BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Prosto nevjerovatno. SVAKA CAST Damiru kako igra. Ali jednostavno Ferrer je masina samo takva... Kakva steta za Damira... Ali nema veze, dobro je i ovo iskustvo. Bice nesto od njega. Samo jos da nabaci nasebe malo misica i ojaca, bice to top igrac.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jao kakav gejm 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nidje veze stipu ga ,ljepota slusati prenos na ESPN kad pricaju o nasoj drzavi o Damiru kao super decku,tu reklamu ne mozes platiti a nasi politicari nam to nikad nece donijeti.suhakrpa je napisao/la:Tako je. Cuj ovog gore popisa se po njemu..jarane ajd da igraju Djokovic i Federer pa neko dobije set 6-1 i moze se reci popiso se po njemu, al kad igraju igraci sa preko 100 mjesta razlike na listi, onda je to sasvim normalno.ennis je napisao/la:Ovi maloumnici sto pokusavaju reci kako se Damir bruka neka se stide,Damir veceras predstavlja nasu zemlju pred citavim svijetom najbolje sto moze,i vec je uradio puno samim pojavljivanjem ovdje,mi boljeg tenisera od njega nemamo,ponosimo se onim sto imamo.I za mene igra fenomenalno![]()
Svi smo mi svjesni da Damir nikad nece moci sa igracima ovog nivoa ali pojavljivanje na ovakvim turnirma je bitno.
SLOBODA NAVIJAČIMA
komentator: evo brejka, evo .........
vodstva 1-0
Kontam sad ce rec, evo brejka evo ludila

vodstva 1-0

Kontam sad ce rec, evo brejka evo ludila

Zadnja izmjena: Dijaspora, dana/u 26 avg 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nešta se ovaj hvata za ruku, jedva prebacuje lopticu...

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 26 avg 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2:0 aaaaaaaaj

Break i onda gem na svoj servis sa nulom!
Odoh popit jos jednu

Odoh popit jos jednu

Ja bih bar jednom ponudiosuhakrpa je napisao/la:Break i onda gem na svoj servis sa nulom!![]()
![]()
Odoh popit jos jednu

Evo ga,prvo vodstvo. Ajmo po preokret. Uzmi ovo španjolče Damire. 
Jest mi drago što Damir ovako igra.
Treba ovo pročitati pa razmisliti kako je mladim igračima upasti u društvo najboljih.
http://www.profesionalnitenis.com/najve ... -open-eri/

Jest mi drago što Damir ovako igra.

Treba ovo pročitati pa razmisliti kako je mladim igračima upasti u društvo najboljih.
http://www.profesionalnitenis.com/najve ... -open-eri/
Šteta za dvije break lopte
Ajde sad, drzi servis.

Ajde sad, drzi servis.

Alaj ima sreće jbo mater svoju. Baš ga krenu u nevakat. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- invincible1921
- Kontakt:
odlika BH SPORTA uvijek milimitar,sekund, na pogresnu stranu nikad na pravu
al haj drzi sad damire svoj servis 

=\_1921_/=
Šteta za 15-40
Idemo samo jako na servisu
Vidi se da može igrati i sa najboljim

Idemo samo jako na servisu

Vidi se da može igrati i sa najboljim

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma ajde buraz, ako Damir dobije vadim maksuziju iz regalaAsharaK je napisao/la:Ja bih bar jednom ponudiosuhakrpa je napisao/la:Break i onda gem na svoj servis sa nulom!![]()
![]()
Odoh popit jos jednu

Ja imam još nekih 80ak litarasuhakrpa je napisao/la:Ma ajde buraz, ako Damir dobije vadim maksuziju iz regalaAsharaK je napisao/la:Ja bih bar jednom ponudiosuhakrpa je napisao/la:Break i onda gem na svoj servis sa nulom!![]()
![]()
Odoh popit jos jednu

Ja upalio stream i odmah izgubio game, ja ga ugasio dobio game 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.