Teletovic ulazi sa klupe nije to smak svjeta,bitno je ko igra na kraju.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kako nisu ozbiljne
U onakvoj Romi imati preko 20min nije mala stvar,stim sto je igrao 1,2.
Što se godinama dovodi Amerikanac kao plej?
Gordić će biti druga opcija na kecu.
Gordić će biti druga opcija na kecu.
Dovodi se jer je Gordic u stanju pokriti 2poz.Henry nije bio play.
Gordic poceo ili ne uvjek ima svojih 20+min.
Gordic poceo ili ne uvjek ima svojih 20+min.
Procitaj ostatak moje recenice.nerminh74 je napisao/la:ako drugi plej najcesce igra 10-15 minuta da zamjeni prvog pleja, kako ces navuci 10 minuta za 3 plejakobe24 je napisao/la:Pasalic je za mene solidan treci plej, koji moze igrati solidnih 10-ak minuta, i to samo u slucaju povrede jednog od prva dva pleja, ili u slucaju da imamo problema sa licnim greskama. Ofanzivno je dosta limitiran, ali moze asistirati i to je dovoljno za to vrijeme koje bi proveo na parketu. O pozivanju mladjih igraca na PG nema ni govora, jer realno su svi losiji od Muhameda.
on najcece sluzi za 2-3 minuta radi nekih brzih faulova ili ako se neki od plejeva povrijedi
znaci sam si u osnovi sa tih 10-tak.minuta potvrdio da pasalic moze biti 2 plej
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Šta je sa Domerkantom - po meni je on dobra opcija s obzirom na problem regrutovanja kvalitetnih stranaca
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sa koliko razlike smijemo danas izgubit da ostanemo prvi u grupi ? Jel 10 ??? 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
jedan manjebhfanatic14 je napisao/la:Sa koliko razlike smijemo danas izgubit da ostanemo prvi u grupi ? Jel 10 ???
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
bhfanatic14
- Kontakt:
okkkk hvalaaanerminh74 je napisao/la:jedan manjebhfanatic14 je napisao/la:Sa koliko razlike smijemo danas izgubit da ostanemo prvi u grupi ? Jel 10 ???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ja ništa osim pobjede ne priznajem,bilo je priča da bi izgubili bez Mirze u Tuzli,sad ćemo vidit ko je upravu 
U Tuzli su na trenutke stvarno izgledali ko amaterska reprezetnacija,mislim da bi ovo trebali dobit
U Tuzli su na trenutke stvarno izgledali ko amaterska reprezetnacija,mislim da bi ovo trebali dobit
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...
ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ja očekujem da zijanimo
, šalim se - ne očekujem ništa posebno, ali bilo bi dobro da završimo kao prvi radi rejtinga.
nerminh74 je napisao/la:ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...
Gordić danas ima priliku voditi reprezentaciju i igrati mnogo slobodnije, valjda iskoristiti priliku. Nemam predstavu kako će to izgledati bez Mirze, imat ćemo blackoute sigurno i ne bi bilo čudno da doživimo prvi poraz. Kako god, očekujem da završimo kvalifikacije na 1. mjestu.
Ima li prijenosa? Kada i gdje?
BHT 21:30isx je napisao/la:Ima li prijenosa? Kada i gdje?
I ja nešto slično očekujem, a naši su pokazali da mogu i bez Mirze kada su na krilima Gordića dobili Crnu Goru u Sarajevu.Claus je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...![]()
Gordić danas ima priliku voditi reprezentaciju i igrati mnogo slobodnije, valjda iskoristiti priliku. Nemam predstavu kako će to izgledati bez Mirze, imat ćemo blackoute sigurno i ne bi bilo čudno da doživimo prvi poraz. Kako god, očekujem da završimo kvalifikacije na 1. mjestu.
Nekako bi bilo lijepo radi renomea, a i vjerovatno i za što bolji šešir prilikom žrijeba EP završiti kvalifikacije pobjedom i omjerom 4-0.
@ isx, BHT prenosi, u 21:30 počinje meč.
ajde momci do nove pobjede, ajde Mitre, rešetaj koš 
Evo odlican link.
http://mujakovic.weebly.com/tv-kanali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mujakovic.weebly.com/tv-kanali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se zvao onaj momak sta je igrao turnir u Sarajevu za nas, mislim da igra za neki americki koledz ali nisam siguran.Nema ga u kvalifikacijama.Zna li neko sta je sa njim?
Trenutno korisnika/ca: Divos, Samozdravlje i 14 gostiju.