Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Da li vjerujete da momak od 20 godine, uskoro ako Bog da 21, može da zaplače uz neku pjesmu. Evo, da kažem da sam to ja pustio par suza, pjesma je predivna, a ona je na jednom drugom klipu što mi je djevojka napravila samo za mene, fenomenalno
.
Bryan Adams <3
[youtube][/youtube]
.
Bryan Adams <3
[youtube][/youtube]
nenadjebivo, presavrseno ocamNeutral je napisao/la:Da li vjerujete da momak od 20 godine, uskoro ako Bog da 21, može da zaplače uz neku pjesmu. Evo, da kažem da sam to ja pustio par suza, pjesma je predivna, a ona je na jednom drugom klipu što mi je djevojka napravila samo za mene, fenomenalno
.
Bryan Adams <3
[youtube][/youtube]
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Brate, pjesma je ekstra. Bryan Adams je odličan pjevač. Moraš jednostavno da voliš ovu pjesmu. 
ma ne slusam ja njega, ne volim tu vrstu muzike, al ako ista ima savrseno na ovom svijetu onda je to ova pjesma, svaka ti cast za ovoNeutral je napisao/la:Brate, pjesma je ekstra. Bryan Adams je odličan pjevač. Moraš jednostavno da voliš ovu pjesmu.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Turio Ljubiša 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hey oh
[youtube][/youtube]
hey oh
To Willy ljubim ti karakter!Willy je napisao/la:Link za novi album Zdravka Čolića:
http://rs274.rapidshare.com/files/35975 ... c_2010.rar
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
[youtube][/youtube]
Ovo su pjesme, najjača grupa
Ovo su pjesme, najjača grupa
Otkazani koncerti GNR u Zagrebu i Beogradu, turneja im kreće tek na jesen.
covjece ja jos ne mogu vjerovati da se ovo desiloWilly je napisao/la:Otkazani koncerti GNR u Zagrebu i Beogradu, turneja im kreće tek na jesen.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns N' Roses bi lako mogli odgoditi svoju europsku turneju na kojoj bi u svibnju trebali posjetiti i Zagreb, kaže organizator zagrebačkog koncerta. Razlog su „određene poteškoće u samom formiranju turneje“, a odgodilo bi se turneju do jeseni ove godine. Lupa se hvali da su riješili sve probleme što se tiče lokalne organizacije i tehničkih problema koji su se pojavili.
- reds_forever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
[youtube][/youtube]
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 51 gost.