Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la JoseMourinho » 26 avg 2014, 14:24

Mene samo zanima kako preko YouTube klipa zakljucite ko koristi steroide?? Naučite i nas ostale ;)

GameFKS
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 14:24

Nerminovic je napisao/la:A' ti analize... :facepalm:
Kako mi se povraca kad citam ovako nesto. :sick: Tema je tako dosadna, vise ne znam da li ste ljubomorni ili obicini hejteri.
Nemam razloga da budem ljubormoran ni da hejtam nekoga svakome ću reći svaka čast za rezultate, al nemoj zavaravati narod.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 14:29

JoseMourinho je napisao/la:Mene samo zanima kako preko YouTube klipa zakljucite ko koristi steroide?? Naučite i nas ostale ;)
Pogledaj kako izgledaju njegova ramena, trbušnjaci cijeli tijelo. Pogledaj body fat, objasnio sam ti svaki čovjek mora u sebi imati količinu masnoće ovaj ima ispod normalnog prosjeka. Garantujem da svaki bodybilder takmičar koristi steroid pa kako bi sr drugačije izrezao i došao na BF 4-5%?! U klipu još kaže da planira da radi 3x sedmčno ruke ... Probaj ti da radiš to pa vidi kontraefekta. Sa steroidima neki BB su radili ruke ujutru i navečer što znači brz oporavak. Niko "normalan" ne bi mogao da radi ruke tri put sedmično, stvorio bi se katabolizam u tijelu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 avg 2014, 14:33

GameFKS je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Samo mi nije jasno ovo svaki coek valjda ima pravo radit sta hoće sa tijelom svojim, sad hocel pit kakve bobe ili se bocat sta je tu problem, onaj ko neće ne mora i pametniji je bez tog al ima i oni koji hoće pa sta...

I druga stvar kako po klipu vi zakljucite da se neko bode, bas me zanima otkud vam ta mogućnost preko klipa?
Nek svako radi šta hoće slažem se apaolutno stvar izbora, ali treba priznat makar a ne lagati ljude Arnold jedan od najvećih je priznao i to poštuejem a ovo je sve biznis Adoni znas sve a eto oni treneri u teretanama ne znaju, oni su i školovani i daće ti savjet besplatno! Vrlo jednostavno zaključiš kako izgleda tijelo nekog čovjeka sa masnoćom a pogledaj bodybildere svaki koristi sve i svašta i njima je primarni cilj izgled i neće prezati ni od čega da postignu to. Njima je body fat ispod granice normalnog a to se jedino postiže steroidima jer svaki čovjek mora da ima masti u tijelu zalihe energije. Svima nek vam se povraća od ne znam čega jer sam rekao da je lik steroidaš, njemu opet svaka čast al radije bih slušao savjete nekog ko je završio DIF nego nekog bodybildera. Ustvari sve zavisi jel vam cilj lijepo izgledati (samo) ili zdravlje i rekreacija.
Odlicno. Pratis fudbal vidim. Znas li koliki je bodyfat Cristianu Ronaldu? Da li i on uzima steroide?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la JoseMourinho » 26 avg 2014, 14:38

Stvorio bi se kur.ac meni je jaran radio ruke od mjesec dana jedno brat bratu 20 dana, kad god na trening on sisa+ruke i ništa mu nije bilo nit je pio ta sranja...

Nit sam stručnjak nit ista al glupost je na osnovu klipa prozivat nekog mislim jeb.at ga al ponovo ne možeš sa sigurnošću tvrdi...

A ovako na prvu i fudbaleri uzimaju steroide pa onako izgledaju??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2014, 14:40

A_d_0 je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Samo mi nije jasno ovo svaki coek valjda ima pravo radit sta hoće sa tijelom svojim, sad hocel pit kakve bobe ili se bocat sta je tu problem, onaj ko neće ne mora i pametniji je bez tog al ima i oni koji hoće pa sta...

I druga stvar kako po klipu vi zakljucite da se neko bode, bas me zanima otkud vam ta mogućnost preko klipa?
Nek svako radi šta hoće slažem se apaolutno stvar izbora, ali treba priznat makar a ne lagati ljude Arnold jedan od najvećih je priznao i to poštuejem a ovo je sve biznis Adoni znas sve a eto oni treneri u teretanama ne znaju, oni su i školovani i daće ti savjet besplatno! Vrlo jednostavno zaključiš kako izgleda tijelo nekog čovjeka sa masnoćom a pogledaj bodybildere svaki koristi sve i svašta i njima je primarni cilj izgled i neće prezati ni od čega da postignu to. Njima je body fat ispod granice normalnog a to se jedino postiže steroidima jer svaki čovjek mora da ima masti u tijelu zalihe energije. Svima nek vam se povraća od ne znam čega jer sam rekao da je lik steroidaš, njemu opet svaka čast al radije bih slušao savjete nekog ko je završio DIF nego nekog bodybildera. Ustvari sve zavisi jel vam cilj lijepo izgledati (samo) ili zdravlje i rekreacija.
Odlicno. Pratis fudbal vidim. Znas li koliki je bodyfat Cristianu Ronaldu? Da li i on uzima steroide?
uspoređuješ ronalda sa ovim gostom???? :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 14:44

Haha joj ma jedu špinat ljudi, ne vrijedi objašnjavati. Ma šta će ovi bodybilderi samo ishrana pa su onoliki. Živite u zabludi i dalje meni je svejedno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 avg 2014, 14:50

Uporedjujem procenat masti odnosno bf. I Ronaldo ima, koliko se ja sjecam, ispod granice normale. Kako se to objasnjava? Posto je momak napisao da covjek bez steroida to ne moze postici, ako moze da kaze kako je Ronaldo to postigao?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 avg 2014, 14:55

Gamefks nemoj dzaba nevrijedi. Oni imaju svoje misljenje ti svoje. Nej svak vadi pouke za sebe.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2014, 14:57

A_d_0 je napisao/la:Uporedjujem procenat masti odnosno bf. I Ronaldo ima, koliko se ja sjecam, ispod granice normale. Kako se to objasnjava? Posto je momak napisao da covjek bez steroida to ne moze postici, ako moze da kaze kako je Ronaldo to postigao?
Ti to ozbiljno ulazis u raspravu s nekim argumentima. :shock: Pa naravno da je moguce, nije to nuklearna fizika pa da se svijet sjebe jer neko ima bf kao eto recimo Ronaldo a ne uzima steroide. Ne morate mu odgovarati jer tako se tema tovari postovima koji ne sluze nicemu. Malo me cijela prica podsjeti na sliku neke babe sa cvikama sto sam vidio na FB i ispod pise nesto u fazonu trust me son, protein is a steroid" :urnebes:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 avg 2014, 15:00

Usporedjujete potpuno razlicite kategorije. Brukate se bas sa ovim tko koristi steroide, a tko nije. Cuj svaki profesionalni body builder ne moze na natjecanje bez toga. Ma nemoj? Neces biti Mr. Olympia, sigurno, ali da mozes btii aesthetic model, to uz trening, godine i prehranu, naravno i pravu genetiku, nije nista nerealno.

Ni po cemu ti ne mozes zakljuciti da je onaj momak na steroidima, ni po cemu. Sve i da jest i da nije.
I sto bi to usporedjivao s Ronaldom? U biti, evo, mozes li za Ronalda tvrditi da ne koristi steroide kad ste toliko inteligentni? Njemu jednostavno NE treba veca masa, za ono sto radi mu je bolje da je malo ispod idealne tezine za svoju visinu, dakle automatski mu je drugacija prehrana, PUNO vise je aerobnog treninga i sta sve ne sto se mora odraziti na manju masu, ali svakako da ima takodjer jako nizak body fat percentage, no to su nebo i zemlja razlicite stvari za razliku od npr. prehrane koja je potrebna Gosti da dosegne onakvo tijelo, a da pritom uopce ne mora koristiti steroide.
Jel vi mozda slucajno mislite da svi ti profesionalni sportasi o kojima pricate i kojima se divite ne koriste svakodnevno razne suplemente, pocevsi od proteina, kreatina pa nadalje, kako bi izdrzali napore treninga i utakmica? Jel mislite da se to nesto razlikuje posebno od body buildinga?

Lance Armstrong je uzimao steroide, pa jel forumski strucnjaci mogu to po njegovoj slici ili youtube klipu reci, vidjeti? Kao suh im je, ogroman, sta li?
Bas gluposti pisete, ali bas bas.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 15:05

Steroida ima raznih i u različite svrhe od onih za izdržljivost, za regeneraciju, za rezanje.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 15:10

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=23" onclick="window.open(this.href);return false;

poslije :

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=23" onclick="window.open(this.href);return false;

Pametnom dosta. winstrol , pogledaj venu narkoman bi mu pozavidio . S ovim završavam svaku raspravu. Nije problem jel koristi ili ne svoj izbor ima al nek ne laže ljude. Kako je on naučnik , nije svaki školovan kadar vam može dati savjete kao i on i to besplatne , ovo njegovo čisti marketing . Ronaldo nema 90 kila čistih mišića nisi shvatio poentu priče o BF. Lijep pozdrav svima i uživajte . :angel:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 avg 2014, 15:10

BurningLegion, znas ti ko je Zyz i kako je zavrsio?

U vezi steroida, oni se koriste i u biciklizmu i u fudbalu. Samo sto njima prave naucnici, a Ove steroide na crnom trzistu pravi tip kod kojeg mozes i gandzu uzeti. U fudbalu se koristi HGH. Koji postoji u prirodnoj i vjestackoj verziji. Messi ga je primao na veliko, za Ronalda, Micah Richardsa i Kolasinca neznam.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 avg 2014, 15:14

GameFKS je napisao/la:http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=23

poslije :

Pametnom dosta. winstrol , pogledaj venu narkoman bi mu pozavidio . S ovim završavam svaku raspravu. Nije problem jel koristi ili ne svoj izbor ima al nek ne laže ljude. Kako je on naučnik , nije svaki školovan kadar vam može dati savjete kao i on i to besplatne , ovo njegovo čisti marketing . Ronaldo nema 90 kila čistih mišića nisi shvatio poentu priče o BF. Lijep pozdrav svima i uživajte . :angel:
Pa uslikaj se ti odmah poslije treninga kad ti je najveca vaskularnost, pa vidjeti ces opet razliku prije i poslije, a najbanalniji moguci primjer.
Pa ja da uslikam ruke odmah poslije treninga pozavidjeli bi mi narkomani na venama. Nigdje veze.
Naravno da nema 90 kg cistih misica kad mu, kao sto rekoh, za ono sto radi ne trebaju. Ali isto tako nije mu samim time ni potrebna prehrana koja bi mu omogucila da ima povecanu misicnu masu i sve. Body fat percentage je body fat percentage, nema tu sta biti neshvatljivo, razlika je jedino u tome koliko imas misicne mase kako ce to sve izgledati, nista vise.

samoposmatram, da, znam, ali kao sto rekoh, glupa je prica tipa ovo gore da netko ''zna'' sta ovaj ili onaj koristi. Nema smisla.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 26 avg 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

GameFKS
Kontakt:

Teretana

Post Postao/la GameFKS » 26 avg 2014, 15:16

Hahahahahah pogledaj stomak ne moraš u venu. Hahaa sa kim se ja raspravljam :/ ma ne koristi Adoni gdje će on to, samo po špinatu ko Popaj.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2014, 15:18

samoposmatram je napisao/la:BurningLegion, znas ti ko je Zyz i kako je zavrsio?

U vezi steroida, oni se koriste i u biciklizmu i u fudbalu. Samo sto njima prave naucnici, a Ove steroide na crnom trzistu pravi tip kod kojeg mozes i gandzu uzeti. U fudbalu se koristi HGH. Koji postoji u prirodnoj i vjestackoj verziji. Messi ga je primao na veliko, za Ronalda, Micah Richardsa i Kolasinca neznam.
hoces da kazes da je zyzz samo umro zbog steroide?

It's reported that he's had a congenital heart defect, no-one as of yet knows what type. All-in-all, most of them lead to ventricular hypertrophy (meaning thickening of the area that pumps out blood to the rest of the body), and eventually this leads to erratic pumping and cardiac failure. Taking drugs like clenbuterol (B2-agonist, B1-agonist in higher doses), results in the heart needing to pump harder, and putting it under stress. Likewise, cocaine increases the risk of heart attack.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2014, 15:19

BurningLegion je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=23

poslije :

Pa uslikaj se ti odmah poslije treninga kad ti je najveca vaskularnost, pa vidjeti ces opet razliku prije i poslije, a najbanalniji moguci primjer.
Pa ja da uslikam ruke odmah poslije treninga pozavidjeli bi mi narkomani na venama. Nigdje veze.
Naravno da nema 90 kg cistih misica kad mu, kao sto rekoh, za ono sto radi ne trebaju. Ali isto tako nije mu samim time ni potrebna prehrana koja bi mu omogucila da ima povecanu misicnu masu i sve. Body fat percentage je body fat percentage, nema tu sta biti neshvatljivo, razlika je jedino u tome koliko imas misicne mase kako ce to sve izgledati, nista vise.

samoposmatram, da, znam, ali kao sto rekoh, glupa je prica tipa ovo gore da netko ''zna'' sta ovaj ili onaj koristi. Nema smisla.
:shock: no shit
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 26 avg 2014, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 26 avg 2014, 15:20

Ma nemas ti pojma, ali eto. Profesionalno provaljuj onda za novac tko je ''sigurni konzument'', a tko nije, vidim ide ti.
Meni su dovoljna vlastita iskustva i ljude koji su mi najbliskiji i koji su malo je reci savrseno isklesani kad su u formi, a protein nece da uzmu, kamoli sta drugo, cisti primjeri sta se sve moze, a jos se poprilicno katastrofalno hrane k tome.
Tema je zbog par trollova, hejtera i smaraca postala necitljiva u potpunosti.

ZuZa3
Kontakt:

Post Postao/la ZuZa3 » 26 avg 2014, 15:21

Necu ulaziti u raspravu o steroidima, body fatu, mogucem i nemogucem, ali cu samo reci da sam ja imao body fat ( mjeren na profesionalan nacin ) 7%, a cura mi u ovom momentu ima body fat 5% ( naravno za zene je normalnije imati nizak body fat ), a nisam uzimao nista osim suplemenata. Dodao bih da je moj dobar prijatelj, koji se bavi "profesionalno" fudbalom, imao jos manji body fat nego ja. Takodjer nije koristio nista osim suplemenata.
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.