FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj izmjene Amir-Jamak, igra Amir fino al teren nije za njegov stil igre. Bucan-Memija previse Bucan mase rukama, ukopava Kvesu. Trecu izmjenu ostavljam Adzemu 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- invincible1921
- Kontakt:
Al kakv je ovo teren znaci BOZEEEE, treba rec svim ovakvim ekipama ili 0 3 ili normalizuj malo ne moras vembli pravit, al da bar lici na nesto. Nije vadiona jer je isti i nama i njima..ali brate dragi
=\_1921_/=
Zujo picko jel ovo Evropski Zeljo.Gdje su ti mladi podmladjeni da nije Sadikovic ili Bajic jel to nasa fol buducnost.Mi nemozemo vise igraca prodat dok su nekad molili da dodju u Zelju.Hajmo se strpit.Ovo ti je ko kad radis 3 mjeseca dzaba a kad pitas za platu kaze gazda bice .
Jel ovo adzem nista ne mijenja ?
-
- Kontakt:
Šuti, da je bolji teren, ljudi bi nam dva uvalili.invincible1921 je napisao/la:Al kakv je ovo teren znaci BOZEEEE, treba rec svim ovakvim ekipama ili 0 3 ili normalizuj malo ne moras vembli pravit, al da bar lici na nesto. Nije vadiona jer je isti i nama i njima..ali brate dragi
- invincible1921
- Kontakt:
lolfgoptica je napisao/la:Šuti, da je bolji teren, ljudi bi nam dva uvalili.invincible1921 je napisao/la:Al kakv je ovo teren znaci BOZEEEE, treba rec svim ovakvim ekipama ili 0 3 ili normalizuj malo ne moras vembli pravit, al da bar lici na nesto. Nije vadiona jer je isti i nama i njima..ali brate dragi

adzem bez izmjena

=\_1921_/=
- corleone87
- Kontakt:
Zasto je problem nasim igracima izbiti loptu bez driblanja iz zadnje linije jbt 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kako smo losi sta je ovo
Vidim spominjete Jamaka, pa ako on udje tek smo nayebali, taj ne zna tacan pas odigrat
Sto nema Eldara?

Vidim spominjete Jamaka, pa ako on udje tek smo nayebali, taj ne zna tacan pas odigrat

Sto nema Eldara?
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 27 avg 2014, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
ma daj ba protiv lovcena cim je uso proigrali smo protiv slavije kreiro majstorski nas go,imo jos dosta dobrih poteza..EmirTM87 je napisao/la:Kako smo losi sta je ovo![]()
Vidim spominjete Jamaka, pa ako on udje tek smo nayebali, taj nezna tacan pas odigrat
Sto nema Eldara?
=\_1921_/=
haj emire sam se banuj -.-
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- zubanovic89
- Kontakt:
Mi bez Jamaka šansu nismo stvorli ove sezone, ne znam šta ti pratiš.EmirTM87 je napisao/la:Kako smo losi sta je ovo![]()
Vidim spominjete Jamaka, pa ako on udje tek smo nayebali, taj nezna tacan pas odigrat
Sto nema Eldara?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ma i da uđe Jamak i napravi neku magiju džaba mu kada je teren neravan i otići će lopta Bogu iza nogu.. za nadati se da Memija pšta konkretno uradi.. Zeljković ne daj Bože..
ovaj lazic, pored zeljkovica izgleda ko robben
edit: zabi ga bijeli venis
edit: zabi ga bijeli venis

Zadnja izmjena: Dijaspora, dana/u 27 avg 2014, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo je stvorili ni s njim, prati ga malo vise, izracunaj mu procenat tacnih pasovazubanovic89 je napisao/la:Mi bez Jamaka šansu nismo stvorli ove sezone, ne znam šta ti pratiš.EmirTM87 je napisao/la:Kako smo losi sta je ovo![]()
Sto nema Eldara?
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dado

jbt gola
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta ćemo sad 

bravoooo Dadoooooo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Tooooo Dado majstoreeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.