Malo bgmu, bome ja bi vise volio da je on osta nego Guarin.Mago je napisao/la:Ricky u Sunderland. 1 milion Posudba plus obavezan otkup ako ostanu u ligi za 11 miliona.
Meni žao
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma odlicna cijena.. Placen je5,5 miliona..
Samo mi zao sto Guaro sad vjerovatno ostaje, preskup je to igrac da sjedi na klupi..
Samo mi zao sto Guaro sad vjerovatno ostaje, preskup je to igrac da sjedi na klupi..
Ne jbte.Ricky
Tko bi prije godinu dana rekao da će mi bit žao što odlazi 
I meni je žao ako je istina. Tačno je da nije za prve ekipe, ali je mogao biti dosta kvalitetno rješenje sa klupe jer može igrati dosta pozicija u veznom redu a i uvijek može bljesnuti i riješiti utakmicu. Dovoljno je vidjeti koliko je bio dobar prvu polovicu prošle sezone, uz Guara bio najbolji. Ako hoćemo dobre rezultate važno je i na klupi imati solidne igrače. Po meni bi bilo dosta bolje da prodaju Guarina umjesto Ricky-ja.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Izgleda da Guarina ne mogu nikome utopit.Fali sad igrača u vezi i jedan drugi napadač.Bit će još transfera izgleda...
A Ricky je ozlijedio koljena na zadnjem treningu,tko zna koliko je to ozbiljno.Požurili ga prodat možda.Valjda prođe na liječničkom.
A Ricky je ozlijedio koljena na zadnjem treningu,tko zna koliko je to ozbiljno.Požurili ga prodat možda.Valjda prođe na liječničkom.
Cuj prodadose Rickya. Valjda znaju sta rade, ja ga ne bi prodavo al hajd. Ionako nam fali igraca prema naprijed. Sad ocekujem jos dva pojacanja, napadaca i veznog. Eno Di Marzio veli da sad hocemo Saqirija. Bice dobrih pojacanja ubijedjen sam. Samo nek se jos rijese Guarina
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Opasno su se raspisali oko Shaqirija. Nisam siguran da bi momak zelio karijeru nastaviti u Italiji, ali ako ga financijski mozemo obezbijediti onda zasto ne, odlican je igrac.
Jos da se rijese Silvestrea, Kuzmanovica, uzmu Rolanda bilo bi fenomenalno.
Jos da se rijese Silvestrea, Kuzmanovica, uzmu Rolanda bilo bi fenomenalno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nemoj sipca Tohire djece ti, Avdija Vrsajevic je za njega igracina.
Amar Osim selektor BiH
Biscione je napisao/la:Razočarali su me i ljut sam na njih i volio bih da Benitez odmah dobije otkaz, mamicu mu nesposobnu. Ovi levati sigurno neće završiti među prva 3, prije svega jer je ovaj Inter ozbiljnija ekipa od njih ove sezone.
@Siamo
Agent Bonaventure u Milanu, pretpostavlja se da ga hocemo kao zamjenu za Alvareza.
Za napad se i dalje spominju imena: Lavezzi, Shaqiri, Cerci i Biabiany. Al izgleda nista bez prodaje Guarina.
Thohir prakticki potvrdio interes za Lavezzija: "Tesko je poslovat sa PSG-om, al cemo vidjet".
Jedva cekam da zavrsi prelazni rok i da vec jednom krene sezona
Agent Bonaventure u Milanu, pretpostavlja se da ga hocemo kao zamjenu za Alvareza.
Za napad se i dalje spominju imena: Lavezzi, Shaqiri, Cerci i Biabiany. Al izgleda nista bez prodaje Guarina.
Thohir prakticki potvrdio interes za Lavezzija: "Tesko je poslovat sa PSG-om, al cemo vidjet".
Jedva cekam da zavrsi prelazni rok i da vec jednom krene sezona
- BurningLegion
- Kontakt:
Lavezzi je tu teska premija.
Šaćir bi vam najbolji bio od spomenutih, Lavezzia bi možda i lako doveli, ipak PSG nekako mora opravdati 50mil potrošenih na Luiza, moraju prodavat sad malo.
embrace the chaos
- Interista02
- Kontakt:
@Puma daj nam kakvu anketu za zadnje dane prelaznog roka. Da baš vidim kome bismo se najviše obradovali =)
Zasto Sacir, molim te objasni, koje si igracke kvalitete uocio kod njega?Denno je napisao/la:Šaćir bi vam najbolji bio od spomenutih, Lavezzia bi možda i lako doveli, ipak PSG nekako mora opravdati 50mil potrošenih na Luiza, moraju prodavat sad malo.
Amar Osim selektor BiH
Samo nemoj Lavezzia 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Zašto ne? Osim ako kolektivno mrziš shiptare, tu ti ne mogu zamjeriti..Beppe je napisao/la:Zasto Sacir, molim te objasni, koje si igracke kvalitete uocio kod njega?Denno je napisao/la:Šaćir bi vam najbolji bio od spomenutih, Lavezzia bi možda i lako doveli, ipak PSG nekako mora opravdati 50mil potrošenih na Luiza, moraju prodavat sad malo.
Frajer je vodio Švicu do drugog kruga sam, ne može se dokazat' u Bajernu kad imaš 5 istih profila igrača, jbg.. Ako ima istine ja bih ga volio vidjeti u ekipi.
Naravno, od svih bi volio Lavecija vidjeti, ikona moja, ljubi ga brat.
Nama je Željo svetinja jedina.
Brzina, tehnika, šut? Nije nemoguće ga dovesti s obzirom da je u Bayernu rezerva.Beppe je napisao/la:Zasto Sacir, molim te objasni, koje si igracke kvalitete uocio kod njega?Denno je napisao/la:Šaćir bi vam najbolji bio od spomenutih, Lavezzia bi možda i lako doveli, ipak PSG nekako mora opravdati 50mil potrošenih na Luiza, moraju prodavat sad malo.
embrace the chaos
Evo pocetnih 11 za veceras
Carrizo, Andreolli, Ranocchia, Juan Jesus; D'Ambrosio, Hernanes, M'Vila, Obi, Nagatomo; Kovacic; Osvaldo
Carrizo, Andreolli, Ranocchia, Juan Jesus; D'Ambrosio, Hernanes, M'Vila, Obi, Nagatomo; Kovacic; Osvaldo
- IlPrincipe
- Kontakt:
Shaqiri je najbolji igrač koji se s vama povezuje, mlad je i ekstra igrač. Bio bi pun pogodak kad bi ga doveli ali teško ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
linkovi 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.