Evo ti svi golovi:JoseMourinho je napisao/la:Imala gdje da se pregleda/skine ono pregled večeras je LP ukratko?
http://www.goalopedia.com/goals?utf8=%E ... ry=uefa+27" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Evo ti svi golovi:JoseMourinho je napisao/la:Imala gdje da se pregleda/skine ono pregled večeras je LP ukratko?

http://ourmatch.net/" onclick="window.open(this.href);return false;JoseMourinho je napisao/la:Imala gdje da se pregleda/skine ono pregled večeras je LP ukratko?
i ja mislim, jer rumunski je romanski jezik u kojima je stella zvijezda... pa nije ni čudo zvizda nekad prvak evrope, znaš ako popijes neku može izgledati kao tvoja. to ti je isto ko kad trosis curu koja liči na tvoju ljubavalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:@alane šta znači steaua na rumunskom?
Zvijezda/Zvezda, ako se ne varam?
ne može izgledati kao moja Zvezda da popijem i 20 zaječarskih piva.DANTES je napisao/la: pa nije ni čudo zvizda nekad prvak evrope, znaš ako popijes neku može izgledati kao tvoja. to ti je isto ko kad trosis curu koja liči na tvoju ljubav
Zaradi čovjek sebi tribinuLudogorets Owner: ''We are planning to build a new stadium and we will name one of the stands after Moti.''
što zaječarskih? ma jesu im to nešto našli, neki toksin?alan_kardec je napisao/la:ne može izgledati kao moja Zvezda da popijem i 20 zaječarskih piva.DANTES je napisao/la: pa nije ni čudo zvizda nekad prvak evrope, znaš ako popijes neku može izgledati kao tvoja. to ti je isto ko kad trosis curu koja liči na tvoju ljubav![]()
pa `ebem mu miša, alkohol je toksin, a osim toga ništa naročito, malo slada, vode...DANTES je napisao/la:što zaječarskih? ma jesu im to nešto našli, neki toksin?
alan_kardec je napisao/la:Lillard je napisao/la:Kakve su ovo gluposti yebote. Kakve veze odakle su.
Skorojevićki seoski klub bez ikakve tradicije, unazad par godina igrali treću ligu, ne igraju na svom stadionu... a protivnik im bivši evropski prvak Steaua, normalno da ću navijati za Rumune. Steaua će uvijek biti Steaua, a Ludogorecu kad ode bogati gazda, odoše i oni lagano.
Svaka im čast na rezultatima, prošle sezone prezimili u Evropi, izbacili Lacio, ove sezone ušli u grupe lš... ali ne mirišem skorojevićke timove.
Otelo je napisao/la:Nocas Napoli objasnjava nogomet Bilbau
e jbgphily je napisao/la:moja neka zelja:
BAYERN
JUVE
LIVERPOOL
AS ROMA
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 2 gosta.