Clutch je napisao/la:
Ko je doveden nesistematski osim Jamesa? Daleko je Real od onog vremena.
Ne znam da li misliš na Kroosa, mada sumnjam jer je on fantastično pojačanje.
Pa James, a i Kroos donekle. I kod Kroosa nisam shvatio pravu suštinu i svrhu transfera. Tu već imaš Modrića, Xabi Alonsa, možeš gurat Kroosa isturenije. Ali nekako mi se on više uklapa u igru jednog ManU-a , posebno sad s Van Gaalom nego jednog Reala. I za Barcu bi Kroos ovako mogao biti dobar.
Ali s druge strane on je dobar igrač, o manama i vrlinama sam na Bayernovoj temi dovoljno pisao. Bayernu je dao dosta toga, ali opet puno manje od igrača poput Mullera, Schweinija, Riberyja, Robbena. Problem je što nije napravio pravi taj proboj prema vrhu. Real i Kroos, to je nekako relacija koja izaziva moju skeptičnost. Iako nije nemoguće da on uspije. Vrijeme će pokazati.
Clutch je napisao/la:
Fantastičan roster, sa jako puno mladih igrača, koji samo mogu biti bolji iz godine u godinu. Jedino što fali je još jedan napadač, a eto dolaskom Falcaoa bi se i to upotpunilo, mada i bez njega nisi toliko hendikepiran jer ti Ronaldo i James mogu igrati na poziciji devetke.
Eto neka si se našalio....

Samo nemoj da mi eskiviraš iz svog dvorišta, o Bayernu možemo i na Bayernovoj temi. Ja sam samo rekao šta mislim. Isto kao što mi nije mrsko pohvaliti i dobre stvari kod vas i to bez problema, iako je Reak uvijek veliki Bayernov rival...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland