Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

edin74
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la edin74 » 25 avg 2014, 23:39

[quote="edin74"][quote="MrMuscle"]Edine ili kako vec...

E ovakvim hajmo reci retardiranim nizom se moze odgovoriti na tvoj post "edine 74" a prosli nalog ti je bio sa nekim srp imenom ne mogu se sjetiti...[quote][quote]

Samo da se javim Serloku Holmsu foruma i da mu pomognem malo da se lakse sjeti.
Pogodio si da mi je nalog bio sa nekim srp. imenom, nisam Edo i Bosansku kosarku imam u malom prstu.
Skonto sam odavno da ti u stvari mislis da sam ja Vlade Divac!
Samo naprijed, blizu si. :tralala:

A sutra neka nam je bog na pomoci, dobiti moramo ali samo ako djeca budu igrala najbolje sto znaju.
Zna li iko sta se desava u reprezentaciji, gdje su Sani i Njegos, neko juce napisa da je sve OK, a vidi danas situacije?
Bez Njegosa smo 30% slabiji...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 avg 2014, 23:57

MrMuscle je napisao/la:Edine nit sam ti kopao po postovima nit sta drugo... jednostavno samo malo mucnuo mozgom I vratio film unazad I sjetio se kako si bezrezervno branio onog panja Jovanovica... sad ne smijes javno braniti Zaklana ili sta...ili nekog dr
Nego vidim pljujes po Musi, momku koji nas sam vodi na ovom EP... pa potom ne zasluzujes da ti se odgovori a ne sta dr... jedini igra... zaklan bi mogao bolje...
I da Harun je nenadjebiv (kad njega spominjes), da nije njega ne bi sad igrali uopste na EP...Sikiras bi bio u dresu Orlova, antunovic u kockicama, musa bi se zvao ersan ugyenstan (lupio Ime al je do haruna koliko i do bukve sto musa nije otisao u fener vec ce najvjerovatnije u italiju i samim time bi igrao za turke) gega za njemce itd...ostali gladili mud.a na moru itd... to je samo kod kadeta... za prvi tim mirza bi "imao" ozljedu, vodio bi nas Sabe aka pic.ka materina ili menso sirijac, gl uzdanice bi bili bavke I keno bajramovic, c tim velike britanije bi nas sutao itd...o juniora I u20 selekciji ne trebam ni pricati sta je uradio... I onda neko to krene pljuvati I omalozavati...
:clap:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 avg 2014, 00:00

MrMuscle je napisao/la:Edine nit sam ti kopao po postovima nit sta drugo... jednostavno samo malo mucnuo mozgom I vratio film unazad I sjetio se kako si bezrezervno branio onog panja Jovanovica... sad ne smijes javno braniti Zaklana ili sta...ili nekog dr
Nego vidim pljujes po Musi, momku koji nas sam vodi na ovom EP... pa potom ne zasluzujes da ti se odgovori a ne sta dr... jedini igra... zaklan bi mogao bolje...
I da Harun je nenadjebiv (kad njega spominjes), da nije njega ne bi sad igrali uopste na EP...Sikiras bi bio u dresu Orlova, antunovic u kockicama, musa bi se zvao ersan ugyenstan (lupio Ime al je do haruna koliko i do bukve sto musa nije otisao u fener vec ce najvjerovatnije u italiju i samim time bi igrao za turke) gega za njemce itd...ostali gladili mud.a na moru itd... to je samo kod kadeta... za prvi tim mirza bi "imao" ozljedu, vodio bi nas Sabe aka pic.ka materina ili menso sirijac, gl uzdanice bi bili bavke I keno bajramovic, c tim velike britanije bi nas sutao itd...o juniora I u20 selekciji ne trebam ni pricati sta je uradio... I onda neko to krene pljuvati I omalozavati...
Ja sam cuo da su Barca i Unikaha pravo zagrizli za njega, ali normalna stvar je da ga svi zele, momak dominira prvenstvom.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... dbbc96e261

Lijepo je vidjeti da ovi momci treniraju s prvom ekipom, iako tu puno igraca fali. Izgleda da je Emir trebao ostati u B ekipi, ali je dao ultimatum klubu i rekao da ih napusta ukoliko ga ne prebace u prvi tim, sto su na kraju i prihvatili. Inace, B tim je ispao u 3. ligu i vjerovatno ce Djedovic i Omeragic tu nastupati. Barcin podmladak itekako stagnira, cuo sam da su treninzi poprilicno slabi, pa bi Musi vjerovatno bilo bolje da karijeru nastavi negdje drugo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 avg 2014, 00:34

Da se okrenemo Litvancima... Strasni su skakaci, mislim cak prvi na prvenstvu, imaju slab procenat suta (pogotovo za 2), iako smo i mi tu negdje, ali su i najbolji sa linije slobodnih bacanja. Od igraca su nam najveca opasnost Tadas Sedekerskis i Rokas Gadiliauskas. Prvi navedeni je treci najbolji strijelac turnira (19,6), odmah iza naseg Muse. Dobar u svakom smislu, i poentira, i skace, i asistira, ali ima i puno izgubljenih lopti. Oba nasa susjeda su ga limitirala i samo u te dvije utakmice je zakazao, a mi cemo nastaviti tu tradiciju ako Bog da. Ovaj drugi je centar, najbolji skakac i drugi najbolji bloker prvenstva. Postize 12,6 poena u prosjeku i samo jedan mec nije imao double-double ucinak.
Iskreno, mislim da imamo male sanse, ali nada zadnja umire...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NikexRi
Kontakt:

Post Postao/la NikexRi » 26 avg 2014, 11:00

Mislim da najmanje u ovom trenutku što treba raditi je nekorektno pričati o klincima koji treba da izađu na teren i odigraju možda najvažniju utakmicu prvenstva za njih same a onda i za BIH. Siguran sam da ovi momci daju sve od sebe i to su dokazali u prvoj fazi protiv CRO i Grčke. DAJTE IM PODRŠKU sada a kad se završi onda analizirajte i kritikujte prvenstveno vodstvo a ne igrače.
Sa druge strane pogledajte da smo tek prošle godine imali državno prvenstvo za mlađe kategorije. Mislim da na tom treba raditi jer nema ništa od toga da se zatvarmo u svoje "torove". To je jedini način da vidimo sa čime raspolažemo kako trenutno tako i za ubuduće. Samo na takav način možemo spriječiti da igrače idu igrati za CRO i SRB.
Šta im nudimo da igraju i da budu barem donekle zadovoljni da dok igraju za mlađe kategorije imaju cilj ili želju da jednom zaigraju za reprezentciju?
Ne možemo igrati gradske lige i turnire i očekivati vrhunske reprezentativce.
Samo kvalitetne lige od malih nogu. (znam da nema para za to sve, ali....)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2014, 11:07

Igrat ce Sikiras danas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 avg 2014, 11:43

Momci su dobili Hrvatsku, koja je dobila Litvance. Što mi ne možemo dobiti iste te Litvance? Naravno da možemo. Moramo igrati jako, agresivno i mora to malo Hala bolje mijenjati. Ne može me niko ubijediti da ne mogu neki ući na par minuta da odmore recimo Sandra, evo kao Jahić npr. Odigra jako napravi par faula itd.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 avg 2014, 12:15

uh dobro je sto ce Njegos igrati. Idemo ovo uzeti vakat je.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 avg 2014, 14:46

mi igramo bez campare, zato se vraca sikiras, kao sto je @neno najavio. litvanci igraju bez masiulisa koji je u 3 utakmice prosjecno postizao 8 poena i 8 skokova.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 avg 2014, 14:48

Po ovoj fibinoj stranici, fali im jos jedan, pored tog sto si naveo. Ja od Gegica ocekujem da prokljuca u ovoj utakmici, vrijeme mu je!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 avg 2014, 14:52

Gegic dobro krenuo danas....

Vodimo 8:6

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2014, 14:54

Gegić 6p :bih: :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 avg 2014, 14:58

A daaj, puno faula pravimo, a oni su najjači na prvenstvu sa linije penala... :roll:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 avg 2014, 14:59

kobe24 je napisao/la:Po ovoj fibinoj stranici, fali im jos jedan, pored tog sto si naveo. Ja od Gegica ocekujem da prokljuca u ovoj utakmici, vrijeme mu je!
znam, fali im jos jedan koji je igrao samo par minuta dosad, pa ga nisam navodio.

odmicu nam sada :?

u prvih 5 minuta litvanci su imali 5 turnovera a mi nijednom to nismo iskoristili za poene

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 avg 2014, 15:00

Ono sto nas je krasilo prve 3 tekme je jaka odbrana i jako malo poena..... Kako je krenulo danas, primicemo 25 u prvoj cetvrtini, ne izgleda dobro!!!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 26 avg 2014, 15:01

ubise nas ljudi

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 13 gostiju.