FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Xabi je bajka, ko Bale i Ronaldo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma lupas care nebuloze, kakvih crnih 10 miliona, pa nije Xabi 25-ogodisnjak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav Xavi. Nema od toga nista. Ima jos par dana roka a moraju se popuniti novine.rikimo je napisao/la:Xabi je bajka, ko Bale i Ronaldo.
pogledajte naslovnicu marce 
10 mil godisnje za Xabi Alonsa.
Dobro Pep dijeli novce.
Dobro Pep dijeli novce.
Nije me bilo dugo na forumu, a navratio sam prije svega da pozdravim druga Surmana, ako je još uvijek tu.
On i ja smo prvi prizivali Benatiu, uz dužno poštovanje prema svima, pa mi je pao na pamet
Nemam ništa posebno napisati za sada, nisam još preletio postove i ne znam o čemu ste pisali, ono što želim reći je da treba sačekati da prođe još par kola pa da se prokomentariše ovaj "novi" Bayern. Za sad samo mogu reći da izgleda zanimljivo.
Kroosa prežaliti ne mogu, pogotovo kada vidim da je Bastianovo zdravstevno stanje svake godine lošije, ali šta je tu je. Igrač nije i ne smije biti iznad kluba, ma kako se on zvao i koliko dobar bio.
Što se pojačanja tiče, Rode se za sad ne čini loš, ostali još nisu imali prostora da pokažu koliko znaju, bar po meni.
Toliko za sada, budite mi pozdravljeni
On i ja smo prvi prizivali Benatiu, uz dužno poštovanje prema svima, pa mi je pao na pamet
Nemam ništa posebno napisati za sada, nisam još preletio postove i ne znam o čemu ste pisali, ono što želim reći je da treba sačekati da prođe još par kola pa da se prokomentariše ovaj "novi" Bayern. Za sad samo mogu reći da izgleda zanimljivo.
Kroosa prežaliti ne mogu, pogotovo kada vidim da je Bastianovo zdravstevno stanje svake godine lošije, ali šta je tu je. Igrač nije i ne smije biti iznad kluba, ma kako se on zvao i koliko dobar bio.
Što se pojačanja tiče, Rode se za sad ne čini loš, ostali još nisu imali prostora da pokažu koliko znaju, bar po meni.
Toliko za sada, budite mi pozdravljeni
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bayern je gotovo vezan za Xabi Alonsa. Pep Guardiola je tim nudi 10 milijuna eura godišnje sezone u Tolosa. Real Madrid dobiti između 5 i 10 milijuna za njegov transfer.
Veznjak zatražio je Real Madrid da ga ostavite za Bayern. Ponuda je vrlo sočna i Pep Guardiola mora biti veznjak Xabi tim dolje nakon Javi Martinez.
Florentino Perez mora dati suglasnost na prijenos, ali s obzirom da igrač želi otići, ne bi trebalo biti puno problema na izlaznim Xabi Alonso.
Leer m�s: Real Madrid: Xabi Alonso, blizu Bayern - MARCA.com
Veznjak zatražio je Real Madrid da ga ostavite za Bayern. Ponuda je vrlo sočna i Pep Guardiola mora biti veznjak Xabi tim dolje nakon Javi Martinez.
Florentino Perez mora dati suglasnost na prijenos, ali s obzirom da igrač želi otići, ne bi trebalo biti puno problema na izlaznim Xabi Alonso.
Leer m�s: Real Madrid: Xabi Alonso, blizu Bayern - MARCA.com
http://www.marca.com/2014/08/27/futbol/ ... 66308.html" onclick="window.open(this.href);return false;rikimo je napisao/la:pogledajte naslovnicu marce
http://www.newsnow.co.uk/A/730546468?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;
WTF
matere mi nisu noraml;ni ovi iz nase uprave previse je ljudi ovo

WTF
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Majke mu ga, sta rade ovi nasi?

Ako bude istine u ovome, onda dobivamo odlicnog igraca ali mi je muka vise od dovodjenja spanaca. Treba staviti amandman na Pepov ugovor da vise ne trazi ove spance. Pital se Sammer sta? Imal Njemac kakav, Bender..., Gustavo...
hahh 10 mil. al pezosa, toliku platu nisu dali krosu da je daju liku od 33 godine
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Bojim se da bi mu dali ako bi se sredilo da kosta isto cenera.phily je napisao/la:hahh 10 mil. al pezosa, toliku platu nisu dali krosu da je daju liku od 33 godine
Odšteta bi bila mala, simbolična za takvog igrača, 5-10 miliona. Tako da plata može biti veća.
Čovjek hoće u Bayern, Real mu ne želi raditi probleme.
Čovjek hoće u Bayern, Real mu ne želi raditi probleme.
SportBild confirm that Bayern are set for Xabi Alosno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Omerbavarac
- Kontakt:
10 miliona bi mi bilo nekako logicno ako je ugovor na jednu godinu ali ako mu daju visegodisnji ugovor onda vjerovatno prave veliku glupost ali sta cemo, ima se moze se.
Sad Xabi a dogodine Khedira za 0€.
Sad Xabi a dogodine Khedira za 0€.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vezni red:
-----thiago----
--basti----xabi-----
-----thiago----
--basti----xabi-----
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Pišanje po Krossu.
DiMarzio: #FCBayern & Xabi Alonso have an agreement in place. Bayern will now negotiate with Real Madrid.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.