Nizah Hukicrodjenisa je napisao/la:Evo docekasmo i prvu smjenu trenera u PL.Husnija Arapovic trener Viteza dao je ostavku.
Mozemo li predvijeti slijedecu "zrtvu"?

Nizah Hukicrodjenisa je napisao/la:Evo docekasmo i prvu smjenu trenera u PL.Husnija Arapovic trener Viteza dao je ostavku.
Ma mogao bi i onaj Bajric iz Travnika brzoViper je napisao/la:Nizah Hukicrodjenisa je napisao/la:Evo docekasmo i prvu smjenu trenera u PL.Husnija Arapovic trener Viteza dao je ostavku.
Denis sigurno neće dobit' otkaz, nego su navijači protiv njega, pa kao, teško mu radit' u takvoj atmosferi, šteti njemu, njegovoj porodici, itdrodjenisa je napisao/la:slusao sam i Sadikovica iz Slobode da namjerava napustiti,mada mi za njega nije jasno,covjek realno prebacio plan
Ma vi imate predsjednika ljudinu.Njemu svaka cast jer neda da carsija upravlja klubom.Da nespominjem koliko je covjek svog novca dao za Slobodu i kako na jedan ispravan nacin unosi red u klub.Iako nije moje da pametujem TZ raji,trebali bi svi vi stati iza covjeka,nepraviti gluposti(frajer je ucio biznis u USA i odvratno mu je bacati pare,a investirace nemilice).Kad sam ga slusao neki dan na TV,on ima tacno definisan plan tako da ocekujem Slobodu u najskorije vrijeme u samom vrhuChinaglia je napisao/la:Denis sigurno neće dobit' otkaz, nego su navijači protiv njega, pa kao, teško mu radit' u takvoj atmosferi, šteti njemu, njegovoj porodici, itdrodjenisa je napisao/la:slusao sam i Sadikovica iz Slobode da namjerava napustiti,mada mi za njega nije jasno,covjek realno prebacio planne tjeraju njega navijači jer je loš trener, što nije slučaj, baš naprotiv, dobar je on trener, al' tu su u pitanju neke druge stvari, kad je napustio Slobodu kad je bilo teško i otišao u Olimpic, itd
predsjednik je već rekao da neće dozvolit' da navijači smjenjuju trenera i kao što rekoh, on sigurno neće dobit' otkaz, tako da vjerujem da će on ostat' trener sve dok klub ne odluči napravit' iskorak sa većim ambicijama, a možda bi i u tom slučaju ostao, ko zna, kao što rekoh, ovo je slaba ekipa i cilj je opstanak, tako da nemoš od govana pitu napravit', tako se ni njemu ne može sudit' po rezultatima s ovom ekipom, a bilo bi ga zanimljivo vidjeti kako vodi jaču ekipu![]()
elem, Denis Sadiković ostaje trener Slobode, osim ako sam ne odluči podnijeti ostavku, a rekao je da neće i da ostaje!
denis ako uveze 4 naredna poraza sto nije toliko nemoguce letit ce ko firis sa klupe...slavija strana,zrinja kuca,radnik strana,mumijevi kuca....mogao bi lagano 3 poraza uvezat a onda ce mu ovi iz doline mumijevih doc glaveChinaglia je napisao/la:Denis sigurno neće dobit' otkaz, nego su navijači protiv njega, pa kao, teško mu radit' u takvoj atmosferi, šteti njemu, njegovoj porodici, itdrodjenisa je napisao/la:slusao sam i Sadikovica iz Slobode da namjerava napustiti,mada mi za njega nije jasno,covjek realno prebacio planne tjeraju njega navijači jer je loš trener, što nije slučaj, baš naprotiv, dobar je on trener, al' tu su u pitanju neke druge stvari, kad je napustio Slobodu kad je bilo teško i otišao u Olimpic, itd
predsjednik je već rekao da neće dozvolit' da navijači smjenjuju trenera i kao što rekoh, on sigurno neće dobit' otkaz, tako da vjerujem da će on ostat' trener sve dok klub ne odluči napravit' iskorak sa većim ambicijama, a možda bi i u tom slučaju ostao, ko zna, kao što rekoh, ovo je slaba ekipa i cilj je opstanak, tako da nemoš od govana pitu napravit', tako se ni njemu ne može sudit' po rezultatima s ovom ekipom, a bilo bi ga zanimljivo vidjeti kako vodi jaču ekipu![]()
elem, Denis Sadiković ostaje trener Slobode, osim ako sam ne odluči podnijeti ostavku, a rekao je da neće i da ostaje!
Sto ti je tipicni primjer papkaChinaglia je napisao/la:mani nije jasno kako u klubovi s hrvatskim i srpskim predznakom postoje ljudi koji rade za klub i imaju rezultate (konstantno ili povremeno kao Borac), dok ovi veći klubovi kao što su Sloboda, Čelik i Velež nemaju, tj. postoje ljudi koji rade za vlastitu koristsigurno da ima i u Tuzli, Mostaru, Zenici takvih ljudi koji bi mogli pomoć' klubu i napravit' od kluba nešto, al' nisu zainteresovani, šta li
dobro si rekao, ova liga sigurno ima veći potencijal i od JSL i od HNL, jer su ovdje klubovi koji imaju više navijača i da ti klubovi imaju rezultate, tribine bi bile pune, pa zasmislite samo da Sloboda, Velež i Čelik imaju rezultate, tu dodat' Borac i Svinjski, uz Selju i Sarajevo, to su sve klubovi koji imaju navijače! da se smanji liga, samim tim posjeta bi bila veća jer bi bilo više mečeva sa jačim i atraktivnijim protivnicima, a da ne govorim kad bi svi klubovi imali rezultate
al' džaba kad nikome nije u cilju da ova država napreduje, pa tako ni sport generalno, pa tako ni ova naša bjedna liga
država BiH ima ogroman potencijal u svim sferama, al' ..
neznam zasto papak,covjek objasnio...pile87 je napisao/la:Sto ti je tipicni primjer papkaChinaglia je napisao/la:mani nije jasno kako u klubovi s hrvatskim i srpskim predznakom postoje ljudi koji rade za klub i imaju rezultate (konstantno ili povremeno kao Borac), dok ovi veći klubovi kao što su Sloboda, Čelik i Velež nemaju, tj. postoje ljudi koji rade za vlastitu koristsigurno da ima i u Tuzli, Mostaru, Zenici takvih ljudi koji bi mogli pomoć' klubu i napravit' od kluba nešto, al' nisu zainteresovani, šta li
dobro si rekao, ova liga sigurno ima veći potencijal i od JSL i od HNL, jer su ovdje klubovi koji imaju više navijača i da ti klubovi imaju rezultate, tribine bi bile pune, pa zasmislite samo da Sloboda, Velež i Čelik imaju rezultate, tu dodat' Borac i Svinjski, uz Selju i Sarajevo, to su sve klubovi koji imaju navijače! da se smanji liga, samim tim posjeta bi bila veća jer bi bilo više mečeva sa jačim i atraktivnijim protivnicima, a da ne govorim kad bi svi klubovi imali rezultate
al' džaba kad nikome nije u cilju da ova država napreduje, pa tako ni sport generalno, pa tako ni ova naša bjedna liga
Sta ces ti biti ba pa oganicen si ko balkon! Nisi u stanju napisat normalno imena klubova na forumu a ne da nesto budes.
Pogledaj trofeje i daj mi jedan osnov po kom je celik ili sloboda veci klub od sirokog ili zrinjskog a da ne govorim od zelje i srajevaChinaglia je napisao/la:mani nije jasno kako u klubovi s hrvatskim i srpskim predznakom postoje ljudi koji rade za klub i imaju rezultate (konstantno ili povremeno kao Borac), dok ovi veći klubovi kao što su Sloboda, Čelik i Velež nemaju, tj. postoje ljudi koji rade za vlastitu koristsigurno da ima i u Tuzli, Mostaru, Zenici takvih ljudi koji bi mogli pomoć' klubu i napravit' od kluba nešto, al' nisu zainteresovani, šta li
Valjda ste na istoj talasnoj duzini pa se razumijete...wienultras je napisao/la: neznam zasto papak,covjek objasnio...
ma ja upravu si...obarska,olimpik,slavija,leotar,modrica,zvijezda,travnik,to su velikani bh fudbala,ta ce sloboda..pile87 je napisao/la:Valjda ste na istoj talasnoj duzini pa se razumijete...wienultras je napisao/la: neznam zasto papak,covjek objasnio...
Post ti je prijavljen a na tvoj nivo primitivizma se neću spuštati.pile87 je napisao/la:Ti pitarski isprdak ni jedne!Mancini je napisao/la:S obzirom na prepotentnost navijača iz Sarajeva nije ni čudo da skoro niko ne voli klubove i navijače iz istog.
Ufff nivoa jedna ti majka, i onako ne znas nista napisat osim bjezite mi sa teme olimpica jer cu vam prijavit post. Toliko daleko ti mozak dobaci sve preko toga je kompilikacija za tebe. Zato jos jednom **** pitarski isprdak niko te nizasta nije ni pitao.Mancini je napisao/la:Post ti je prijavljen a na tvoj nivo primitivizma se neću spuštati.pile87 je napisao/la:Ti pitarski isprdak ni jedne!Mancini je napisao/la:S obzirom na prepotentnost navijača iz Sarajeva nije ni čudo da skoro niko ne voli klubove i navijače iz istog.
Odlican post.rodjenisa je napisao/la:@Chinaglia dobro si reko da nema sanse da ispadnete.Nije Azmir travu paso pa da to covjek dopusti.Vec je ulozeno puno para i to bi onda bilo anulirano.Ima jos jedna stvar koja je svojstvena za sve navijace u BIH,a to je furka.Buraz svi se nesta loze,a stvarnost je surova.Mi smo generalno u kanalu,izdvojio bih FKS koji trenutno radi odlican posao.Ali svi znamo da su i oni do juce bili u qrcu.I Siroki se moze izdvojiti,imaju ljudi konstantu ali oni opet nemaju tu masu zbog koje se ustvari igra lopte.Zeljo je dugo dominiro ali su zapali u probleme i vjerujem da ce i oni naci izlaz.Realno yebo ligu bez jakog Zelje.Vi ste falili ovoj ligi,slika Tusnja koja je obisla BIH pa i regiju je najbolji dokaz za to.Gledamo Celika ovih dana i ocajnicku borbu njihovih navijaca da spasu taj klub.Pa treba ljude podrzati,Celika sa onakim stadionom i robijom kad je top,bi pozelile mnogo jace lige u svom sastavu.Treba spomenuti i Zrinjski(namjerno necu reci sve sta mislim) i tamo ljudi dobro rade.Siguran sam da bi mi imali najbolju ligu da se ova ekonomija malo popravi,ali moramo biti strpljivi doce i to vrijeme.
Eto odoh svojim postom podaleko a samo sam zelio pohvaliti rad jednog covjeka i malo napomenuti mladjim ljudima koliko je bitno strpljenje i organizovan rad.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, nedimmmm1337, svemalim1, zeljovolimte i 21 gost.