Ovaj tip stvarno ogromne gluposti piše. Ono, imaju para pa neka više ne zarađuju na marketingu, NE TREBA IM. Niđe veze. Haj ti svake godine izdvajaj tolike novce za transfere i plate bez marketinga. Još i dugovi...Lillard je napisao/la:Financijska.schweinsteiger je napisao/la:Kakva je povezanost zmaja i Reala?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Makar, da si jedan takav klub to dopusti, to je odvratno. Rozi dresovi i nekako, ali ovo je jos gore. Pa valjda postoji neka granica jbemu, ne bi da para nema pa da se ove budalastine moraju radit.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
A i "winter is coming" asocijacija niije na odmet
.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Iduce godine ocekujem sliku nekog kineskog pjevaca na dresu.
Pravi se javio, ono.Cap17an je napisao/la:Ovaj tip stvarno ogromne gluposti piše. Ono, imaju para pa neka više ne zarađuju na marketingu, NE TREBA IM. Niđe veze. Haj ti svake godine izdvajaj tolike novce za transfere i plate bez marketinga. Još i dugovi...Lillard je napisao/la:Financijska.schweinsteiger je napisao/la:Kakva je povezanost zmaja i Reala?
Makar, da si jedan takav klub to dopusti, to je odvratno. Rozi dresovi i nekako, ali ovo je jos gore. Pa valjda postoji neka granica jbemu, ne bi da para nema pa da se ove budalastine moraju radit.
Nisam rekao da ne treba zaradjivat na marketingu, ali ne mora bas ovako. Ima raznih drugih nacina osim jbenih zmajeva na dresu kako biva kraljevskog kluba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dresovi za ligu prvaka,nije da ce svake sedmice igrat u njima.
Inace http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... l-di-maria" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... l-di-maria" onclick="window.open(this.href);return false;
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Dok ne dovedemo nekog azijata, moramo ih nekako angazovati na kupovini opremeschweinsteiger je napisao/la:Kakva je povezanost zmaja i Reala?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma ono bas ce sad radi zmaja uzimat dresove realaConsigliere je napisao/la:Dok ne dovedemo nekog azijata, moramo ih nekako angazovati na kupovini opremeschweinsteiger je napisao/la:Kakva je povezanost zmaja i Reala?

ko je do sad uzimo dresove i navijao za real uzimace sa zmajem il bez zmaja ha ya
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Vidi se da pojma o marketingu nemaš. Naravno da će uzimati, jer je u kini zmaj neku **** od svetinje.ma ono bas ce sad radi zmaja uzimat dresove reala![]()
Di Maria je za Hames Pirlo 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Consigliere
- Kontakt:
Evo ja prvi necu i ne bi. Kakve veze ima zmaj s klubom?! Ali, zato ce se naci milioni onh kojima ce niti cool ili im znaciti nesto posebno, recimo navijaci iz azijskih zemalja... To je potpuno razumljivo, i ja bi ga uzeo da stave ljiljane na njegabarca_87 je napisao/la: ko je do sad uzimo dresove i navijao za real uzimace sa zmajem il bez zmaja ha ya

Fit Tony: I keep my friends close...
Javili se navijaci kluba koji nema sponzora na dresu.
Tradicija, Qatar Airways
Tradicija, Qatar Airways

Mozambik je napisao/la:Javili se navijaci kluba koji nema sponzora na dresu.
Tradicija, Qatar Airways

Jedan period je prosao i tesko da se moglo vise onako. Sponzor na dresu je normalna stvar. Zmaj nije.
A zasto?
Imas nesto protiv zmajeva opcenito ?
Imas nesto protiv zmajeva opcenito ?
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa za Barcelonu sponzor nije normalna stvar, to je krsenje najvece tradicije kluba.
Treci dresovi su svakako bezveze i velike ekipe ih mjenjau svake godine i ponude nesto novo, zanimljivo, neobicno.
Treci dresovi su svakako bezveze i velike ekipe ih mjenjau svake godine i ponude nesto novo, zanimljivo, neobicno.
Bogte, raspravljamo se oko gluposti, ali vi ne bi priznali da je neki potez Pereza glup pa da sve odu u pm... 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj usporedbe.Andrej je napisao/la:Di Maria je za Hames Pirlo
Falcao je za Benzemu Oliver Kahn.
Opet rasprava o dresovima
Vi ste haman navuceni na tu pricu.
Prije par dana tema da li je Real prodao toliko Hametovih dresova,danas zmaj...

Vi ste haman navuceni na tu pricu.

Prije par dana tema da li je Real prodao toliko Hametovih dresova,danas zmaj...
Da li je potez glup, to cemo vidjeti na kraju, kad se svedu racuni.
Sve je dobro dok ne dira bijeli dres. Cim njega dirne sociosi ce mu opaliti samar.
Sve je dobro dok ne dira bijeli dres. Cim njega dirne sociosi ce mu opaliti samar.
Oglasio se i Di Maria. Evo i "grubi" prevod"
http://www.marca.com/2014/08/26/futbol/ ... 76424.html" onclick="window.open(this.href);return false;Nažalost, danas moram ići, ali želim dati do znanja da to nikada nije bila moja želja. Kao i svatko tko radi, uvijek sam želio napredovati. Nakon pobjede u decima sam otišao u svijet s nadom primanja val Direktive, koji nikada nije došao. Mnoge stvari i mnoge laži su izgovorene. Oni su uvijek htjeli priznati i inicijativu da napusti klub, ali nije. Nažalost ja nisam nogometni kao netko.Jedino što sam tražio je nešto što bi bilo pošteno. Postoje mnoge stvari koje cijenim, a mnogi od njih nemaju nikakve veze s mojom plaćom. Nadam se da ću naći u Manchester United, jedan od najvećih klubova na svijetu Volio bih da sam mogao ući u povijest.
Ja sam bio dovoljno sretan da se dijeliti svlačionicu s fantastičnim igračima, koji su bili još bolji prijatelji. Mislim da je ključ za desetog. Želim se ispričati zbog vremena bio sam u krivu, ili isključivanje na sudu. Ona nikada nije bila moja namjera povrijediti bilo koga. Ja tu majicu znojio svaku igru kao da je tvoja zadnja. Bilo je vremena kada su stvari išle meni i drugima ne, ali ono što mogu reći jest da je uvijek dao sve.
Želim zahvaliti Španjolsku za sve što mi je dao, a pogotovo jer je dopustio moja kćer je rođena na ovoj zemlji. I vrlo posebni ljudi Montepríncipe bolnica, što sam uvijek nositi u srcu tako. Moja supruga, kći i ja ću biti vječno zahvalan. Također mojim kolegama koji su mi dali podršku i uvijek, u dobru iu zlu, u raznim tehničkim tijelima koje sam dobio za rad i za sve ljude koji rade svaki dan u klubu, s kojim sam se zadržatisuper odnos.
Volio bih da Real Madrid ima sjajnu sezonu i dobiti ovaj klub postignuća uvijek u potrazi za. Ja se zauvijek u mom sjećanju to vrijeme u Supercopa sam skočio na Bernabeu i primio sam navijače kao neizmjerne ljubavi. Hvala vam. Imam Naježio još. Nemojte razmišljati o boljem oproštajni za koje nažalost bio moj zadnji igra.
ne mogu da vjerujem da ste uzeli 75 miliona za DiMariu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.