Grla i dlanovi u sljedećim utakmicama pa pokažite svoju ljubav prema Slobodi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tako je Azmire ,podrška predsjedniku
Ako budemo igrali kao protiv Sirokog,mi nemamo sta ocekivati protiv Slavije.Bolje bi bilo da Sadikovic odma napadne tamo pa izgubimo 0-4 oke al smo imali sansi nego sto se branimo ko krave i izgubimo 1-0.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Igra sigurno nece biti kao protiv Sirokog. Sastanak je odrzan i neke stvari se moraju mjenjati. Nerijeseno 1:1
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Necu imenovati sponzora koji mi je rekao da ne zeli da sponzorise fudbalski savez kroz kazne prema Slobodi.
Svaki koji zapali baklju i doprinese da nas savez kazni i uzme nam pare sa kojima treba da se vadimo iz gov.ana je neprijatelj Slobode. Nikakav on qurcev navijac nije. Takvi i ne trebaju Slobodi. Ne trebaju ni oni koji zele da udju bez placene karte.
Ko plati neka gleda, ko zeli da navija neka plati. Navijanje za Slobodu nije profesija! To je ljubav.
Nije mi jasno kada neko spominje "zapad" u negativnom. Koliko je to Sloboda platila kazne zbog navijaca koji su na zapadu. Ima nas na zapadu koji imamo staza na tribini komotno za invalidske penzije.
Svaki koji zapali baklju i doprinese da nas savez kazni i uzme nam pare sa kojima treba da se vadimo iz gov.ana je neprijatelj Slobode. Nikakav on qurcev navijac nije. Takvi i ne trebaju Slobodi. Ne trebaju ni oni koji zele da udju bez placene karte.
Ko plati neka gleda, ko zeli da navija neka plati. Navijanje za Slobodu nije profesija! To je ljubav.
Nije mi jasno kada neko spominje "zapad" u negativnom. Koliko je to Sloboda platila kazne zbog navijaca koji su na zapadu. Ima nas na zapadu koji imamo staza na tribini komotno za invalidske penzije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Husića treba poslušati i prestati sa sranjima jer ako ga otjeramo zbog ovakvih gluposti možemo komotno posijati pšenicu na stadionu,sad imamo i dobar sistem zaljevanja.
- nesvrstani
- Kontakt:
Tuzlak04 je napisao/la:
Dao je qrac dozvolu
Husić: Oni koji pale baklje ruše Slobodu
Predsjednik UO Azmir Husić kaže kako je razgovarao sa navijačima, stručnim štabom i igračima.
"Dok sam ja u Slobodi dio navijača neće smjenjivati trenere. Imaju pravo da nekog ne vole, ali nemaju pravo da ne vole Slobodu. Mi smo zbog upotrebe pirotehnike u susretu sa Čelikom kažnjeni sa 2.500 KM, a ko zna koliko ćemo dobiti za bakljadu u utakmici sa Širokim Brijegom. Sa tim se mora odmah prestati. Svaki navijač koji pali baklju na stadionu ruši Slobodu“, kazao je Azmir Husić na današnjoj press-konferenciji.
Sloboda poslije utakmice sa Slavijom na stadionu Tušanj u subotu dočekuje aktualnog prvaka mostarski Zrinjski. Prvobitno je bilo najavljeno kako će se utakmica odgoditi zbog dolaska reprezentacije BiH u Tuzlu, ali je odlučeno da Sloboda i Zrinjski igraju u redovnom terminu.
ne znam cemu pametovanje, kad je frajer dao dozvolu 2 metra od mene rekao obezbjedjenju da se puste momci
sa kesama tako da
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Cisto sumnjam da bi odustali od baklji i da se usprotivio.
Uostalom baklje su kod nas bile furka prije 20 godina ne vidim svrhu danas. Sad ce odgovori tipa "ti da si carsija ", "to ti je kodeks"
Uostalom baklje su kod nas bile furka prije 20 godina ne vidim svrhu danas. Sad ce odgovori tipa "ti da si carsija ", "to ti je kodeks"
samo Sloboda
-
wienultras
- Kontakt:
kada budu osnovali udruzenje,clanarinu,otvorili bnkovni racun,organizovali se nek pale i placaju sami kazne,dotad,samo nas u **** uvaljuju,ionako grcamo 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
samke12345
- Kontakt:
-
wienultras
- Kontakt:
izgleda da ce to liciti na nestosamke12345 je napisao/la:http://tuzlanskilist.ba/2014/08/26/rado ... im-tempom/
koja razlika prije i sad kad je raskrčen istok
koliko brate ljepše izgleda, drama
još da se tribina izgradi
J*** ti montažnu
-
strujasamo
- Kontakt:
Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarimaChinaglia je napisao/la:![]()
-
samke12345
- Kontakt:
niko ne ulazi dzaba drug mojstrujasamo je napisao/la:Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarimaChinaglia je napisao/la:![]()
-
wienultras
- Kontakt:
ulazilo se uvjek ulaze i sad..predsjednik je uporan,ali i jako osjecajan,nakon ovoga mogo bi svaku zapaljenu baklju svatiti kao pljuvanje njemu u facu..poznajuci nase nazovi navijace i njihovo vodstvo,bice fola ta ce on,mi cemo paliti kada se nama pali,i eto belaja..umjesto da nas bude hiljade,da platimo kartu i pomognemo covjeku,mi ga tjeramo,aferim..sramora,netreba nam to 
Šta mislite o utakmicama u noćnom terminu ?
gledam za repku u pola 9 utakmica, zar se uradila sanacija reflektora
ps. drago mi je što predsjednik pojačava kontrolu na ulazu, mene su zadnji put pregledali nekad u početku Smajilove ere a posebno za (ne)plaćanje ulaznica, vidio sam sad protiv ŠB neke zečeve preskaču kapiju na sjeveru tamo desno.
ps. drago mi je što predsjednik pojačava kontrolu na ulazu, mene su zadnji put pregledali nekad u početku Smajilove ere a posebno za (ne)plaćanje ulaznica, vidio sam sad protiv ŠB neke zečeve preskaču kapiju na sjeveru tamo desno.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ajmo seronje, pricate fukare ovako, fukare onako. Skupite muda pa recite u lice momcima sto vode to sta i kako treba, jer sve sami strucnjaci ovdje. Tastatura boys.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ajmo seronje, pricate fukare ovako, fukare onako. Skupite muda pa recite u lice momcima sto vode to sta i kako treba, jer sve sami strucnjaci ovdje. Tastatura boys.
Niko ne govori ništa što predsjednik već nije rekao u ovom klipu, bez baklji jer one nikome dobro ne donose u situaciji ovakoj kakva je, simple as that...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Cuj ako neko ima muda da bi se obratio momcima, pa kome se to treba obratit de mi reci molim te ? Vise od 15 godina sam na tribini i volim Slobodu sigurno vise nego sebe, volim baklje i sve ostalo sto se tice navijanja ali nije cilj doci napusen na tribinu, licno jedan lik zapali travu iza mene pojma nema ni da je Siroki dao gol, ako je to navijac onda sam ja vanzemaljac, onda jedan lik se zaleti i baci petardu na tartan stazu a nit navija nit ista, znaci cejf mu bilo da baci i to je to, sve u svemu pocele su se pjesme pjevati koje nemaju smisla, a zaboravljene one koje je B..... koristio.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 27 avg 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.