FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa vi pljujte po momku. 
- corleone87
- Kontakt:
Napokon gol iz daljine
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
trpite li?
Ma bravo klocu
Golcina fkt, ovo sam cekao. Da na miru odgledam tekmu do kraja, iz nicega gol ali jako bitan, ova 3 boda su jako bitna!
Golcina fkt, ovo sam cekao. Da na miru odgledam tekmu do kraja, iz nicega gol ali jako bitan, ova 3 boda su jako bitna!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- zubanovic89
- Kontakt:
ETO VAM SADIKOVIĆ!!!!!
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Jeste da igra k'o pi*da i da jedini nije isprljao dres, ali ga je zabio velemajstorski, bravo mali za gol!!! 
- champions1921
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Eh sad se lakše diše. Bravo Dado 
Ma neee, bolji je Jamak

- SarajlijaTM
ovo je nezgodan rezultat...

Sad vam je vjerovatno Dado najbolji!!!
ono što njemu fali se uči i ispravlja. ali ovo što ima se ne uči.tplink je napisao/la:Jeste da igra k'o pi*da i da jedini nije isprljao dres, ali ga je zabio velemajstorski, bravo mali za gol!!!
- corleone87
- Kontakt:
Vise trebamo pokusavati iz sutevima iz daljine.Sa ovako bezglavom igrom mi nemamo sta traziti nekim akcijama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Na ovakvom terenu se i ne moze igrati samo treba pucati.corleone87 je napisao/la:Vise trebamo pokusavati iz sutevima iz daljine.Sa ovako bezglavom igrom mi nemamo sta traziti nekim akcijama..
Velahalve je napisao/la:Sad vam je vjerovatno Dado najbolji!!!
Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Ne mislim samo na ovu utakmicu vec na sve naredne utakmice.terabajt je napisao/la:Na ovakvom terenu se i ne moze igrati samo treba pucati.corleone87 je napisao/la:Vise trebamo pokusavati iz sutevima iz daljine.Sa ovako bezglavom igrom mi nemamo sta traziti nekim akcijama..
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Sad smo ih u ove dvije minute mogli potopiti al fali zavrsni pas.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MukiBek i 30 gostiju.