Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

sonik24
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la sonik24 » 27 avg 2014, 06:59

Virtu4l je napisao/la:Koga jos zanimaju kup takmicenja
nerealno je ocekivat da Utd napadne titulu, pored ogromnih ulaganja, pa kup takmicenja bi trebali ozbiljnije shvatiti

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 27 avg 2014, 08:23

Ode ti Gaalonja moj jedina šansa za neki trofej ove sezone...

Ima li negdje transkript te njegove izjave nakon meča gdje kaže da mijenja sistem igre od iduće utakmice..

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 27 avg 2014, 08:28

Satrali Real i sada ne valja :?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2014, 08:47

Dusebriznika :) ima,levati, jos jedan kup FA, koji je za engleze mnogo bitniji. Jedva cekam pa ajde recimo polovinu septembra kad se konacno rastabiri i pocne raditi s ekipom ozbiljan pos'o. Do tad ce se vec filtrirat prva postava i kad krene prava prica.. bice zadovoljstvo svratit na ovu i temu premier lige.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 avg 2014, 08:52

brazzo je napisao/la:Dusebriznika :) ima,levati, jos jedan kup FA, koji je za engleze mnogo bitniji. Jedva cekam pa ajde recimo polovinu septembra kad se konacno rastabiri i pocne raditi s ekipom ozbiljan pos'o. Do tad ce se vec filtrirat prva postava i kad krene prava prica.. bice zadovoljstvo svratit na ovu i temu premier lige.
Ma ja ba.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 avg 2014, 09:13

Louis van Gaal says he can also change the system with Angel di Maria in mind

https://t.co/OVSDQXxcVx" onclick="window.open(this.href);return false;
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 avg 2014, 09:16

Ja mislim da ce ovaj United prije ili kasnije proraditi. Povrede, puno novih igraca, novi trener i paklena konkurencija. Sve to u ovom momentu ne ide u prilog Unitedu i zato mislim da ce trebati vremena.

Van Gaal vec 20 godina fantasticno radi i vrlo cesto ima tezak start. Kasnije to nadodje i obicno profitira onaj ko ima malo strpljenja. United je prevelik klub da bi sebi mogao priustiti da puno ceka. Koliko je to puno, zavisi kako ko gleda. Bilo kako bilo, da ne ponavljam prvu recenicu.
Vrijeme ce pokazati. Mozda i previse vjerujem Van Gaalu, pa sam subjektivan kad je on u pitanju ali rijetko kad je neki nejgov projekat stvaranja masinerije propao. Znaci, sansa da ce ovo sve nadoci je mnogo veca nego da nece, i pored ove bruke u kupu.

Edit: Navodno je i Vidal na meti Uniteda. Neki kazu da je vec pristao i da se ceka dogovor klubova.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2014, 09:44

Bgm, fino je Real otresao Junajted. Strasna cifra. Ako uporedimo sa Ronaldom, ispada da je Portugalac dzabulani otisao.

Al aj, prpa za LP pa pokusavaju uraditi sto se moze da ne bi nastavili sa propadanjem. Dvije godine bez LP bi snazno uzdrmale klub, a tri bi vec bila totalna katastrofa i finansijski debakl. Znamo da ce Sevrolet i Adidas prepoloviti vrijednost ugovora ako Junajted u naredne dvije godine ne izbori LP.

Jucerasnji poraz je pokazatelj ocajne atmosfere u klubu. Junajted ima previse igraca i mnogi su ocigledno nezadovoljni. Nekoliko igraca HITNO treba prodati ili poslati na posudbu.

Do kraja prelaznog roka dovesti jos jednog jakog veznjaka ako je moguce i to je to.

Preci na 4-3-3.

Gal jeste tvrdoglav, ali nije toliko. Pokusat ce sa drugom formacijom ako ova ne bude proradila u skorije vrijeme.

Sve u svemu, pred nama je odlicna, nikad neizvjesnija EPL. Super!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 avg 2014, 09:47

Sta kazu, Di Maria podnio zahtjev za transfer. :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 avg 2014, 10:16

Valencia je napisao/la: Znamo da ce Sevrolet i Adidas prepoloviti vrijednost ugovora ako Junajted u naredne dvije godine ne izbori LP.
Jel' ovo zaista stoji u ugovorima, pošto sa istim nisam upoznat ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2014, 10:18

Ne stoji, Adidas će samo smanjiti ugovor (za par miliona i dalje će biti najveći na svijetu, ne prepoloviti), ako se 2 god uzastopno ne izbori LP ali to do 2017 važi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 avg 2014, 10:20

I mislio sam tako, jer prepoloviti je zaista mnogo uzimajući u obzir kolike su cifre u pitanju. Tenks. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 27 avg 2014, 10:21

.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 okt 2016, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2014, 10:25

Centre

Nisam 100% siguran, ali znam da sam info procitao na 2-3 izvora. Neka potvrdi ili negira neko ko je bolje upucen.

U Sevroletu i Adidasu rade ozbiljni ljudi. Jasno im je da je MU zapao u krizu odlaskom dugogodisnjeg trenera, te da postoji vjerovatnoca da ce u naredne dvije godine ostati bez LP. S obzirom na finansijsku moc, takav scenarij je malo vjerovatan, ali je ipak moguc. Velike kompanije nista ne prepustaju slucaju, posebno ako se radi o stotinama miliona eura.

Jedna sezona bez LP se moze tolerisati. Cak i jos jedna ne bi oznacila fiasko. Al kad bi tri godine odsustvovali iz LP, to bi bio sportski i finansijski potop.

Ako bi kojim slucajem i ove sezone ostali bez LP, mada ne vjerujem da ce se to desiti, sljedece bi potrosili 300 miliona :). Hehe...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2014, 10:27

Fredi

A Sevrolet?

Ne mogu sa fona guglati, al siguran sam da je objavljeno na nasim stranicama da ce 'prepoloviti'.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2014, 10:31

Fredi

A Sevrolet?

Ne mogu guglati sa fona, al sam siguran da sam na najmanje dvije nase stranice procitao 'prepoloviti'.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2014, 10:34

Kod Chevya ne postoji nikakva klauzula po pitanju rezultata.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 27 avg 2014, 10:51

Ko god smatra ovo ispadanje nečim epskim po pitanju Uniteda i Van Gaala, neka se samo sjeti SAFovog ispadanja od Southenda ili trećeligaškog Leedsa. slika

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 27 avg 2014, 11:04

Kad nam je Bekford presudio nedugo zatim otisao u Everton.Ispadanje takodje prije 6,7 god od koventrija,mislim kup ovaj miki maus je ne toliko vazan,jedino sto iritira su 4 gola u mrezi Mor.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 27 avg 2014, 11:06

Šta mislite, koliko će trebati Anhelu da se povredi? Ja mu dajem dve nedelje. :mrgreen:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.