Tritolone je napisao/la:Pa jbt. lik izleti 2 metra isprid gola prije nego je ovaj opuca penal, di sudac gleda
na peterac izadje
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Tritolone je napisao/la:Pa jbt. lik izleti 2 metra isprid gola prije nego je ovaj opuca penal, di sudac gleda

Stoper.rio_Ferdy88 je napisao/la:Rumunjski napadač izbacio rumunjske prvake kao golman Bugarskog prvaka
Od večeras je nacionalni heroj za jedne, a državni neprijatelj za druge, šta god mu bilo zanimanje prije ove noćiNeutral je napisao/la: Stoper.
Skorodr.van nostrand je napisao/la:
![]()
na peterac izadjekako procita sut
Ima i sretnih Rumuna. Naime on je došao u Ludogorets za 400.000 eura iz Dinamo Bucharest-a,rio_Ferdy88 je napisao/la:Od večeras je nacionalni heroj za jedne, a državni neprijatelj za druge, šta god mu bilo zanimanje prije ove noćiNeutral je napisao/la: Stoper.
a i to što kažešDukeOfWellington je napisao/la:Igrao u Dinamu 7 godina, nema sumnje da mu je izbacivanje Steaue teško palo.
Lillard je napisao/la:Kakve su ovo gluposti yebote. Kakve veze odakle su.
akisarajevo92 je napisao/la:Kad smo kod bugara, Levski Sofia je prije nekoliko sezona vec igrao u LP, cini mi se grupa sa Chelsea, Barcelonom...
od večeras je legenda i ludogoreca i dinama.Neutral je napisao/la:Ima i sretnih Rumuna. Naime on je došao u Ludogorets za 400.000 eura iz Dinamo Bucharest-a,
DANTES je napisao/la:@alane šta znači steaua na rumunskom?
mah pusti ti to brate, oni se plasiraše u grupnu fazu LP, to je san snova za njih....pitaj Boga kad ce ponovo.alan_kardec je napisao/la:Lillard je napisao/la:Kakve su ovo gluposti yebote. Kakve veze odakle su.
Skorojevićki seoski klub bez ikakve tradicije, unazad par godina igrali treću ligu, ne igraju na svom stadionu... a protivnik im bivši evropski prvak Steaua, normalno da ću navijati za Rumune. Steaua će uvijek biti Steaua, a Ludogorecu kad ode bogati gazda, odoše i oni lagano.
Svaka im čast na rezultatima, prošle sezone prezimili u Evropi, izbacili Lacio, ove sezone ušli u grupe lš... ali ne mirišem skorojevićke timove.
akisarajevo92 je napisao/la:Kad smo kod bugara, Levski Sofia je prije nekoliko sezona vec igrao u LP, cini mi se grupa sa Chelsea, Barcelonom...
Znam, sjećam se, u pretkolu izbacili Chievo čini mi se.
Za Želju,Sarajevo,Velež,svejedno koga,ova klub nije ni postojao.let3 je napisao/la: jbt kralj Ludogoretsko je cuo za taj klub do prije godinu-dvije
pa za njih je prije 20 godina Željo bio evropsko ime, Sarajevo, Velež, svejedno...a gledaj sad, ljudi igraju u samoj eliti.
gdje je bugarski fudbal otišao, a gdje smo mi zaglavili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.