Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Odlično
Vidim čim igraju za nas naša djeca odma smo među elitom, Hrvatima mora da fali Hercegovaca

Gegic i Sandro su 98
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
Imaju trojicu ali se nisu bas dokazali !!Epidaurus je napisao/la:OdličnoVidim čim igraju za nas naša djeca odma smo među elitom, Hrvatima mora da fali Hercegovaca
![]()
![]()
![]()
Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?Kaunas je napisao/la:Gegic i SandroBatko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Gledam odnos skokova Italije i Francuske..Italija 24 skoka, 5 ofanzivnih i 19 defanzivnih a Francuska 49,19 ofanzivnih 30 defanzivnih...Nema skacu ko budale.
-
public enemy no1.
- Kontakt:
Malo ekonomsko pitanje
Da li su oni za ovaj prolazak u četvrtfinale dobili išta para..da ne budemo vazda fukara
Da li su oni za ovaj prolazak u četvrtfinale dobili išta para..da ne budemo vazda fukara
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Bravo Musa, Bravo Ammare, bravo momci !!!
Kakva utakmica.. nakon što su ih juče skoro svi otpisali, i očekivao sam da polude danas.
Mala osveta Litvancima za onu tragediju prošle godine.
Opstanak je osiguran, a to je ono najbitnije.
Dan odmora, pa se ovako poklati i sa Francuzima. 
Kakva utakmica.. nakon što su ih juče skoro svi otpisali, i očekivao sam da polude danas.
Mala osveta Litvancima za onu tragediju prošle godine.
Opstanak je osiguran, a to je ono najbitnije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.kobe24 je napisao/la:Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?Kaunas je napisao/la:Gegic i SandroBatko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
[youtube][/youtube]
Ja osjecam da cemo protiv Svaba
cestitke momcima
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
A valjda smo takvi mi. Hocemo da pokazemo da smo jaci od svih problema, od svih kritika, spletkarenja, lazi, podmetanja. Prezaljeni smo vec kad smo otisli u Latviju, sijevale su kritike na traci, a onda..Onda smo pokazali da ovaj silni trud i rad nije uzalud..I da cemo biti sve bolji! A tek smo poceli, najvece kosarkasko cudo u Europi tek pocinje da melje!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?[/quote]
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.
[youtube][/youtube][/quote]
Kako emotivan završetak videa.
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.
Samo naprijed Saraj'vo!
Volim te Bosno, 

Bravo majstore!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Presretna, preponosna na ove momke, na ovog malog plavog kojeg znam od vremena kad je lopta bila veća od njega.
Zadnju četvrtinu sam kroz prste pratila, bojeći se da će pokleknuti na zadnjem krugu.
Ne smijem reći kakvu sam reakciju i osjećaje imala kad sam pogledala ovaj video.
Svaka vam čast, momci!

Zadnju četvrtinu sam kroz prste pratila, bojeći se da će pokleknuti na zadnjem krugu.
Ne smijem reći kakvu sam reakciju i osjećaje imala kad sam pogledala ovaj video.
Svaka vam čast, momci!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kakav potez Muse na 1:15 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.Tele33 je napisao/la:Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?
**** majku.. Rapklaše me djeca..
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Čestitke, srce mi puno! Hvala momcima i hvala Harunu i ekipi oko njega na svemu! Trud i rad na koncu uvijek isplivaju i natjeraju sve negativce da priznaju poraz ili da se pridruže pobjednicima, a upravo ti koji su iznosili neistine, insinuacije i koji će sada reći da su njihove kritike bile za dobro svih su bili, vjerujem, ogroman teret svim ljudima u i oko KS i treba da se stidite. Uz Božju pomoć mi ćemo već kroz par godina postati evropska sila ako Bog da. Još jednom čestitke svima zaslužnim.
Selam!
Selam!
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Čestitke momcima na pobjedi i prolazu u četvrtfinale. Sve dalje što urade je samo bonus, glavni cilj je ispunjen.

-
neroazzuro
- Kontakt:
Auuu,dodjem kuci i imam sta i vidit... Aferim momci!
BOSNA JE CUDO!!!
BOSNA JE CUDO!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.