Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
ma 3-5-2 funkcioniše kad hoćeš da igraš na kontre, a United ne igra tako i nema igrače za to + svi se protiv nas brane tako da je to veoma teško izvodljivo...sjetite se i same turneje kakve smo golove davali
Turneja je turneja,to niko ne shvata ozbiljno,meni se povraca kad vidim united danasGusar1995 je napisao/la:ma 3-5-2 funkcioniše kad hoćeš da igraš na kontre, a United ne igra tako i nema igrače za to + svi se protiv nas brane tako da je to veoma teško izvodljivo...sjetite se i same turneje kakve smo golove davali

''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
Ne znam kako će biti naredni meč, ili za tri mjeseca, ali za sada ova 3-5-2 formacija je nešto najgore što se moglo desiti ovom timu. Treću utakmicu za redom nismo poštene šanse stvorili, užas.Rooney88 je napisao/la:Postava je takva kakva jeste, nije prvi tim naravno ali svejedno ne mogu da vjerujem da ce ispasti od MK.
LUHG!
pa da ali kažem da je većina golova nakon kontreR3dDevil je napisao/la:Turneja je turneja,to niko ne shvata ozbiljno,meni se povraca kad vidim united danasGusar1995 je napisao/la:ma 3-5-2 funkcioniše kad hoćeš da igraš na kontre, a United ne igra tako i nema igrače za to + svi se protiv nas brane tako da je to veoma teško izvodljivo...sjetite se i same turneje kakve smo golove davali
ma ovo je prelaz 1/2 valja vratit milione potrosene u prelaznom roku......

Valjda cete moci dat koji gol... bilo je potrebno preko 100 miliona za to.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ako Van Gaal uspije uraditi nesto sa ovom formacijom do kraja sezone pjeske odo do Manchestera da ga poljubim u dupe
Duboko sam se prevario kad sam povjerovao da ce Van Gaal nesta napravit,duboko,necu vise nikad biti optimistican kad je u pitanju United
Dosadilo mi je konstatno biti optimistican i na kraju razocaran.

--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
Bez obzira koja postava Uniteda izadje na teren..mora dobiti ovakve anonimuse..pa jbt prvi put cujem za ovaj tim..a mi im zaprijetiti ne mozemo..SRAMOTA
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovako on nikog nece uspjet pobijedit.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ti 100 miliona ne sjede ni na klupi,da igraju mozda bi i dali koji golSage je napisao/la:Valjda cete moci dat koji gol... bilo je potrebno preko 100 miliona za to.
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--
Uđeš malo na našu temu da vidiš ko ima opsesiju o komeR3dDevil je napisao/la:Zar vi imate toliku obsesiju sa united da vas vise raduje gubitak Unitedagio10 je napisao/la:MKD![]()
![]()
nego pobjeda ekipe za koju navijate
tuzno

Ovdje se nakon gubljenja od mk donsa pojavila "naša" dvojica i napisali nesto, dok je sinoc bilo "vaših" više na našoj temi nakon nesPretnog poraza na najtezem gostovanju u sezoni

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa i sudija nam pomaže 

If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Howard Webb na trebini haha
Wilson zabija.. 

Dosao vam je igrac koji ce harati ELP, 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da mi je znati koju formaciju sad igramo
Zaha izgleda odlazi, jer ako mu nije dao priliku protiv ovih neće nikad.

Zaha izgleda odlazi, jer ako mu nije dao priliku protiv ovih neće nikad.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
-
- Kontakt:
Jadovi jadni
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bolje da sam sebi pustio par epizoda Vize za budućnost, nego što sam ovo mučenje gledao.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.