Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Neutral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 00:30

harishp je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ma kakav Kicker, Bundesliga je zvanično, a ti ostali što pišu su beskorisni. ;)
Jest klinac.Tako je bundesliga de pisala i za Misimovica jednu vise asistenciju mu stavila.Dok se na kraju postovalo Kickerovo brojanje asistencija.I njihovo na kraju bilo amin.
Kicker kad kaze il je bilo ili ce biti.
Interesantno kako neki sami navlace da Dzeko ima manje score poena. :shock:
Jah nas vrli Bosanceros :roll: ,a priklati nekoga ako im ko dirne neke ''dvozume'' igrace.

Ne znam ja, sjećam se te afere oko Misketa i asistencija, ali Bundesliga, ipak je to oficijalna stranice te lige, ne bi vljda toliko griješili.

A, nadam se da ne misliš na mene pod tim umanjenjem scora poena. Ipak, prvo idu naši pojedinačno igrači pa tek ostalo, ali ekipnu nema nijedna ekipa u kojoj igraju 11 naših igrača, tako da to otpada.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 mar 2010, 00:51

Car svih Careva-Dzeko Edin!

Diter Henes (novi menadzer) kaze ako bih morao birati izmedju 40 milki i Dzeka, izabrao bih Edina. Respect!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 07 mar 2010, 01:40

Neutral je napisao/la:Ma kakav Kicker, Bundesliga je zvanično, a ti ostali što pišu su beskorisni. ;)
Evo i na transfermarktu pise da ima 8 asistencija to je bundesliga nesto pobrkala ili namjerno hoce da ukradu dijamantu http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 01:53

Pa dobro, vidjeti ćemo ako Bog da na kraju koliko je tačno imao asistencija. Možda ovi furaju svoga Kiesslinga. :roll:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2010, 02:05

OBJASNJENJE:

Nije bundesliga nista pogresno obracunala niti je Kicker, vec je stvar razlicitog obracunavanja asistencija. Nad Dzekom su skrivljena 3 penala i to Kicker obracunava kao asistenciju dok Bundesliga.de ne obracunava...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 mar 2010, 08:18

_dreamer_ je napisao/la:OBJASNJENJE:

Nije bundesliga nista pogresno obracunala niti je Kicker, vec je stvar razlicitog obracunavanja asistencija. Nad Dzekom su skrivljena 3 penala i to Kicker obracunava kao asistenciju dok Bundesliga.de ne obracunava...
kolko ja znam i penal se broji ko asistencija...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2010, 09:31

miralem444 je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:OBJASNJENJE:

kolko ja znam i penal se broji ko asistencija...
pa zar nisam i ja to napisao? :)

Kicker to broja a bundesliga.de ne broji, otuda razlika...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 mar 2010, 10:51

BoSna_pLayA je napisao/la:Top-Scoreri Bundeslige : (po Kickeru)

1. Edin Dzeko, 12 golova 8 asistencija
...
7. Vedad Ibisevic 9 golova 6 asistencija
..
11. Zvjezdan Misimovic 7 golova 7 asistencija
jes jes a kisling i kurrany imaju po 13 golova :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

amci
Kontakt:

Post Postao/la amci » 08 mar 2010, 02:51

Drobite gluposti Deko je vec odavno ama bas klasa od igraca.....................................

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2010, 03:42

S. Kießling 14
K. Kuranyi 13
E. Džeko 12

dakle džeko je 3. strijelac ali to meni ništa ne znači. igra u daleko lošijoj ekipi nego ova dvojica i objektivno mnogo je bolji napadač od obojice i mogu reći za razliku od gotovo svakog napadača kompletan je igrač. treba uzeti i u obzir da džeko sigurno nema motivaciju kao prijašnjih sezona jer je pokazao da je najbolji gore u švabiji kada to hoće i da je odavno prerastao wolfsburg. vrijeme je da se krene.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 mar 2010, 03:47

_forzamilan_ je napisao/la:S. Kießling 14
K. Kuranyi 13
E. Džeko 12

dakle džeko je 3. strijelac ali to meni ništa ne znači. igra u daleko lošijoj ekipi nego ova dvojica i objektivno mnogo je bolji napadač od obojice i mogu reći za razliku od gotovo svakog napadača kompletan je igrač. treba uzeti i u obzir da džeko sigurno nema motivaciju kao prijašnjih sezona jer je pokazao da je najbolji gore u švabiji kada to hoće i da je odavno prerastao wolfsburg. vrijeme je da se krene.
To je bilo kad je Veh bio. Ove zadnji 4-5 sedmica, Vukovi bi pojeli i Leverkuzen i Schalke pa cak i Bayern.
Ako ovako nastave sa Koestnerom ima da Dzeko preskoci ove likove za tren oka. A meni se cini da osim Dortmunda i nemaju bas neke jake utakmice do kraja sezone.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2010, 03:57

soko je napisao/la:
K. Kuranyi 13
E. Džeko 12

To je bilo kad je Veh bio. Ove zadnji 4-5 sedmica, Vukovi bi pojeli i Leverkuzen i Schalke pa cak i Bayern.
Ako ovako nastave sa Koestnerom ima da Dzeko preskoci ove likove za tren oka. A meni se cini da osim Dortmunda i nemaju bas neke jake utakmice do kraja sezone.
pa jeste u pravu si ali donekle, digli su formu to je evidentno. ali objektivno wolfsburg nema ekipu koja se može mjeriti sa bayernom, schalkeom ili čak leverkusenom. jedno je forma jedno je kadar igrača. wolfsburg ima smiješnu odbranu i sutra da igraju sa bayernom mislim da bi gaal dobro proučio te rupe u odbrani i da bi ih bavarci pošteno nabušili. mislim da je prekasno za wolfsburg da nešto ozbiljno urade do kraja prvenstva. trenutno su 10. i ogromnih 9 bodova ih dijeli od 4. mjesta koje vodi u ligu prvaka a kamoli fantstičnih 19 bodova zaostatka za vodećim bayernom! u prilog vukovime ide činjenica da su prošle sezone onaj ljetni dio polusezone odigrali fenomenalno sa džekom, misketom i grafiteom koji su igrali maltene u transu. istina nemaju neki težak raspored, vrijedno spomena meč protiv dortmunda na strani ako se ne varam i kući sa leverkusenom ali realno i optimistično 4. mjesto je neki maksimalni domet.

Krepat ma ne molat!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 mar 2010, 04:11

_forzamilan_ je napisao/la:
soko je napisao/la:
K. Kuranyi 13
E. Džeko 12

pa jeste u pravu si ali donekle, digli su formu to je evidentno. ali objektivno wolfsburg nema ekipu koja se može mjeriti sa bayernom, schalkeom ili čak leverkusenom. jedno je forma jedno je kadar igrača. wolfsburg ima smiješnu odbranu i sutra da igraju sa bayernom mislim da bi gaal dobro proučio te rupe u odbrani i da bi ih bavarci pošteno nabušili. mislim da je prekasno za wolfsburg da nešto ozbiljno urade do kraja prvenstva. trenutno su 10. i ogromnih 9 bodova ih dijeli od 4. mjesta koje vodi u ligu prvaka a kamoli fantstičnih 19 bodova zaostatka za vodećim bayernom! u prilog vukovime ide činjenica da su prošle sezone onaj ljetni dio polusezone odigrali fenomenalno sa džekom, misketom i grafiteom koji su igrali maltene u transu. istina nemaju neki težak raspored, vrijedno spomena meč protiv dortmunda na strani ako se ne varam i kući sa leverkusenom ali realno i optimistično 4. mjesto je neki maksimalni domet.
Ja mislim da njima jer vrh 5-6 mjesto ove godine ako ovako nastave. Znaci ako ulete u Europu super.
A sto se tice odbrane, Simunek bas nije los i mali Pekarik. Onaj Barzagli grijesi non stop. Madlung nije bas nista posebno i samo onog Riethera sto dalje od odbrane jer on zna fino da usere, da izvines. Nego da Dzeko nama da jos 8-10 golova i Miske koji gol i 5-6 asistencija tako da Dzeko ode u taj tvoj klub a Miske u jedan jaci Njemacki klub.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 08 mar 2010, 04:19

ja bi Misketa volio vidjeti u Schalkeu. veliki klub, odlični navijači i ponajbolji stadion u njemačkoj. zna se da se Miske i Magath međusobno gotive a nama treba u kvalifikacijama jedan rapoloženi playmaker kao Zvjezdan. sigurno je da je Magath uvelike pomogao BIH u zadnjim kvalifikacijama jer je Miske bio instrumentalan i iz ničega stvarao prilike za Džeku i kompaniju.
ako Džeko i ne pređe u Milan treba da napusti Wolfsburg i sreću potraži možda u Bayernu ili nekom drugom europskom velikanu. ja bi ga lično volio vidjeti pored Milana u Barci, on bi u španskoj ligi razvaljivao one kloceve ramosa i sl. defanzivce koji i nisu nešto bolji od njemačkih stopera i bekova, samo su razvikaniji. sigurno je da bi se i tu nadavao golova s obzirom da se u španiji igra otvoreno. uf 4:20 je, vakat leć 8-)

Krepat ma ne molat!

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 08 mar 2010, 14:38

http://www.bundesliga.de/de/
Glasajte za Džeku!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 20:40

Beca-25 je napisao/la:http://www.bundesliga.de/de/
Glasajte za Džeku!!!!!
glasao 8-) ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 mar 2010, 20:53

_forzamilan_ je napisao/la:
soko je napisao/la:
K. Kuranyi 13
E. Džeko 12

4 mjesto ne vodi u ligu prvaka nego u europa league. oni su izgubili sve sanse za ligu prvaka a europa league mogu dokuciti samo ako im se poklopi mnogo toga. to da schalke ima bolju ekipu, to nisi apsolutno u pravu, wolfsburg je pojedinacno jaci tim od schalkea i jedan od jacih u bundesligi, druga je to stvar sto ih je vise od pola godine vodio kreten koji je unistio citav koncept igre. schalke s druge strane ima fantasticnog trenera koji od prosjecne ekipe pravi cuda...

a dzeko tesko da ce i ove godine otici negdje jer je 40 miliona jednostavno puno novca i tesko da ce se neko tek tako odluciti da ga iskesira. da je 10 miliona jeftiniji, dao bi ruku da ce otici negdje a ovako cisto sumnjam.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2010, 18:04

2 dosta dobro uradjena videa:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 18:36

odlicni clipovi ne zna se koji je bolji, Dzeko "ubica sa djecijim licem" :)

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 09 mar 2010, 18:54

Principatus je napisao/la:2 dosta dobro uradjena videa:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Predobro :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.