RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Glavni probelm ne dolaska raje iza gola jeste taj da neki likovi previse shvataju tu tribinu svojom i da su oni tu gazde koje ne smije niko nista pitat ti likovi koji su nabrijani,koda ih ima 10000 a ne saka jada misle da je grupa nastala od njih i da su oni neki bitan faktor iza gola dok se to ne promijeni nikad nece bit dobro popunjena tribina .Toliko od mene. RA"81 
Starmo 1981
Haha bbb&torcida, cuo sam dosla bila i ekipa sa rive iz Viteza da im da podrsku.RezervniGolman je napisao/la:Ma bili su ali tad su se zvali bbb&torcida mostarvm22 je napisao/la:Oko 4.000 navijača Veleža sigurno. Tad navijača Zrinjskog nije bilo. Prvi put se pojavili 2006 godineVeterani je napisao/la:Treba nam finale kupa da vidimo ko može odraditi najmasovnije gostovanje u BiH definitivo u Hadžićima je onda bilo 1000 ljudi sve blokirano.
Prvi tzv derbi bilo nas je sigurno 3000 do 4000 na Koševu korteo od stanice do stadiona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Nego yebo njih treba napomenuti da smo jedini KN u drzavi radi kojeg su BBC i talijanski RAI dolazili da snimaju dokumentarac. Sjecam se one talijanke sto je isla s nama na 2-3 gostovanja. Kasnije sam cuo da je poginula
- RezervniGolman
- Kontakt:
A yebote pa skidajte ih. U pravu si to. Dosta raje mlađe nece na tribinu radi te ekipe koja je drzi. Pa necu ih ja od 50 kuka skidat pa da me njihove mame s kojim sam mozda nekad imao sexualne odnose ruže1945 je napisao/la:Glavni probelm ne dolaska raje iza gola jeste taj da neki likovi previse shvataju tu tribinu svojom i da su oni tu gazde koje ne smije niko nista pitat ti likovi koji su nabrijani,koda ih ima 10000 a ne saka jada misle da je grupa nastala od njih i da su oni neki bitan faktor iza gola dok se to ne promijeni nikad nece bit dobro popunjena tribina .Toliko od mene. RA"81
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:A yebote pa skidajte ih. U pravu si to. Dosta raje mlađe nece na tribinu radi te ekipe koja je drzi. Pa necu ih ja od 50 kuka skidat pa da me njihove mame s kojim sam mozda nekad imao sexualne odnose ruže1945 je napisao/la:Glavni probelm ne dolaska raje iza gola jeste taj da neki likovi previse shvataju tu tribinu svojom i da su oni tu gazde koje ne smije niko nista pitat ti likovi koji su nabrijani,koda ih ima 10000 a ne saka jada misle da je grupa nastala od njih i da su oni neki bitan faktor iza gola dok se to ne promijeni nikad nece bit dobro popunjena tribina .Toliko od mene. RA"81![]()
dobar sam utisak nekad ostavljao nemoj da mi to sada pada u vodu
Prijedlog je sasvim jednostavan, mi smo tu, iskreno puno seremo o našem Veležu a i ništa ne radimo da to promijenimo, od nekoga mora početi. Samim dolaskom iza gola ćemo potvrditi o čemu govorimo cijelo vrijeme, a zašto da ne budemo dio te neke nove generacije. Poslije toga, pridružiti se momcima u klubu na pivi, popričati s nekim , dati neke smjernice (to više vi stariji možete uraditi, ja sam još mlad za neko pametovanje) i tako postati dio nove generacije. Samim povratkom vas "starijih" navijača, privući će se i oni što su odustali i tako ćemo već ove, a iduće sigurno (Bože zdravlja i sreće) puniti tribine i gostovanja u brojevima od 500-1000 vjernih navijača.
Sva ova moja priča nema nikakvih troškova, osim onih finansijskih da pivu popijete
. Mislim da uz malo truda i zalaganja možemo/možete biti prvobitni faktor za povratak stare generacije i da svi zajedno napravimo haos u državi
Sva ova moja priča nema nikakvih troškova, osim onih finansijskih da pivu popijete
Neznam šta je bio uzrok što je starija generacija RA napustila isti, i sad su tu momci od 18-20 godina koji to sve vode.shaman7 je napisao/la:Prijedlog je sasvim jednostavan, mi smo tu, iskreno puno seremo o našem Veležu a i ništa ne radimo da to promijenimo, od nekoga mora početi. Samim dolaskom iza gola ćemo potvrditi o čemu govorimo cijelo vrijeme, a zašto da ne budemo dio te neke nove generacije. Poslije toga, pridružiti se momcima u klubu na pivi, popričati s nekim , dati neke smjernice (to više vi stariji možete uraditi, ja sam još mlad za neko pametovanje) i tako postati dio nove generacije. Samim povratkom vas "starijih" navijača, privući će se i oni što su odustali i tako ćemo već ove, a iduće sigurno (Bože zdravlja i sreće) puniti tribine i gostovanja u brojevima od 500-1000 vjernih navijača.
Sva ova moja priča nema nikakvih troškova, osim onih finansijskih da pivu popijete. Mislim da uz malo truda i zalaganja možemo/možete biti prvobitni faktor za povratak stare generacije i da svi zajedno napravimo haos u državi
Ja sa 33 godine nemogu sebi dozvoliti da odem na tu tribinu i pustiti da mi neko ko se nije možda bio rodio kad sam ja navijao govori kako ću i šta ću.Grupu treba voditi neko ko je tu 20 godina na tribini, nemože momak od 20 godina imati respekt od starijih generacija.Ja tako gledam na situaciju.
Pa upravo zbog tog razloga ćeš gledati desetak njegovih vršnjaka i 60-tak mlađih kad Velež igrao i Evropu tu neku. Neko je i njega stavio tu, nije se sigurno gore sam popeo i počeo navijanje, odabrali su ga neki ljudi na vrhu trenutnog kluba navijača. Svaka njemu čast pa je prihvatio to.anel81m je napisao/la:Neznam šta je bio uzrok što je starija generacija RA napustila isti, i sad su tu momci od 18-20 godina koji to sve vode.shaman7 je napisao/la:Prijedlog je sasvim jednostavan, mi smo tu, iskreno puno seremo o našem Veležu a i ništa ne radimo da to promijenimo, od nekoga mora početi. Samim dolaskom iza gola ćemo potvrditi o čemu govorimo cijelo vrijeme, a zašto da ne budemo dio te neke nove generacije. Poslije toga, pridružiti se momcima u klubu na pivi, popričati s nekim , dati neke smjernice (to više vi stariji možete uraditi, ja sam još mlad za neko pametovanje) i tako postati dio nove generacije. Samim povratkom vas "starijih" navijača, privući će se i oni što su odustali i tako ćemo već ove, a iduće sigurno (Bože zdravlja i sreće) puniti tribine i gostovanja u brojevima od 500-1000 vjernih navijača.
Sva ova moja priča nema nikakvih troškova, osim onih finansijskih da pivu popijete. Mislim da uz malo truda i zalaganja možemo/možete biti prvobitni faktor za povratak stare generacije i da svi zajedno napravimo haos u državi
Ja sa 33 godine nemogu sebi dozvoliti da odem na tu tribinu i pustiti da mi neko ko se nije možda bio rodio kad sam ja navijao govori kako ću i šta ću.Grupu treba voditi neko ko je tu 20 godina na tribini, nemože momak od 20 godina imati respekt od starijih generacija.Ja tako gledam na situaciju.
Da ti vodiš navijanje, pastrmka bi sa 50 godina rekao : "Ne može mi on sa 33 godine voditi navijanje" , najbolje onda staviti onog dedu iz Zenice da vodi navijanje , stariji od kurana 2 dana
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jest brato u pet na onom crnom bht-uEagles_OldSchool je napisao/la:jeli ova tekma na Tv-u ...
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- VigorMostarac
- Kontakt:
Idemo Rođeni danas po pobjedu i onda u subotu to potvrdit porotiv Olimpica ,idemo nastavit pozitivan niz .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Starmo 1981
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vladavic ... niz/138934" onclick="window.open(this.href);return false;

Starmo 1981
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nece biti lako sa Celikom danas. Mislim da mozemo i moramo do pobjede jer na kraju krajeva samo nas tri boda ostavljaju u vrhu tabele. Vodece tri ekipe sigurno nece kiksati u 5. kolu sto bi znacilo da bi nam pobjegli za 4 - 5 bodova u slucaju da nedaj boze izgubimo ili igramo nerijeseno. Bolje je drzati prikljucak vrhu tabele da nebi od samog pocetka sezone osjecali pritisak radi zaostatka. Mislim da je Celik tvrd orah i da nece biti puno golova. Zabili su jedan a primili tri gola u prva cetri kola. Ako neprimimo gol prvih 60 minuta mislim da ce se stvoriti frustracija kod domacina nakon koje ce se otvoriti u pokusaju da dodju do pobjede. Tu vidim nasu najvecu sansu (kontre) iako sam siguran da cemo u danasnjoj utakmici stvarati sanse kroz izgradjene akcije. Posjed lopte ce sigurno biti u nasu korist. Jedino moramo svesti promasaje na minimum da nebi iz svake pete sanse zabili po jedan gol.......Mostar u srcu Velez do groba!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
bas to, ja mislim da cemo loptu imat malo vise od zenicana ali da ce i oni probat da napadaju jer nemaju izbora poslje 2 bjedna boda u 4 kola, moraju probat napast i ic na pobjedu, a u otvorenoj igri mi bi trebali bit dosta bolji! i mi smo 2 boda u deficitu(mvo) ali pocetak sezone nam je donekle onakav kakvom smo se nadali kad je vec najavljena borba za evropu, cetvrti smo sa samo 2 boda zaostatka za vodecom trojkom i 3 boda iz zenice bi nam bila zlata vrijedna jer nevidim da ce celik moc bit ovako los tokom citave sezone i sigurno ce napravit problema na BP svim ekipama iz vrha dok malo stasaju! reklo bi se da idemo u zenicu u tacno vrijeme, pa stim sve osim pobjede bi za mene bilo razocarenje... hajmo danas pobjedit i naprvit jos jedan velik korak prema toj famoznoj evropi koju cekamo toliko dugo...SipakUlicar1922 je napisao/la:Nece biti lako sa Celikom danas. Mislim da mozemo i moramo do pobjede jer na kraju krajeva samo nas tri boda ostavljaju u vrhu tabele. Vodece tri ekipe sigurno nece kiksati u 5. kolu sto bi znacilo da bi nam pobjegli za 4 - 5 bodova u slucaju da nedaj boze izgubimo ili igramo nerijeseno. Bolje je drzati prikljucak vrhu tabele da nebi od samog pocetka sezone osjecali pritisak radi zaostatka. Mislim da je Celik tvrd orah i da nece biti puno golova. Zabili su jedan a primili tri gola u prva cetri kola. Ako neprimimo gol prvih 60 minuta mislim da ce se stvoriti frustracija kod domacina nakon koje ce se otvoriti u pokusaju da dodju do pobjede. Tu vidim nasu najvecu sansu (kontre) iako sam siguran da cemo u danasnjoj utakmici stvarati sanse kroz izgradjene akcije. Posjed lopte ce sigurno biti u nasu korist. Jedino moramo svesti promasaje na minimum da nebi iz svake pete sanse zabili po jedan gol.......Mostar u srcu Velez do groba!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Šta se desilo sa upisima ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
drakensang
- Kontakt:
Crvena Armija on tour ! Otvoriti sliku u novom tabu kako bi se vidjela cijela tj. ovaj bus ispred kako bi se vidio

http://yugopapir.****.se/2014/08/se ... ac-je.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Obavezno pročitati!Članak o Semiru Tuci iz 86-te, idolu moje i još dosta generacija.
Kad se igralo lopte na sokaku nikad nam nisu bili idoli neki strani igrači, svi su htjeli bit Semir Tuce.
Tuce je bio Tito za nas malu raju tada a i sada!
P.S. umjesto ovih zvijezdica upisati "b.logspot"
Obavezno pročitati!Članak o Semiru Tuci iz 86-te, idolu moje i još dosta generacija.
Kad se igralo lopte na sokaku nikad nam nisu bili idoli neki strani igrači, svi su htjeli bit Semir Tuce.
Tuce je bio Tito za nas malu raju tada a i sada!
P.S. umjesto ovih zvijezdica upisati "b.logspot"
- VigorMostarac
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Crvena Armija on tour ! Otvoriti sliku u novom tabu kako bi se vidjela cijela tj. ovaj bus ispred kako bi se vidio
nije to sve,
već je nekoliko vozila sa šalovima prošlo Jablanicu.
Još nije kasno,možemo stići
USTAJTE ĐAVOLI
NEKA SVAKO ZNA DA DOLAZI CRVENA ARMIJA
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNO
NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI
VFC THE RELIGION
Sretno raja, sretno Rođeni !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Niste uzeli u Zenici od 2002.godine. Ove sezone Celik nikad losiji, Velez u strasnom naletu....
Bice zanimljivo danas. Kvota na vas 2.60, nije lose.
Bice zanimljivo danas. Kvota na vas 2.60, nije lose.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.