pa ti si pravi saljivdzija,covjece....potrgasmo se od smijeha kolektivnosaraj'vo je napisao/la:Čestitke na glatkom porazu, nadam se da nikad' neće biti bolje

hajd sad razguli,komedijas

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa ti si pravi saljivdzija,covjece....potrgasmo se od smijeha kolektivnosaraj'vo je napisao/la:Čestitke na glatkom porazu, nadam se da nikad' neće biti bolje
3:1saraj'vo je napisao/la:Čestitke na glatkom porazu, nadam se da nikad' neće biti bolje
Mislis Kalesije i Lukavcajunuz23 je napisao/la:A sto ste se digli u pm...cuj onog delegata satro voli sarajevo kao grad a mrzi njegov klub a voli kao zeljeznicara ....pa normalno da je tako kad je seljacki klub kao sto je i tvoj. Masa raje u tuzli i lukavcu voli sarajevo i bila je sad s nama na utakmici i sad ce ih biti jos vise
Ako ti tako kazes,nema problemaodsutraopetultra je napisao/la:ispadate iz lige i laktasi ce vas prestici
saraj'vo je napisao/la:Dok su oni osvajali ili nije bilo neta ili se trofeji nisu brojali... Trece nema
ma hebo to, bitno je da su davno nastalineka_nam_zavide je napisao/la:Pitanje jedno za tuzlake, koliko je FK Sloboda osvojila trofeja u svojoj istoriji , pokusavo sam po netu traziti ali nisam nasao podatak.
Ja sam samo trazio da mi neko od tuzlaka odgovori , vezano za onaj tvoj postharry_90 je napisao/la:Poraz od Laktasa bez 3 bitna igraca,pukli smo na kraju al aj sljedecu moramo uzeti kuci,uz kikseve Celika i Laktasa u gostima,protiv Leotara vracaju se 3 bitna igraca Bekic,Gavaric,Mostarlic,ulazimo puno jaci.
@neka_nam_zavide
Trazi jos![]()
saraj'vo je napisao/la:Dok su oni osvajali ili nije bilo neta ili se trofeji nisu brojali... Trece nema
jbg brate nismo ni jedan,zbog rezimskog kluba koji mora osvojit ligu kako god,vidim izvuce vas TK da ostanete bez 3 boda,pa valja vam opet doci primit 3 komada
Pa da vidim jel to Sloboda igrala ili su se igrali sa njom, a imali ste priliku do 1946 g da osvojite koji trofejMislis Kalesije i Lukavcacuj Sloboda seljacki klub,Sloboda dok je igrala Sarajevo nije bilo nigdje
sta je se Suman digao,prepao se nove 3 u Tz 24 marta
Ma moraju oni radit u korist Slobode,jer ih je tuzila za licencu u Europi pa tako ce sad sve radit da uprava Slobode povuce tuzbu.Al zao mi nesh navijaca Sarajeva toliko su iscekivali zeljno ta 3 boda na zelenom stolu,a vidi opet moraju igrat i opet otic sagnutih glava kuci,zalosno je to druzeMarin je napisao/la:Nema ovdje napretka nikako. Ako su krivi, onda treba kazniti slobodu oduzimanjem bodova i registriranjem sa 3-0 za Sarajevo. Ako nisu krivi onda nikom ništa.
Ovako je savez oprao ruke,a na utakmici šta bude bude. Vjerojatno bi kaznili neki manji klub ali pretp. da nisu imali muda odeuzeti bodove jer bi to značilo da Sloboda vjerojatno ispada.
opa uvrede su pocele,nije kulturno tako nekog nazivat,nadam se da ce admin reagovat na ovo ???Nordkurve_Mg je napisao/la:bjednici borite se za opstanak ! tu vam je i mjesto !
djecko..iz koje bajke ti ispadeNordkurve_Mg je napisao/la:bjednici borite se za opstanak ! tu vam je i mjesto !
citao covjek previse bracu Grimslani grad je napisao/la:djecko..iz koje bajke ti ispadeNordkurve_Mg je napisao/la:bjednici borite se za opstanak ! tu vam je i mjesto !![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.