Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Loše jako loše
(cekam kraj prelaznog roka ) tada ce biti sve jasnije dje smo, i cemu se nadat ...
Arsenal All The Way !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Moramo dovesti dmfa Arteta i Flamini su kriminalni...
Zigara u tandemu sa Alexisom ce cuda raditi...
Zigara u tandemu sa Alexisom ce cuda raditi...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 27 avg 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Na guzove. Igru ne bih komentario jer kako komentarisat nešto što ne postoji. Sve se tješim da je to zato što je dosta igrača zbog odmora propustilo pripreme ali ovo je već zabrinjavajuće. Ipak neki rezultat je tu i lakše je pregrmit što izgledamo ko Stoke ali... nadam se da će uskoro naći neku formu, nešto, pojačati se uraditi bilo šta jer nećemo se još dugo provlačiti kroz iglene uši.
Wilshere i Szczesny fenomenalni večeras, nakon dugo vremena. Koscielny dobar. Ostali manje-više.
U odnosu na Sagnu iz posljednje dvije sezone Debuchy mi djeluje kao Phillip Lahm.
Wilshere i Szczesny fenomenalni večeras, nakon dugo vremena. Koscielny dobar. Ostali manje-više.
+1ennis je napisao/la:Debuchy me odusevio i igrom i temperamentom,bez obzira na crveni koji nije zasluzio.Treba Arsenalu ovakvih igraca koji su spremni da se potuku za ekipu i saigrace,jos posle utakmice izadje na teren da se jos nagovori onom portugalskom smecu
U odnosu na Sagnu iz posljednje dvije sezone Debuchy mi djeluje kao Phillip Lahm.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valjda ce sada dovesti nekog,eto usli smo u grupnu fazu,jedva ali smo usli,imam brigu za utakmicu u nedjelju,pa ovi nasi su veceras pomrli na terenuBigBigBang je napisao/la:Moramo dovesti dmfa Arteta i Flamini su kriminalni...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
bez špica i dmf-a,teška borba za 4,mjesto
ovo je čisti kriminal zasad,strahovat za prolaz od ovih jazavčara je komedija
Wenger poslije tekme
I bough Sanchez to be a striker"
Wenger on Giroud-He had surgery today. It went well but he'll be out until the end of December or the beginning of January.
We have Walcott coming back, Podolski, and also Campbell…finding players who are better than we have now will be difficult
Pomirimo se s tim da niko više nece doci
I bough Sanchez to be a striker"
Wenger on Giroud-He had surgery today. It went well but he'll be out until the end of December or the beginning of January.
We have Walcott coming back, Podolski, and also Campbell…finding players who are better than we have now will be difficult
Pomirimo se s tim da niko više nece doci
Arsenal All The Way !
I potvrdio je da će Giroud biti odsutan do JanuaraWenger on signing a new striker: "I don't know. We look around. We want quality. I see Alexis as a striker."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U tekmi od 20+M eurića,Alexis pokaže klasu u svakom segmentu igre!
Chambers ni na beku nije loš i dobili smo perverzno pojačanje u tom malcu! Debuchy veliki upgrade u odnosu na Baca,a da je ljudina to sam uvijek znao! Jack je bio dobar i u defanzivi! Koss i Per su naš najbolji štoperski par i tu nema priče! OX je na momente blistao,a na momente zna da sve uprska! DM je MORANJE i to svi znamo!
Idemo u Ligu prvaka sasvim zasluženo,a i kakva bi to bila Liga prvaka bez Arsenala! xd
Chambers ni na beku nije loš i dobili smo perverzno pojačanje u tom malcu! Debuchy veliki upgrade u odnosu na Baca,a da je ljudina to sam uvijek znao! Jack je bio dobar i u defanzivi! Koss i Per su naš najbolji štoperski par i tu nema priče! OX je na momente blistao,a na momente zna da sve uprska! DM je MORANJE i to svi znamo!
Idemo u Ligu prvaka sasvim zasluženo,a i kakva bi to bila Liga prvaka bez Arsenala! xd
A.F.C. Bournemouth!
AW: "I didn't say I wouldn't sign anybody! Zigic? No."
Da džaba ne raspravljamo više oko gluposti
Da džaba ne raspravljamo više oko gluposti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
JEdino sto mi se svidja u ovom intervju je to da vidi Alexisa kao napadaca...Ne bi ja imao nist aprotiv Cavanija ili Falcaoa ali to mozemo samo sanjati. Cuj u Walnutu vidi kvalitetu
kao sto iznad je napisano Alexis je veceras dokazao klasu ne samo zbog gola jednostanvo bio je fantastican, borben, jak, brz sve sve kad bi imali neko mocno krilo ala Di Maria ili Reus uz vezni red Ozil-Ramsey i sa pravim DMFom sve bi bilo moguce...
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Zasluzen prolaz,ali Arsenal ako hoce da sta vise ucini mora promijenit trenera,nije vise to to,gledam onog Ozila sad izgleda jos vise tromiji nego dok je igr'o u Realu.
Sudija je bio perfektan.
Sudija je bio perfektan.
kupiti carvalha i na posudbu dovući falcaa 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kuci ili GostiUnknown Genius je napisao/la:Igrate protiv Southamptona u Capital One kupu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kući, a utakmica se igra u predzadnjoj sedmici septembra čini mi se.topnik1 je napisao/la:Kuci ili GostiUnknown Genius je napisao/la:Igrate protiv Southamptona u Capital One kupu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nece biti lagano protiv Sotona u kupu,ali igramo kuci,i mislim da bi trebali proci 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- mordfustang
- Kontakt:
Strašno me nervira ovo forsiranje Ozila na krilu od strane voajera
Ne mogu da shvatim kako čovjek koji ima oči i vidi ne primjećuje da Ozil nije taj tip igrača koji može igrati krilo
Ozil je igrač koji je doveden da asistira,i da pruža lopte u prazan prostor,ali voajer ne bi bio voajer kada ne bi izvodio neke svoje zamisli koje vjerujem ni on sam ne razumije
Ne mogu da shvatim kako čovjek koji ima oči i vidi ne primjećuje da Ozil nije taj tip igrača koji može igrati krilo
Ozil je igrač koji je doveden da asistira,i da pruža lopte u prazan prostor,ali voajer ne bi bio voajer kada ne bi izvodio neke svoje zamisli koje vjerujem ni on sam ne razumije
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ovo je bilo za dlaku ali odlično je da smo prošli. Sada će sigurno biti sve lakše, okrenuti se ligi i uigravanju tima. Alexis je večeras najviše dobio jer je pokazao klasu kao napadač. Odlično za Arsenal da je proradio. Uz Ozila na amf i Wallcota u prvoj to će biti pakleno. Kada bi došao barem još zadnji vezni mogli bi se nadati borbi za titulu.
-
BigBigBang
- Kontakt:
To je zato jer Cazorla kod Wengera zbog necega mora igrati voajer drka na te spance pa posto je Cazorla obicno sranje na krilu Ozil se tamo izvlaci a Cazorla ulazi vise u sredinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.