEKADA OPET PONOVO ZAJEDNO!!!!
VFC THE RELIGION
Tebi svaka častRezervniGolman je napisao/la:Brat izostavio si dvije od jačih Mahalu i Dolinu Grka kao i New Force. Vecinom su svi tu ali na dedari. To se brato izvaljuju prsa bicepsi i tricepsi u tregeracama. Stari mostovi istetovirani preko citavih leđa i grbovi Veleza od članaka do čela. Razumljivo je jer su svi oni prevazišli sve to ali kad ja s 50 godina mogu na neko gostovanje mogu i oni. Neupitno je da nas se sada moze skupiti 1500-2000 starih i otic na neko gostovanje sto ce se i desit ubrzo ali yebem mu majku treba drzat tribinu. Ovim mladim momcima svaka cast. 90% ih ne radi i ne placa im kao nekim stranka gostovanja. Treba skupit npr milju za autobus do Sarajeva. Od mene imaju podrsku. Mladi su ali ima potencijala u njima. Za par godina ko se sretne s onom ekipom donji je 100%. Isto apel raji i podrzavanje skupljanja rapa po tribini za potrebe KN jer nisu u stanju sami sebe financirat za gostovanja a sigurno bi ih dosta islo. Ja sam im gurno cenku i od mene je svaki put imaju. Apel i ostalima da se gura koliko ko mozeVeterani je napisao/la:Nastupila je nasilna smjena generacija čitavu grupu je vuklo 30 ak momaka od druge lige do bojkota nakon njih su došli drugi momci koji danas vode tribinu povukle su se bitne podgrupe UJC, RPC, YD, Guardia di Inferno, Brigata Rossa, jedino je ostala aktivna RA Carina a i tamo je nastupila smjena trebače sigurno dosta vremena da grupa dođe na neki nivo od prije.
Ma biče grupe od njih sigurno eto prošle sezone odradili su sva gostovanja do zabrane, samo je potreban kontinuitet i Red Army če ponovo stasat u pravu grupu.
- invincible1921
- Kontakt:
nisam bas siguran za ovo gostovanje ali sto posto je ili ovo vase na grbavici ili ono nase u sirokom pa et ako imaju podaci nek ih neko stavi i mene bas interesuje:D
=\_1921_/=
Ja mislim da je ovo gostovanje RA na Grbavici dosadasnji rekord PL,izuzmemo li naravno Sarajevske derbije,bio je i onaj odlazak TM-a u Siroki ali msm nesto slabiji.
Kcerka mi cesto spomene ovu tekmu,bio je to njen prvi susret sa Velezom i RA,naravno uspjesan debi
Kcerka mi cesto spomene ovu tekmu,bio je to njen prvi susret sa Velezom i RA,naravno uspjesan debi

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Majstore najbrojnije gostovanje je naše 2000 na Koševu protiv Zrinjskog kada smo bili na zapadu bilo ih je još Grbavica 1996 - Željo, Koševo 1998 - Sarajevo, Kiseljak, Kakanj, prije rata Beograd, Tuzla, Niš itd
Zadnja izmjena: Veterani, dana/u 26 avg 2014, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ni blizu ...BiLy je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbrojnije gostovanje
Uživajte ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
=\_1921_/=
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma kakvi. Vise je nas bilo protiv Želje na grbavici ali kad su u pitanju najbrojnija mislim da je nase u Kakanj gdje je bilo oko 3000 ljudi. Nemoj da zavara slika jer pola nije moglo uci na stadion. Neko brdo pored stadiona je bilo crveno od đavola. Istaknuo bi još manijake na pecari zadnje kolo kad im je trebalo za titulu isto oko 3000 i nase na koševu 2500 1998-me godine 25 autobusa voz i gomila auta i kombijaBiLy je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbrojnije gostovanje
Uživajte ...
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
.RezervniGolman je napisao/la:Ma kakvi. Vise je nas bilo protiv Želje na grbavici ali kad su u pitanju najbrojnija mislim da je nase u Kakanj gdje je bilo oko 3000 ljudi. Nemoj da zavara slika jer pola nije moglo uci na stadion. Neko brdo pored stadiona je bilo crveno od đavola. Istaknuo bi još manijake na pecari zadnje kolo kad im je trebalo za titulu isto oko 3000 i nase na koševu 2500 1998-me godine 25 autobusa voz i gomila auta i kombijaBiLy je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbrojnije gostovanje
Uživajte ...
- VigorMostarac
- Kontakt:
25 AUTOBUSA I MORE AUTA UZ IVAN PREMA KOŠEVU A POLA METRA SNJEG PAO -DRAMARezervniGolman je napisao/la:Ma kakvi. Vise je nas bilo protiv Želje na grbavici ali kad su u pitanju najbrojnija mislim da je nase u Kakanj gdje je bilo oko 3000 ljudi. Nemoj da zavara slika jer pola nije moglo uci na stadion. Neko brdo pored stadiona je bilo crveno od đavola. Istaknuo bi još manijake na pecari zadnje kolo kad im je trebalo za titulu isto oko 3000 i nase na koševu 2500 1998-me godine 25 autobusa voz i gomila auta i kombijaBiLy je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbrojnije gostovanje
Uživajte ...
VFC THE RELIGION
Bio na toj tekmi '98, smrz'o se ko ****...VigorMostarac je napisao/la:25 AUTOBUSA I MORE AUTA UZ IVAN PREMA KOŠEVU A POLA METRA SNJEG PAO -DRAMARezervniGolman je napisao/la:Ma kakvi. Vise je nas bilo protiv Želje na grbavici ali kad su u pitanju najbrojnija mislim da je nase u Kakanj gdje je bilo oko 3000 ljudi. Nemoj da zavara slika jer pola nije moglo uci na stadion. Neko brdo pored stadiona je bilo crveno od đavola. Istaknuo bi još manijake na pecari zadnje kolo kad im je trebalo za titulu isto oko 3000 i nase na koševu 2500 1998-me godine 25 autobusa voz i gomila auta i kombijaBiLy je napisao/la:Ja mislim da je ovo najbrojnije gostovanje
Uživajte ...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Sezona 98/99 koliko se sjećam.Sarajevo tada bilo ekstra jako, a mi smo im parirali otvorenom igrom, jedna od najboljih utakmica ikad u našoj ligi.Šta je Đeno Šegetalo fulio na toj tekmi.
Mislim da je najviše raje bilo u Kaknju ali je pola raje bilo po okolnim brdima, iza tribine, svukuda.Nije nas pola moglo stat,a i u Kiseljaku nas je bilo dosta sigurno.

Mislim da je najviše raje bilo u Kaknju ali je pola raje bilo po okolnim brdima, iza tribine, svukuda.Nije nas pola moglo stat,a i u Kiseljaku nas je bilo dosta sigurno.
RezervniGolman je napisao/la: Ma kakvi. Vise je nas bilo protiv Želje na grbavici ali kad su u pitanju najbrojnija mislim da je nase u Kakanj gdje je bilo oko 3000 ljudi. Nemoj da zavara slika jer pola nije moglo uci na stadion. Neko brdo pored stadiona je bilo crveno od đavola. Istaknuo bi još manijake na pecari zadnje kolo kad im je trebalo za titulu isto oko 3000 i nase na koševu 2500 1998-me godine 25 autobusa voz i gomila auta i kombija
Mislim da je na Grbavici bilo više nego u Kaknju, bez obzira što je dosta ljudi bilo na brdima okolo.

Da se lako procijeniti po zauzetosti tribina u odnosu na teren.
Po meni jedina dilema je Koševo 98. ili Grbavica 2006. :

Stvarno teško za procijeniti.
Ovu Otoku Robijaša ne treba ni komentarisati, ni među top 5 najbrojnijih nije.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jedino Velež,Željo,Sarajevo,Čelik mogu odraditi ovako masovna gostovanja. Ovo ostalo nula bodova. Znaci kad 2500-3000 ljudi ode 250 kilometara da podrzi svoj klub e to je posao. Bilo je u nas onih po 1500 jos nekoliko tipa kiseljak hadzici kosevo 2009 itd
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Kiseljak isto jedan od jačih gostovanja. Šta je Vlada radio u onoj ligi jaoo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.