Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Mi smo inace iz grupe jehovinih svjedoka i na taj nacin sirimo istinu o Olimpicu.Bjezi sa nase teme i supljiraj negdje drugo.
Analiziras tekmu na osnovu ovog skrtog izvjestaja!?Mokroguz je napisao/la:[youtube][/youtube]
1-0 tesko braniti, greska odbrane, bezveze primili
1-1 takodjer tesko braniti, ali ovo nije zbog greske odbrane Zvijezde, nego dobar sut Regoja
2-1 "regularan" gol, nicija greska, Stojanov bolji u skoku
2-2 ne vidim kako je doslo do toga, ali je sut sasvim dobar, nije od nikoga odskocilo
Osim toga,
Ostri brani dobro drugi pokusaj Diatte,
teren skroz los, podsjeca na Bijeljinu proslog Decembra
ne znam sta su rekli ili uradili Zvijezdin trener i sluzbeni predstavnik nase ekipe tako da nemam sta reci oko tih kartona.
Jovanovic kad podje da uhvati loptu rukama, nasmija me.![]()
A Lede ako je dobio crveni karton zbog onog guranja, onda jest stvarno sudija barem u tom trenutku lose sudio.
Sa obzirom da je Zvijezdi trebala greska nase odbrane da zabije prvi gol i znam da je jos Subasic pogodio stativu, Gojak je imao nekakvu sansu, mi smo ocito zasluzili sva tri boda, a i dalje je ocito da je Nerminu krivo sto prokocka dva gola, jer se zali na kolicinu kartona sto su dodijeljeni - pa vi ste samo jedan vise od nas dobili, ako je tolika katastrofa da su vama toliko dali i da to ukazuje na "cinjenicu" da citav svijet radi protiv Zvijezde iz Gradacca, sta onda nama rade sve ove godine?

Ma da je do mene(t.j. subjektivizam), nebih ja ni spomenuo da je Ostrakovic dobro branio sut Diatte, jer ako je los sut onda nemam ga sta hvaliti, logicno. Niti reci da je Stojanov bio bolji u skoku u drugom golu; ali ako mi ne vjerujes ovo, pa barem izbroji koliko je kartona podijeljeno pa ces vidjeti da nije ovo samo u mojoj glavi.
Sad sto se tice utakmice citave, ako imas citav snimak, a sigurno imaju negdje u Zvijezdi, onda donesi pa cu pregledati i reci kakav sam utisak dobio i sta sam vidio da se desilo. Inace barem statistika je sve crno na bijelo. Imas li koju dodatnu statistiku onda navedi je i navedi izvor pa cemo dalje pricati. Inace ja nemam namjeru da se raspravljam oko zavrsenu stvar, nema dodatnih dokaza da razmotrim.
@Kvota Normalno da nece biti sve navedeno, zato je i izvjestaj, ali ovo ti je najblize ocitim dokazima sto ja mogu doci da kazem Zvijezdinim navijacima ovdje koji su dosli sta sam ja razumio od ovoga, inace ako nemam po cemu suditi sta je poenta mene ubjedjivati da slijepo vjerujem nekome u kome nemam povjerenja?
To valja zaraditi, ali skoro nikoga ne zanimam ja vani ove teme kada nije tekma.
Sad sto se tice utakmice citave, ako imas citav snimak, a sigurno imaju negdje u Zvijezdi, onda donesi pa cu pregledati i reci kakav sam utisak dobio i sta sam vidio da se desilo. Inace barem statistika je sve crno na bijelo. Imas li koju dodatnu statistiku onda navedi je i navedi izvor pa cemo dalje pricati. Inace ja nemam namjeru da se raspravljam oko zavrsenu stvar, nema dodatnih dokaza da razmotrim.
@Kvota Normalno da nece biti sve navedeno, zato je i izvjestaj, ali ovo ti je najblize ocitim dokazima sto ja mogu doci da kazem Zvijezdinim navijacima ovdje koji su dosli sta sam ja razumio od ovoga, inace ako nemam po cemu suditi sta je poenta mene ubjedjivati da slijepo vjerujem nekome u kome nemam povjerenja?

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Smiješno je sa njima se raspravljati.lupus je napisao/la:Mi smo inace iz grupe jehovinih svjedoka i na taj nacin sirimo istinu o Olimpicu.Bjezi sa nase teme i supljiraj negdje drugo.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Smiješno je sa njima se raspravljati.Mancini je napisao/la:lupus je napisao/la:Mi smo inace iz grupe jehovinih svjedoka i na taj nacin sirimo istinu o Olimpicu.Bjezi sa nase teme i supljiraj negdje drugo.

Ma da,nema potrebe za raspravu,idemo dalje....a ko je smijesan općenito,ne treba diskutovati....Pozdravite Pabiza,on često boravi na nasoj temi i oplakuje neprezaljenog Cvitkušića

Hajde eto, cestitam jos jednom na bodu.
Okrenimo se necemu drugom sada: Nadimak Nukicu???
Kako ga zovu na treninzima?
I zar nije onaj Anel Salkovic u Slaviji poceo u juniorima Olimpica? Svaka mu cast na uspijehu.
Neka zabije jos golova.
Okrenimo se necemu drugom sada: Nadimak Nukicu???

I zar nije onaj Anel Salkovic u Slaviji poceo u juniorima Olimpica? Svaka mu cast na uspijehu.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bilo što je bilo I idemo dalje.OLIMPIC je FIRMA za ovako male sportske kolektive.CVIK je LEGENDA I ja ga poštujem jer kada je bio u Zvijezdi tada klub ličio na KLUB.VOZDRA,,,,,,,,,,,,VOLIM OLIMPIC.vatreni je napisao/la:Smiješno je sa njima se raspravljati.Mancini je napisao/la:lupus je napisao/la:Mi smo inace iz grupe jehovinih svjedoka i na taj nacin sirimo istinu o Olimpicu.Bjezi sa nase teme i supljiraj negdje drugo.[/quo
Ma da,nema potrebe za raspravu,idemo dalje....a ko je smijesan općenito,ne treba diskutovati....Pozdravite Pabiza,on često boravi na nasoj temi i oplakuje neprezaljenog Cvitkušića![]()
![]()
Ja sam cuo da je igrao u juniorima Dinama iz Zagreba, pa u Famosu iz Hrasnice. Mozda je u kadetima za Olimpic igrao.Mokroguz je napisao/la:Hajde eto, cestitam jos jednom na bodu.
Okrenimo se necemu drugom sada: Nadimak Nukicu???![]()
![]()
I zar nije onaj Anel Salkovic u Slaviji poceo u juniorima Olimpica? Svaka mu cast na uspijehu.Neka zabije jos golova.

Mislim da si u pravu. Na transfermarktu pise da je presao iz juniora 2009 u juniorima Branitelja iz Mostara. Ma da nemaju kadete na transfermarktu sto se tice nase lige nego samo zgute sviju na jedno te isto mjesto, tada je bio 16-17 godina prema njihovim podacima.Pappy je napisao/la:Ja sam cuo da je igrao u juniorima Dinama iz Zagreba, pa u Famosu iz Hrasnice. Mozda je u kadetima za Olimpic igrao.Mokroguz je napisao/la:Hajde eto, cestitam jos jednom na bodu.
Okrenimo se necemu drugom sada: Nadimak Nukicu???![]()
![]()
I zar nije onaj Anel Salkovic u Slaviji poceo u juniorima Olimpica? Svaka mu cast na uspijehu.Neka zabije jos golova.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaooooo, Sarajevo - Drina, 24 Septembar
gdje nadjose parkirati tekmu tacno poslije nas, da ih umorom omeksamo Drini i Sirokom, a da budu svjezi protiv nas. Haj' bas, i neka Duljevic igra od prve. 
Samo sto ako nekako prodju Mönchengladbach, onda bi im prva utakmica u grupnim fazama bila 18og.
Gdje bi onda pomjerili tu nasu utakmicu?

Samo sto ako nekako prodju Mönchengladbach, onda bi im prva utakmica u grupnim fazama bila 18og.

Gdje bi onda pomjerili tu nasu utakmicu?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nigdje navijaca Borca. Bilo ih je dosta na njihovoj prosloj utakmici, cudi me da nije barem armageddon dosao par minuta da nas posjeti.
Mislim da uzimaju nasi vukovi ovo, trebaju svakako, teze ce biti protiv Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog ako prospe ekipa bodove sada.

Mislim da uzimaju nasi vukovi ovo, trebaju svakako, teze ce biti protiv Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog ako prospe ekipa bodove sada.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://hr.scometix.com/bosna-i-hercegov ... c-a-ak.htm

U nastavku predlažemo predviđanja za Olimpic Sarajevo - FK Borac Čačak nogometnu igru, važi za ligu/kup Premier Liga, koja će se igrati na 27/08/2014.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@THEC jeste
Je li neko rekao da nije?
Je li iko drugi primjetio sto je ironicno da A.S. Roma ima vuka na grbu, iz glavnog su grada Italije, nazivaju se "vukovi", i stadion se zove "Olimpico"?
Samo sto nisu zeleno-bijeli.
A u Austriji ima crno-bijelih vukova, trenutno drugo mjesto na tabeli Wolfsberger AC,

(a ispod slika nasih prije par godina)

Wolfsburg u Njemackoj zeleno-bijeli, u Engleskoj Wolverhampton crno-narandzasti usli u Championshipu ove sezone, drze se na cetvrtom mjestu vec.
Ima li jos u kojoj drzavi?
Je li neko rekao da nije?

Je li iko drugi primjetio sto je ironicno da A.S. Roma ima vuka na grbu, iz glavnog su grada Italije, nazivaju se "vukovi", i stadion se zove "Olimpico"?

A u Austriji ima crno-bijelih vukova, trenutno drugo mjesto na tabeli Wolfsberger AC,

(a ispod slika nasih prije par godina)

Wolfsburg u Njemackoj zeleno-bijeli, u Engleskoj Wolverhampton crno-narandzasti usli u Championshipu ove sezone, drze se na cetvrtom mjestu vec.
Ima li jos u kojoj drzavi?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znam da sam to negdje vidio nedavno al nisam previse obracao paznju pa nisam siguran i zato pitam, jer sam mislio sutra otici na utakmicu, kad je vec karta marka
Pyro is not a crime !
moze li mi neko od kolega ko prati Olimpic reci je li Benjamin Čolić karijeru poceo u Olimpicu,jer prije par dana covjek mi kaze da je bio trener u Olimpicu i da je pet godina trenirao Čolića,onako interesuje me da li je istina
Nema problemaTHEC je napisao/la:Znam da sam to negdje vidio nedavno al nisam previse obracao paznju pa nisam siguran i zato pitam, jer sam mislio sutra otici na utakmicu, kad je vec karta marka

Ja ne znam, mozda ko drugi zna.RUSMIR HZ je napisao/la:moze li mi neko od kolega ko prati Olimpic reci je li Benjamin Čolić karijeru poceo u Olimpicu,jer prije par dana covjek mi kaze da je bio trener u Olimpicu i da je pet godina trenirao Čolića,onako interesuje me da li je istina
Slabo ima dokumentacije oko kadeta i juniora kantonalnih ekipa i prvoligasa od tog perioda kada je moguce da je on bio tu, ali mora da je onda bio kadet u tom periodu. Igrao je za juniore Zeljeznicara 2008 kada je sa juniorskom reprezentacijom izgubio protiv Norvezana.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo malo pozitivnih vijesti za Olimpik pod uslovom da su istinite !
Posto ovdje vidim ima par momaka koji vole ovaj klub, pa se pomalo prave vazni da imaju neke informacije iz kluba a vidim da nemaju ovu koju ja imam a jako je dobra i vesela. Radi se o sljedecem, prije par dana u Sarajevo u dosli neki bogatasi iz Saudijske Arabije kako, sta i na osnovu cega ne znam, ali dosli su radi biznisa, ulaganja, kratko receno para.
Navodno su zainteresovani da preuzmu Olimpik i da kupe zemlju gdje se sada nalazi stadion, zajedno sa zemljom gdje je džamija i jos sire okolo. Kada su dosli u Sarajevo neko im je predlozio Zeljenicar ali oni nisu htjeli nego su "izabrali" Olimpik. (ne znam kako, sta, ko , gdje)
O ovome se jos ne pise u medijima a mozda bude za koji dan. Sve uzmite sa rezervom, meni je ovo pricao jedan gospodin koji je upucen i on ne bi svasta rekao.
A ko je istina upala vam je kasika u med. Eto sacekajte jos koji dan pa cemo vidjeti.
Posto ovdje vidim ima par momaka koji vole ovaj klub, pa se pomalo prave vazni da imaju neke informacije iz kluba a vidim da nemaju ovu koju ja imam a jako je dobra i vesela. Radi se o sljedecem, prije par dana u Sarajevo u dosli neki bogatasi iz Saudijske Arabije kako, sta i na osnovu cega ne znam, ali dosli su radi biznisa, ulaganja, kratko receno para.
Navodno su zainteresovani da preuzmu Olimpik i da kupe zemlju gdje se sada nalazi stadion, zajedno sa zemljom gdje je džamija i jos sire okolo. Kada su dosli u Sarajevo neko im je predlozio Zeljenicar ali oni nisu htjeli nego su "izabrali" Olimpik. (ne znam kako, sta, ko , gdje)
O ovome se jos ne pise u medijima a mozda bude za koji dan. Sve uzmite sa rezervom, meni je ovo pricao jedan gospodin koji je upucen i on ne bi svasta rekao.
A ko je istina upala vam je kasika u med. Eto sacekajte jos koji dan pa cemo vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja ne znam, mozda ko drugi zna.RUSMIR HZ je napisao/la:moze li mi neko od kolega ko prati Olimpic reci je li Benjamin Čolić karijeru poceo u Olimpicu,jer prije par dana covjek mi kaze da je bio trener u Olimpicu i da je pet godina trenirao Čolića,onako interesuje me da li je istina
Slabo ima dokumentacije oko kadeta i juniora kantonalnih ekipa i prvoligasa od tog perioda kada je moguce da je on bio tu, ali mora da je onda bio kadet u tom periodu. Igrao je za juniore Zeljeznicara 2008 kada je sa juniorskom reprezentacijom izgubio protiv Norvezana.[/quote]
ok.hvala
Pretpostavljam da pojma nemaš zašto je VUČICA na Rominom grbu, a ne vuk.Mokroguz je napisao/la:
Je li iko drugi primjetio sto je ironicno da A.S. Roma ima vuka na grbu, iz glavnog su grada Italije, nazivaju se "vukovi", i stadion se zove "Olimpico"?![]()
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.