Visili ste k'o luster!rambo16 je napisao/la:De ba. Ozbiljan si lik pa ti ovo ne priliči! xpConsigliere je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo da se oprostimo od Arsenala
Bilbao!!!
Salzburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Visili ste k'o luster!rambo16 je napisao/la:De ba. Ozbiljan si lik pa ti ovo ne priliči! xpConsigliere je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo da se oprostimo od Arsenala
Bešiktaš do sutra ne bi zabio gola, da su igrali sa još dva igrača više, toliko loši su biliConsigliere je napisao/la:Besiktasa koji nije lose odigrao...
oni su drali ManU na sred Old Traforda kad je Manu najjači bio...muamerc je napisao/la:Za Bajern bih volio bilo koga iz 2-3 skupine samo nemoj ove baskijce. Odrace oni nekog na domacem dok na gostujucem ne mislim da ce imati neke sanse.
Besiktas je odron. Nek su ispali jer zelim kvalitet u LP a ne neku buraniju koji ce kasnije svak da busi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bešiktaš do sutra ne bi zabio gola, da su igrali sa još dva igrača više, toliko loši su biliConsigliere je napisao/la:Besiktasa koji nije lose odigrao...
Malmo,Ludogorec,Maribor,Bate,Apoel,pa i Leverkusen,svakako ne spadaju u tu kategoriju.muamerc je napisao/la:Besiktas je odron. Nek su ispali jer zelim kvalitet u LP a ne neku buraniju koji ce kasnije svak da busi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bešiktaš do sutra ne bi zabio gola, da su igrali sa još dva igrača više, toliko loši su biliConsigliere je napisao/la:Besiktasa koji nije lose odigrao...
Al, dobro. Bili su mrtvi autsajderi a na kraju izgubili sa ukupnih 1:0rio_Ferdy88 je napisao/la:Bešiktaš do sutra ne bi zabio gola, da su igrali sa još dva igrača više, toliko loši su biliConsigliere je napisao/la:Besiktasa koji nije lose odigrao...
Jedan manje to boljeAgentttB je napisao/la:Malmo,Ludogorec,Maribor,Bate,Apoel,pa i Leverkusen,svakako ne spadaju u tu kategoriju.muamerc je napisao/la:Besiktas je odron. Nek su ispali jer zelim kvalitet u LP a ne neku buraniju koji ce kasnije svak da busi.rio_Ferdy88 je napisao/la: Bešiktaš do sutra ne bi zabio gola, da su igrali sa još dva igrača više, toliko loši su bili
Ma kakvi. Rutina i iskustvo dugogodišnjeg PO igranja je presudila! Pustili smo im 10 na 11 zadnjih 20-ak minuta i opet nisu mogli ništa! xdConsigliere je napisao/la:
Visili ste k'o luster!Al, drago mi je zbog Arsenala, ipak su puno kvalitetniji od Besiktasa koji nije lose odigrao...

a Ludogorec godinama šamara dinamo i partizan, izbacili prošle.godine Lacio, silovali PSV...DukeOfWellington je napisao/la:Ta priča o 'buraniji' je smiješna, niko se nije plasirao slučajno. APOEL uništi Aalborga 4:0, a taj Aalborg je izbacio Dinamo, pa da se kojim slučajem Dinamo našao u LP niko ih ovdje ne bi stavljao u buraniju. Kad već spominjem APOEL, ljudi su igrali četvrtfinale prije u sezoni 2011/12. Kakva crna buranija.
Da, mozda je gruba rijec ali ja vise volim Arsenal da gledam u LP i napravit ce vise nego da je prosao Besiktas.DukeOfWellington je napisao/la:Ta priča o 'buraniji' je smiješna, niko se nije plasirao slučajno. APOEL uništi Aalborga 4:0, a taj Aalborg je izbacio Dinamo, pa da se kojim slučajem Dinamo našao u LP niko ih ovdje ne bi stavljao u buraniju. Kad već spominjem APOEL, ljudi su igrali četvrtfinale prije u sezoni 2011/12. Kakva crna buranija.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 7 gostiju.