FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 14:28

Tooooooo.... Koliko samo nervoze i zivaca ali eto transfer je pred finalizacijom.

Cijena je odlicna. Ma to su nagadjanja da su trazili 60 ili 40 mil. Mislim da su trazili 35, mi prvo davali 26 i nasli se na 30.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2014, 14:55

Šta reći za našu upravu osim :tokralju: a donedavno je Sabatini govorio da jedna noga Benatie vrijedi 30 mil tj da ga neće pustiti ispod 61 mil. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2014, 15:02

Samo upravu treba itekako pohvaliti jer rade fenomenalne stvari pogotovo sa tom duzinom ugovora. Da se primijetiti da posljednjih nekoliko igraca dobivaju ugovore na 5 godina sto ranije nije bio slucaj.
Kada je Benatia u pitanju ovo je njemu posljednji veliki ugovor jer za 5 godina ce on imati 32 i nece moci zahtijevati povecanje plate nego ce dobiti produzenje po istim uslovima. :clap:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2014, 15:13

:salut: :tokralju: :opaopa: :bow: :clap:

Bravo. :clap: :clap:
Cijena je super, 30M za ovakog igraca. :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2014, 15:19

Onaj @admir i ekipa na aparatima, iskreno saučešće svim 'talijanima. Igračina za male pare na ovom vaktu, ugovor na 5 god i zarađuje (čini mi se) 4 mil po sezoni. Ovo je Ulijevo maslo. Čoj'k je u zatvoru nadmašio velikog Skofilda po reputaciji, ubijeđen sam. Čestitke svim Bavarcima, posebno @rikimo i @muameru, oni su ga i navikali. :D :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 avg 2014, 15:26

Saurman je napisao/la:Šta reći za našu upravu osim :tokralju: a donedavno je Sabatini govorio da jedna noga Benatie vrijedi 30 mil tj da ga neće pustiti ispod 61 mil. :lol:
zato sto je postojao usmeni dogovor o produzenja ugovora odnosno povecanju plate koji je mehdi prekrsio jer mu je roma ponudila sicu u odnosu na ono sto moze dobiti u unitedu, chelseaju tj sto ce dobiti u bayernu koji je na osnovu velicine svoga imena pri samom pokazivanju interesa unijeo nemir u svlacionicu ipak male rome koja je, kako ce se ispostaviti, sve vrijeme vodila izgubljenu bitku. na vasoj upravi je bilo samo da strpljivo doceka zicer.

sta reci za mehdija, supacki potez :thumbdown:
Centre forward je napisao/la:iskreno saučešće svim 'talijanima. I
nama ni u dzep ni iz dzepa :D

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 26 avg 2014, 15:34

fenomenalan potez uprave... sta reci osim svaka cast... imamo sad dovoljno stopera tako da i martinez kad dodje nece vise igrati zadnjeg ... predobar igrac

ne treba nam nista do sljedece sezone gdje ocekujem i reusa u rosteru :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 15:39

FranckRibery je napisao/la:fenomenalan potez uprave... sta reci osim svaka cast... imamo sad dovoljno stopera tako da i martinez kad dodje nece vise igrati zadnjeg ... predobar igrac

ne treba nam nista do sljedece sezone gdje ocekujem i reusa u rosteru :D
To se trazilo, Javi sredina terena. Ako dodje Reus u sta dajem 2% sansi sta cemo sa Riberijem? Ne vjerujem da on zeli glancat klupu.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 26 avg 2014, 15:41

Ma kakav Reus,jednom je imao priliku da dodje pa je odbio,ima i boljih alternativa od njega,a i neka ga u BVB-u,liga ce biti koliko-toliko interesantnija.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 26 avg 2014, 15:43

xinxee je napisao/la:Ma kakav Reus,jednom je imao priliku da dodje pa je odbio,ima i boljih alternativa od njega,a i neka ga u BVB-u,liga ce biti koliko-toliko interesantnija.
nema tu alternativa..Reus je prioritet plus se moze dovesti za dobre pare...jedini koji je priblizan njegovom kvalitetu je Eden Hazard ali on se ne moze dovesti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2014, 15:51

Imamo mi Reusa i to dosta mladjeg samo tamnije puti, sad za sad. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 26 avg 2014, 15:56

Svaka cast na pojacanju,sada ce odbrana Bayerna biti mnogo jaca,brz,visok,jak u duelu,zna sa loptom,masina igrac.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 26 avg 2014, 15:56

Navijačima Rome i poklonicima SerieA sam objasnio zašto je cijena simboličnih 26 miliona :lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 avg 2014, 16:05

dakle mehaga je nas :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :tokralju: svaka cast ,momci sve cestitke svima na ovakom igracu sto smo ga uzeli ,uprava kapa do poda ,u ovakvim svarima su bez konkurencije,peponja ne bude li sada minumim finale Lp slobodno allll slobodno kupi prnje i da te vise nase oci nikad ne vide blizu minkena a kamo li bayerna ,NIKAD JACI BAYERN :cool:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 avg 2014, 16:15

Boatenk,Badstuber, Benatia, Dante :) Nice my son :D

:clap: :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 avg 2014, 16:24

I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

Nikakve koristi ako Lahm ne bude igrao na beku ili ako se bude igralo sa tri u zadnjoj liniji ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 16:29

thulkazal je napisao/la:I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

Nikakve koristi ako Lahm ne bude igrao na beku ili ako se bude igralo sa tri u zadnjoj liniji ...
Sad Javi nema gdje igrati osim na dm. A za Lahma ti ne znam, kad se Rafa oporavi mislim da ce na sredinu. I mislim da ce se igrati 3-4-3. Tako da je 2-1 za Pepa protiv tebe:-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 avg 2014, 16:37

thulkazal je napisao/la:I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

upravo tako ,ako peponja i sada nastavi izmisljati toplu vodu ,i nastaviti raditit ono sto je radio prosle sezone sa filipom gurajuci ga u vezu ,te sada alabu onda zasita ne vdiim smisao dovodenja benatie ,kazem iz razloga da imamo klon beantie uz njega samog na terenu nasa odbrana djeluje suplje sa 3 tri igraca u zadnjoj liniji ,nam to ne pase ,vidjelo se protiv wukova .Cetverac filip i babalaba na bekovima ,mehaga i boa na stoperu ,javi sa svajnijem ili cigom u zadnjoj vezi, centralni dio cinio bi nafurani gece koje treba malo osinuti po plati jer mali je drugu sezonu u bayi i vakat je da da doprinos ,masno smo ga platili dali mu masnu platu nema vise cekanaj ili ces proigrati ili ..... da ne kazem nesto :mrgreen: odmah ocekuje val komentara :mrgreen: , krila cine tandem vjerovatno najboljeg krilnog para u evropi pa i svjetu ako hocete u zadnjih, mogu reci slobodno 20 godina robery , tu je u vrhu usamljenik lewa.

Ovo je po meni najaci bayern u zadnjih u zadnjih 25 godina ,pep je dobio sve imam ruster kao ni jedan trener do sada na svim poljima smo pokriveni ,vise nema ispirka i izvlakuse ,sad cemo da vidimo kako peponja vuce konce i jeli zaista veliki trener ili ne.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 avg 2014, 16:52

muamerc je napisao/la:
Sad Javi nema gdje igrati osim na dm. A za Lahma ti ne znam, kad se Rafa oporavi mislim da ce na sredinu. I mislim da ce se igrati 3-4-3. Tako da je 2-1 za Pepa protiv tebe:-)
Siguran za Martineza ? On je bio poseban kotačić za Pepove ideje ali očigledno da ovaj nije odgovorio kako treba, barem ja imam taj utisak ...

A kako bi to izgledala ta formacija kad se Rafinja vrati ? Ja i dalje ne mogu da vjerujem da igrač srednjeg kvaliteta, Rafinja, se spominje u ovom kontekstu, ko da je neki worldclass ... Van svake pameti ...

Ko su ta zadnja tri ? Lahm da igra Sweepera pored štopera ? Ispred Thiago i Svinja sa strane Alaba i Rafinja?

Sve je to ok, to može prolaziti u BL ali u LP kada dođe knockout faza ne daje mi nekog povjerenje ...

@PEP fudbal je ponekad jednostavna igra ali to nije u slučaju sa Guardiolom ...

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 avg 2014, 17:03

Ja sam tek sad misljenja da ce igrati sa 3 pozadi, boa meha i dante, nekako sam ubijedjen da cemo tako gledat bayern, volio bi da grijesim al opet capiten i alibaba u sredinu, sad to nikako bayernu ne odgovara al sve je do pepa, ipak pustimo ga da radi pa cemo u toku sezone vidjet sta ce uradit. Zar je neko sumnjao u nasu upravu, pa X puta je bilo koga oni ocjene da je za bayerna taj ce i zaigrati za bayern, sad ce neko spomenuti rojsa, prvo on se prepo robena na njegovoj pozici a mislim da nasi nisu nesto ni navirali na njega, opet ponavljam koga uprava zeli taj ce i doci, a sto mi i novinari lupamo daj ovoga il onoga to je sve mlatikhurac, evo pitanje ko je bolji stoper od mehe koga smo mogli za ove novce kupiti?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []